- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.720
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
Neden biliyor musun bu konuda yalnızsın. herkes seni suçlayacak ve boşanacak sebebin yok diyecek. işte bu noktada senin tavrın çok önemli ya herkesi karşına alıp bu iş bitti diyeceksin ya da manipüle edilip evliliğine devam edeceksinYoo boşanıcam. Kendisi kendini haklı çıkaracakmş ıspatlıcakmş sadece ne yapacak merak ediyorum kendini temize çekecek durumda değil. Nerden tutsan haksız
Aslında böyle bir konu bal gibi de boşanma sebebi. Bu insanlar nasıl böyle konuşabiliyorlar çok şaşırıyorum. Sakin ol çocukluk yapma ne demek. Kayıt var mesajlar var ya adam elletmiş bundan ala boşanma sebebi mi olur. Ama sizin adınıza üzgünüm.Neden biliyor musun bu konuda yalnızsın. herkes seni suçlayacak ve boşanacak sebebin yok diyecek. işte bu noktada senin tavrın çok önemli ya herkesi karşına alıp bu iş bitti diyeceksin ya da manipüle edilip evliliğine devam edeceksin
Kararlıyım inşallah desteklerini çekmezler. Hamileym iş aradm kimse almak istemiyo doğur 6 aylık olsn sonra bakarız diyolar. Gelirim yok. Annemde pek boşanmamı istemiyo aldatılma yı normalleştirmişler. Tek isteğim o adamla anlaşmalı boşanmak sorunsuz bitsin istiyorum işi yokuşa sürmesin istiyorum beklememin sebebi o. Rabbime sığındmNeden biliyor musun bu konuda yalnızsın. herkes seni suçlayacak ve boşanacak sebebin yok diyecek. işte bu noktada senin tavrın çok önemli ya herkesi karşına alıp bu iş bitti diyeceksin ya da manipüle edilip evliliğine devam edeceksin
Ama etrafındakilerin tavrı bu. amca ilk önce beni aşar diyor sonra bekle diyor. Yani kızı oyala taktiği. Konuyu hep beraber kapatıp aslında sen yanlış anlamışsına getirecekler. Sapık bir adamla bu kızı yaşamaya mahkum etmeye çalışıyorlarAslında böyle bir konu bal gibi de boşanma sebebi. Bu insanlar nasıl böyle konuşabiliyorlar çok şaşırıyorum. Sakin ol çocukluk yapma ne demek. Kayıt var mesajlar var ya adam elletmiş bundan ala boşanma sebebi mi olur. Ama sizin adınıza üzgünüm.MoonfacedMom Tek diyebileceğim kıza da asla inanmayın.
Kimse tacizcisine gidip kanıt için Bi yerlerlerini elleyemez
İnşallah her şey gönlümce ve istediğin gibi olur. İşi vs şimdi düşünme hamilesin dahaca. Karnındaki bebeği düşünKararlıyım inşallah desteklerini çekmezler. Hamileym iş aradm kimse almak istemiyo doğur 6 aylık olsn sonra bakarız diyolar. Gelirim yok. Annemde pek boşanmamı istemiyo aldatılma yı normalleştirmişler. Tek isteğim o adamla anlaşmalı boşanmak sorunsuz bitsin istiyorum işi yokuşa sürmesin istiyorum beklememin sebebi o. Rabbime sığındm
Yok prezervatife elletiyo tırtıklı falan diyo kızı hazırlıyo sonraki adım elletmek vs diyr devam edecekti eminim. Kimseye güvenmiyorum kızda masum değil gözümde ikiside suçlu kimseye kendimi ıspatlamak için riske atmam herşeyi yapabilirdiAslında böyle bir konu bal gibi de boşanma sebebi. Bu insanlar nasıl böyle konuşabiliyorlar çok şaşırıyorum. Sakin ol çocukluk yapma ne demek. Kayıt var mesajlar var ya adam elletmiş bundan ala boşanma sebebi mi olur. Ama sizin adınıza üzgünüm.MoonfacedMom Tek diyebileceğim kıza da asla inanmayın.
