Başıma gelmez dediğim herşeyi full hd seyrediyorum

Yoo boşanıcam. Kendisi kendini haklı çıkaracakmş ıspatlıcakmş sadece ne yapacak merak ediyorum kendini temize çekecek durumda değil. Nerden tutsan haksız
Neden biliyor musun bu konuda yalnızsın. herkes seni suçlayacak ve boşanacak sebebin yok diyecek. işte bu noktada senin tavrın çok önemli ya herkesi karşına alıp bu iş bitti diyeceksin ya da manipüle edilip evliliğine devam edeceksin

Aslında böyle bir konu bal gibi de boşanma sebebi. Bu insanlar nasıl böyle konuşabiliyorlar çok şaşırıyorum. Sakin ol çocukluk yapma ne demek. Kayıt var mesajlar var ya adam elletmiş bundan ala boşanma sebebi mi olur. Ama sizin adınıza üzgünüm. MoonfacedMom Tek diyebileceğim kıza da asla inanmayın.
Kimse tacizcisine gidip kanıt için Bi yerlerlerini elleyemez

Kararlıyım inşallah desteklerini çekmezler. Hamileym iş aradm kimse almak istemiyo doğur 6 aylık olsn sonra bakarız diyolar. Gelirim yok. Annemde pek boşanmamı istemiyo aldatılma yı normalleştirmişler. Tek isteğim o adamla anlaşmalı boşanmak sorunsuz bitsin istiyorum işi yokuşa sürmesin istiyorum beklememin sebebi o. Rabbime sığındm

Ama etrafındakilerin tavrı bu. amca ilk önce beni aşar diyor sonra bekle diyor. Yani kızı oyala taktiği. Konuyu hep beraber kapatıp aslında sen yanlış anlamışsına getirecekler. Sapık bir adamla bu kızı yaşamaya mahkum etmeye çalışıyorlar

İnşallah her şey gönlümce ve istediğin gibi olur. İşi vs şimdi düşünme hamilesin dahaca. Karnındaki bebeği düşün

Yok prezervatife elletiyo tırtıklı falan diyo kızı hazırlıyo sonraki adım elletmek vs diyr devam edecekti eminim. Kimseye güvenmiyorum kızda masum değil gözümde ikiside suçlu kimseye kendimi ıspatlamak için riske atmam herşeyi yapabilirdi

annene gitsen ne diyecek ki
gelme mi diyecek kapıyı mı açmayacak?
illaki kabul edecek yani, sokakta yatırmayacak ya sizi sonuçta?

Siz kararlı olduktan sonra kimsenin size sırt çevireceğini sanmıyorum ,aileniz sizi 2 çocukla ortaya atacak değildir diye düşünüyorum ayrıca. Bu sapık tacizci adamla evlatlarınız da güvende değil

annene gitsen ne diyecek ki
gelme mi diyecek kapıyı mı açmayacak?
illaki kabul edecek yani, sokakta yatırmayacak ya sizi sonuçta?
Kocasını aklamak için kızı bekletiyorlar. delilleri ortadan kaldırmaya diğer kızı susturmaya çalışıyorlar. Ne acı. Kızının aldatıldığını hem de iğrenç bir şekilde aldatıldığını bile bile kızı tekrar o sapık adama döndürmeye çalışıyorlar

tamamda profilinizde eşinizin tel ışığını görüp uyandığını yazmışsınız. kızın elinden alıp silmedimi yani o görüntüleri yada ses kaydını? öylece kızın gitmesine izin mi verdi?

Aklamaya çalışanların kendi aklı yok zannımca, prezervatif elleten adamı ,rahatladım diyen adamı kim nasıl aklayablr mi . Mantık yok

yani hem bekle ne demek
ailesiyle ne konuşacak
ne saçmalıktır bu
bir suçu olmayan adam karısına pat pat durumu anlatır gerekirse eşiyle gider kadının kapısına yüzleştirir
hayır ne konuşacakmış yani
resmen olayı soğutma çabaları...

Tabi ki olayı soğutma hatta diğer kızı susturma çabaları. Şimdi yok deseler o kız susmayacak. Belli ki etrafına da anlatmaya başlamış. Keşke daha çok kişiye anlatsa da adamın ne mal olduğunu herkes duysa

Ya konu sahibi ben burda sinirden delirdim sen neden kim icin sakinsin ya nasil kizida adami da rezil etmezsin utanmasalar sana özür diletecekler bukadar neden sindiriliyorsun sen.Hala o kizi ne die ailesine soylemezsin asla masum degil o kiz hala adi kocani nasil sessizce beklersin sen bu adami bosamaya kalksan işi yokuşa surecek neyi var allah askina hersey ortada.Bu adam bu saatten sora seni kaybetmekden asla korkmayacak sen bu adami affedeceksin bence ve malesef kendini degersizlestiriceksin.Arkamda kimse yok diosun annen sokaga mi atacaksan sanki bu adam sana mecbur nafaka odeyecek bilemiyorum ya bu sakinliginiz bana asla normal gelmiyor

Evet kesinlikle öyle ve annesinde de böyle bir düşünce var aslında. Şöyle diyeyim bizim milletimiz laf söz olacak diye neleri örtüp üstünü kapatmıyorlar ki. Hep aynı laflar yuva yıkmak kolay mı. Bu şekilde karaktersiz insanlarda böyle böyle bu toplumda bişey olmaz edasıyla geziyor

Sadece adam degil kizda cok suclu bence konu sahibinin dedigi kadar kiz saf degil baya gönlü var adamda burda tek harcanan konu sahibi

Neyi ispatlayacak, niye sabret bekle diyor amcası?

İspatsa elinizde kapı gibi ses kaydı var, kızı eve almış sapıkça şeyler söylüyor, diye siz yazdınız. Ayrıca kıza 2 kere rahatladım, diyende sizin kocanız.

Tüm bunları aklayacak ne diyebilir ya da ne derse desin bunlar aklanır mı?

Kız nasıl birisi hastamı, ilişkileri var mı falan artık bunların ne önemi var? Yukarıda ki şeyleri siz kulağınızla duydunuz, gözünüzle okudunuz. Bunların mahkemede delil olup olmamasıda önemli değil. Eşiniz bunları yaptı siz biliyorsunuz. Tüm bunlara rağmen affedecek misiniz, eşinizle evliliğinize devam edecek misiniz?

Sanırım evet, affedeceksiniz.

Sinirden nasil yazdiysam corba gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…