- 17 Mart 2010
- 26.281
- 67.736
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #1.221
Konuyu merak etmiştim ama uykuda galiba konu .
Son üç sayfayı okudum.
Ne diyeyim hayırlısı olsun.
Son üç sayfayı okudum.
Ne diyeyim hayırlısı olsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tokat atamaz aslinda, cunku bu konusahibi dugun icin anasinda, adamin yedigi haltlari kizdan telde ogreniyo, adam gelmedi hic yanima ben anamdayim hala dedi, tokadi nerde cakti adama?Elbette konu sahibi icin ilk etapda çok üzüldüm ama kendisini okadar enteresan cevaplar verdiki artık işi dalgaya aldim 2 gun icinde is aradi amcayi aradi kocayi aradi tokat atti gonderdi ama bı turlu avukati aramadi diğer kizi saf dedi baska bisi demedi simdide cocuklarimla ilgilenicem dedi kestirip atti ne diyelim Allah yardimcisi olsun.
Ee dediya tokatimi attim s...ktiri cektim diye cok afedersiniz o aynen bole yazdigi icin yazdim Bende ona sasiriyorum 2 gunde bütün bunlar olmus bide is aramisTokat atamaz aslinda, cunku bu konusahibi dugun icin anasinda, adamin yedigi haltlari kizdan telde ogreniyo, adam gelmedi hic yanima ben anamdayim hala dedi, tokadi nerde cakti adama?
Valla tutmuyo isteEe dediya tokatimi attim s...ktiri cektim diye cok afedersiniz o aynen bole yazdigi icin yazdim Bende ona sasiriyorum 2 gunde bütün bunlar olmus bide is aramis
Calci fake diil dedi, biz de ciktik geldik valla ona guvenipValla basit şeyler için bile keyfim yok kk da zor yazıyorum siz bu kadar sey yaşıyorsunuz nasıl böyle konular açıyorsunuz hiç anlamıyorum ki buralarda aylarca kadınlarla özelden sex hayatı konuşan erkek nisan geçti senin fake olmadığını ne bileyim
Hamile konu sahibi karnındaki yavruyu kastetti sanırım.
Oha simdi dustu jetonValla basit şeyler için bile keyfim yok kk da zor yazıyorum siz bu kadar sey yaşıyorsunuz nasıl böyle konular açıyorsunuz hiç anlamıyorum ki buralarda aylarca kadınlarla özelden sex hayatı konuşan erkek nisan geçti senin fake olmadığını ne bileyim
Belki bidaki yazısına dogurdum coktan yazacak diye tahmin yürüttümkarnındakine ne yapacak ha masal okuyup mozart dinletiyorsa düzenli bilemem
Tokat mı? O msjı bulup yazar mısınız lütfenEe dediya tokatimi attim s...ktiri cektim diye cok afedersiniz o aynen bole yazdigi icin yazdim Bende ona sasiriyorum 2 gunde bütün bunlar olmus bide is aramis
Valla yazdi ben de hatirliyorum, ama nerde aticak hani anasindaydi ve kocasi gelmemisti yaninaTokat mı? O msjı bulup yazar mısınız lütfen
Konu sahibinin boyle bir msjını gormedim..
Ayrıca üye fake değil uzun zamandır forumda paylasım yapan tanıdıgımız bir arkadasımız
normal hayatta taniyor musunuz kiTokat mı? O msjı bulup yazar mısınız lütfen
Ayrıca üye fake değil uzun zamandır forumda paylasım yapan tanıdıgımız bir arkadasımız
Yahu şu örnegı vermeyin artık sadece forumda mı özelden w.app gibi konuşma fakan yapmadıysanız bilemem gerçek mi değil mi nisan vardı aylarca yazdı ettik herkesle kanki oldu erkek çiktıTokat mı? O msjı bulup yazar mısınız lütfen
Nasil yani Ayy hastayim kafam basmiyorValla basit şeyler için bile keyfim yok kk da zor yazıyorum siz bu kadar sey yaşıyorsunuz nasıl böyle konular açıyorsunuz hiç anlamıyorum ki buralarda aylarca kadınlarla özelden sex hayatı konuşan erkek nisan geçti senin fake olmadığını ne bileyim
Ama Calci dedi kihshshshsbYahu şu örnegı vermeyin artık sadece forumda mı özelden w.app gibi konuşma fakan yapmadıysanız bilemem gerçek mi değil mi nisan vardı aylarca yazdı ettik herkesle kanki oldu erkek çiktı
Tokat mı? O msjı bulup yazar mısınız lütfen
Buyrun.Mesajları okuyacak takatim yok kızlar annemdeyim hayatımı düzene sokmaya çalışıyorum. Nasıl bir yol izlerim onuda bilmiyorum. Boşanıcam orası kesin ama ne zaman avukata gitmem gerek bilmiyorum daha ailesi bilmiyor bugün tokatı bastm siktiri çektim ama ailesine söylemedi muhtemelen. Herkes öğrense konuşulsa en azından avukata gidip ona göre yol izlicem