Kimse tacizcisine gidip kanıt için Bi yerlerlerini elleyemez
Kararlıyım inşallah desteklerini çekmezler. Hamileym iş aradm kimse almak istemiyo doğur 6 aylık olsn sonra bakarız diyolar. Gelirim yok. Annemde pek boşanmamı istemiyo aldatılma yı normalleştirmişler. Tek isteğim o adamla anlaşmalı boşanmak sorunsuz bitsin istiyorum işi yokuşa sürmesin istiyorum beklememin sebebi o. Rabbime sığındm
Kocasını aklamak için kızı bekletiyorlar. delilleri ortadan kaldırmaya diğer kızı susturmaya çalışıyorlar. Ne acı. Kızının aldatıldığını hem de iğrenç bir şekilde aldatıldığını bile bile kızı tekrar o sapık adama döndürmeye çalışıyorlarannene gitsen ne diyecek ki
gelme mi diyecek kapıyı mı açmayacak?
illaki kabul edecek yani, sokakta yatırmayacak ya sizi sonuçta?
Yok prezervatife elletiyo tırtıklı falan diyo kızı hazırlıyo sonraki adım elletmek vs diyr devam edecekti eminim. Kimseye güvenmiyorum kızda masum değil gözümde ikiside suçlu kimseye kendimi ıspatlamak için riske atmam herşeyi yapabilirdi
Aklamaya çalışanların kendi aklı yok zannımca, prezervatif elleten adamı ,rahatladım diyen adamı kim nasıl aklayablr mi . Mantık yokKocasını aklamak için kızı bekletiyorlar. delilleri ortadan kaldırmaya diğer kızı susturmaya çalışıyorlar. Ne acı. Kızının aldatıldığını hem de iğrenç bir şekilde aldatıldığını bile bile kızı tekrar o sapık adama döndürmeye çalışıyorlar
Kocasını aklamak için kızı bekletiyorlar. delilleri ortadan kaldırmaya diğer kızı susturmaya çalışıyorlar. Ne acı. Kızının aldatıldığını hem de iğrenç bir şekilde aldatıldığını bile bile kızı tekrar o sapık adama döndürmeye çalışıyorlar
Tabi ki olayı soğutma hatta diğer kızı susturma çabaları. Şimdi yok deseler o kız susmayacak. Belli ki etrafına da anlatmaya başlamış. Keşke daha çok kişiye anlatsa da adamın ne mal olduğunu herkes duysayani hem bekle ne demek
ailesiyle ne konuşacak
ne saçmalıktır bu
bir suçu olmayan adam karısına pat pat durumu anlatır gerekirse eşiyle gider kadının kapısına yüzleştirir
hayır ne konuşacakmış yani
resmen olayı soğutma çabaları...
Evet kesinlikle öyle ve annesinde de böyle bir düşünce var aslında. Şöyle diyeyim bizim milletimiz laf söz olacak diye neleri örtüp üstünü kapatmıyorlar ki. Hep aynı laflar yuva yıkmak kolay mı. Bu şekilde karaktersiz insanlarda böyle böyle bu toplumda bişey olmaz edasıyla geziyorAma etrafındakilerin tavrı bu. amca ilk önce beni aşar diyor sonra bekle diyor. Yani kızı oyala taktiği. Konuyu hep beraber kapatıp aslında sen yanlış anlamışsına getirecekler. Sapık bir adamla bu kızı yaşamaya mahkum etmeye çalışıyorlar
Sadece adam degil kizda cok suclu bence konu sahibinin dedigi kadar kiz saf degil baya gönlü var adamda burda tek harcanan konu sahibiTabi ki olayı soğutma hatta diğer kızı susturma çabaları. Şimdi yok deseler o kız susmayacak. Belli ki etrafına da anlatmaya başlamış. Keşke daha çok kişiye anlatsa da adamın ne mal olduğunu herkes duysa
Sinirden nasil yazdiysam corba gibiYa konu sahibi ben burda sinirden delirdim sen neden kim icin sakinsin ya nasil kizida adami da rezil etmezsin utanmasalar sana özür diletecekler bukadar neden sindiriliyorsun sen.Hala o kizi ne die ailesine soylemezsin asla masum degil o kiz hala adi kocani nasil sessizce beklersin sen bu adami bosamaya kalksan işi yokuşa surecek neyi var allah askina hersey ortada.Bu adam bu saatten sora seni kaybetmekden asla korkmayacak sen bu adami affedeceksin bence ve malesef kendini degersizlestiriceksin.Arkamda kimse yok diosun annen sokaga mi atacaksan sanki bu adam sana mecbur nafaka odeyecek bilemiyorum ya bu sakinliginiz bana asla normal gelmiyor