Başıma gelmez dediğim herşeyi full hd seyrediyorum

Canım ne farkedecek? Biri beni taciz etse ben korkumdan yanına gidemem ki bırak kanıtı falan. Zaten birbirlerinde niye numaraları var? Olay en baştan batıyor maalesef. Siz öyle bişey yapsanız öldürmeye kadar gider bu erkekler maalesef. Evet tek başına bu kararı vermek çok zor ama eğer anneniz bu konuda ısrar ederse ben olsaydım açıp videoyu gösterir senin vicdanın el veriyorsa gideyim diye de söylerdim. En azından siz çalışabilecek duruma gelinceye kadar bebeklerinize baksa bu yeter zaten. Konuyu daha da irdeleyip sizi üzmek istemiyorum. Büyük konuşmak istemiyorum bu işler çok zor ama bekledikçe yüz bulup olayı kapatmaya çalışacaklar buna da eminim. Allah yardımcınız yol göstereniniz olsun

işte olay o kadar b*ktan ki bir kılıf uydurmaya zekası yetmemiş
şimdi o kılıfı hazırlamaya çalışıyor
detaylandırması bikaç gün süreceğinden bekle diyor.

Kimse delilleri ortadan kaldirmak icin falan ugrasmiyor, isin en garip tarafi da bu. Adam kaydi farkediyor ve ne hikmetse o tel hala kizda.

annene gitsen ne diyecek ki
gelme mi diyecek kapıyı mı açmayacak?
illaki kabul edecek yani, sokakta yatırmayacak ya sizi sonuçta?
Annemdeym zaten de her kafadan bi ses çıkıyo. Kimse benim fikrime önem vermiyo bende bitsin artk siye bakıyorum. Beklemek daha çok sitrese sokuyor

Olay hala ölüme gidebilir bu zihniyetten herşey beklerim aldatan karısınada zarar verir ben boşanmak için direticem o istemiyo kızdırmadan ikna etmeye çalışıyorum. Çok kızıyordm bu tip erkeklere karısına nasıl kıyıyo nasıl aldatabilir aldattın kadının suçu ne diye ve benm başıma geldi

Kızın elinden alıyo şifre var parmak izi ile açılıyo telefon çekiştiriyo kız yüksek sesle konuşmaya başlayınca hemen tv nin sesini açmaya gidiyo duyulmasn diye kızda kaçıyo

Kızın elinden alıyo şifre var parmak izi ile açılıyo telefon çekiştiriyo kız yüksek sesle konuşmaya başlayınca hemen tv nin sesini açmaya gidiyo duyulmasn diye kızda kaçıyo
Bacim allah rizasi icin alinma darilma ama bunlar ne güzel senaryo yazmislar seni ne güzel kafalamislar sen ceptesin kizda evde adamin keyfi yerinde hic kusira bakma.Havlayan köpek isirmaz diyosun ya kizdirmadan ikna etmeye calisiyorum die ben bole bi adama nefesimi bile harcamam sormam bile bosanalimmi die acarim davayi alirim donuna kadr herseyini hadi yallah derim

Yani dibi birde kizla bas basa evdeyken Ve adam karisi ogrendi gayet rahat amca rahat herkes de enterasan bi rahatlik

Yillar once kiz tacize ugruyor ve adamin karisi evde yokken eve gidecegi tutuyor. (Sozde konu sahibine yardim ediyor, yersen) adam uzun suredir taciz edemedim diyor ve birden prezervatifi hazirliyor ve o an kaydi farkediyor. Hic kaydi silmek falan istemiyor. Butun bu olaylarin gectigi yer kayinvalidenin de yasadigi bir binada geciyor olaylar. Bir allahin kulu da o kizin o eve gittigini gormuyor. kiz kaydi aliyor hic birsey olmamis gibi evden cikiyor.

Konu sahibine gelirsek simdiye kadar o kadar mutlu ve guvene dayali bir yuvalari var ki 2. Bebegine hamile. kiz arayinca hemen bana delil getir diyor. kizi sorgulamiyor bile ve hatta adamin niyeti kizi kullanmak oldugu icin kiza uzuluyor.

Sonuc simdi amcayi bekliyor.

Bacım güzel diyosn da mahkeme işi o kadar kolay olmuyo ki haklıyken haksız haksızken haklı çıkabiliyosn. Çocuklarım var onları düşünmem lazm ben bu kişiye kişiye çocuklarımın verilmesini istemiyorum. Benm anlaşmam lazm ki çocuklarım arada perişan olmasn yoksa o aes kaydıyla ben onun donunu da alırım ama işi pisleştirirse çocuklar etkilenecek

bu kız ses kaydı bile almayı bilmiyordu ya öyle yazmıştınız telefonunda hem parmak izi hem şifre mi var?
kameraya mı çekmiş bunları ses kaydı mı almış onu da anlamadım ben.

Canim inan senden cok daha bilgiye sahibim abim avukat çünkü senin dedigin seyin imkani yok cocuklari alma ihtimali bilmem ne sen oklari kendine cevirdin adamda kizda keyfine bakio bu isin sonunda ozur dileyip o eve dönersin sen

Pardon da ne alaka ?
Çocukların ona niye verilsin ?
Anlaşmak derken ne anlaşması ?
Çocukların niye perişan olsun, bu bir boşanma süreci.
Çocuklarına kimse gelip eziyet etmeyecek.
Ay ne bileyim sanki bu olanlar sizin başınıza değil de komşunun başına gelmiş gibi bir değişik sakinlik, dinginlik var.

Yok ya bu olay alan memnun veren memnun anlasmasiyla kapanir

Gizli çekimler kanıt oluyor mu mahkemede ? WOMAN canım ne diyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…