Başıma gelmez dediğim herşeyi full hd seyrediyorum

Konuyu merak etmiştim ama uykuda galiba konu .

Son üç sayfayı okudum.

Ne diyeyim hayırlısı olsun.

Elbette konu sahibi icin ilk etapda çok üzüldüm ama kendisini okadar enteresan cevaplar verdiki artık işi dalgaya aldim 2 gun icinde is aradi amcayi aradi kocayi aradi tokat atti gonderdi ama bı turlu avukati aramadi diğer kizi saf dedi baska bisi demedi simdide cocuklarimla ilgilenicem dedi kestirip atti ne diyelim Allah yardimcisi olsun.
Tokat atamaz aslinda, cunku bu konusahibi dugun icin anasinda, adamin yedigi haltlari kizdan telde ogreniyo, adam gelmedi hic yanima ben anamdayim hala dedi, tokadi nerde cakti adama?

Tokat atamaz aslinda, cunku bu konusahibi dugun icin anasinda, adamin yedigi haltlari kizdan telde ogreniyo, adam gelmedi hic yanima ben anamdayim hala dedi, tokadi nerde cakti adama?
Ee dediya tokatimi attim s...ktiri cektim diye cok afedersiniz o aynen bole yazdigi icin yazdim🙈 Bende ona sasiriyorum 2 gunde bütün bunlar olmus bide is aramis 🙄

Valla basit şeyler için bile keyfim yok kk da zor yazıyorum siz bu kadar sey yaşıyorsunuz nasıl böyle konular açıyorsunuz hiç anlamıyorum 🤷🏼‍♀️ ki buralarda aylarca kadınlarla özelden sex hayatı konuşan erkek nisan geçti senin fake olmadığını ne bileyim :KK66:
Calci fake diil dedi, biz de ciktik geldik valla ona guvenip 😕

Ee dediya tokatimi attim s...ktiri cektim diye cok afedersiniz o aynen bole yazdigi icin yazdim🙈 Bende ona sasiriyorum 2 gunde bütün bunlar olmus bide is aramis 🙄
Tokat mı? O msjı bulup yazar mısınız lütfen
Konu sahibinin boyle bir msjını gormedim..

Ayrıca üye fake değil uzun zamandır forumda paylasım yapan tanıdıgımız bir arkadasımız

Ayrıca üye fake değil uzun zamandır forumda paylasım yapan tanıdıgımız bir arkadasımız
Yahu şu örnegı vermeyin artık sadece forumda mı özelden w.app gibi konuşma fakan yapmadıysanız bilemem gerçek mi değil mi nisan vardı aylarca yazdı ettik herkesle kanki oldu erkek çiktı 🤷🏼‍♀️

Valla basit şeyler için bile keyfim yok kk da zor yazıyorum siz bu kadar sey yaşıyorsunuz nasıl böyle konular açıyorsunuz hiç anlamıyorum 🤷🏼‍♀️ ki buralarda aylarca kadınlarla özelden sex hayatı konuşan erkek nisan geçti senin fake olmadığını ne bileyim :KK66:
Nasil yani Ayy hastayim kafam basmiyor 🙈
Sanmiyorum fake oldugunu moon coktandir var

Mesajları okuyacak takatim yok kızlar annemdeyim hayatımı düzene sokmaya çalışıyorum. Nasıl bir yol izlerim onuda bilmiyorum. Boşanıcam orası kesin ama ne zaman avukata gitmem gerek bilmiyorum daha ailesi bilmiyor bugün tokatı bastm siktiri çektim ama ailesine söylemedi muhtemelen. Herkes öğrense konuşulsa en azından avukata gidip ona göre yol izlicem
Buyrun.

X