Başıma gelmez dediğim herşeyi full hd seyrediyorum

Sayfa 40 ta bugün Kü gelişmeler var merak eden bakabilir. Attığınız mesajlara geri dönemiyorum iyi değilim toparlanıp size dönücem inşallah

Bugün komşumun kızı aradı benden 2 yaş küçük. Senle bişey konuşmak istiyorum ama moralin bozulabilir dedi olsun anlat dedim. Musait değilim dedi mesaj at dedim başladı yazmaya.

Eşin sen evden gidince beni arıyo dertleşelim diyo dedi.
bize gelsene canm sıkılıyo diyo ben de salağa yatıyorum belli etmiyorum dedi.
(Bu arada kaynanamlar üst katımda oturuyor)
Daha öncede ben görümcenlere gelirdim odada tek kalınca yanıma yaklaşırdı bana dokunmaya çalışırdı. Bende görümcenin yanına kaçardm dedi.

Tabi başta kıza inanmak istemedm. Bu kız kafasından ameliyat oldu uyduruyor hayal mi kuruyor diye düşündüm. Başka bi komşumu aradm güvendiğim bi ablam. Bu konuyu belli etmeden sordm kızın uydurma ihtimali olabilir mi diye ve bu komşumda bu konuyu kızın onlada paylaştığını söyledi. Kızın yalan söylemediğini ama eşiminde bi yanlışını görmediğini iyice araştır falan dedi. Bütün gün düşündüm kıza tekrar yazdm. Bana yardımcı olmasını istedim eşimin ağzından laf almasını boşanma davası için bana delil toplamasını istedim kızda kabul etti. Bu akşam biraz konuşturmaya çalıştı ama eşim asla ağzından bişey kaçırmadı gayet normal konuştu. Daha önce aramış onu onun aramalarını attı.

Size sormak istediğim ne yapabilirim nasıl bi yol izlemeliyim. Bana destek olun lütfen 😔
Of ne zor ya. Allahından bulsun sakın acıma kız delil toplasın versin sana hak ettiğini önce Allah sonra mahkeme yaşatsın ona. Kaç yıllık evliydiniz bu arada

Moon girmiş ama detaylı açıklama yapmamış
birilerine danışıyor herhalde.
allah kolaylık versin bakalım sonucu ne olacak

Kişinin bilgisi dışında alınan ses ve kamera kayıtları bildiğim kadarıyla delil sayılamıyor. Kızın da şikayetçi olduğunda Kız açısından taciz vb durumu ispatlaması için görgü tanığı yada yasal kamera kayıtlarına ihtiyaç olacaktır.
sizin açınızdan yine kızdaki ses kayıtları usulsüz olduğundan eşiniz iftira attı deyip kendisini bu Zina davasından kurtaracaktır.
Kızın eşinizle olan ilişkisini (rızalı/rızasız) ispatlamamanız durumunda Zina davası açamazsınız. Buda boşanma süresinde elinizi zayıflatacaktır.

Hamilesiniz, işiniz yok sgk kaydınız yok, diğer çocuğun velayeti babaya verilme olasılığı yüksek.
Bence kendi yollarınızla emin olmak için çaba sarfetmek yerine Avukat ile görüşüp yasal yollarla nasıl ispatlayacağınıza bakın.

genel mesajlaşma olarak kullanılan wp kayıtları silindi ise kayıt geçmişini isteyemezsiniz çünkü firmanın türkiyede yasal bir temsilcisi yok.
Arama kayıtları ve ses kayıtlarını da ancak adli süreçte talep karşılığında yerel iletişim firmalarından alabilirsiniz.

Umarım verdiğim bilgiler işinize yarar.

Çok geçmiş olsun.
gizli kayitlar delil sayılmıyor değil tam olarak dediginiz gibi bir şey değil .sadece gizli kayitlarda hakim bu gizli kayda istinaden su kararı veriyorum diyemiyor karar aşamasında. ama hakim isterse kaydı dinleyip kanaat olusturabilir. yani kaydi dinler inanır olayı anlar ama karari verirken bu delile gore bu kanaat olustu demez genel kanaat su yondedir der.

konu sahibi arkadaşıma çok üzüldüm gerçekten ama anlayamıyorum bazı kısımları
Ben kesinlikle komşu kızın saf ,masum ,baskıcı aile, cart curtlarına inanmıyorum.Bir kere 9 yıl aralıklı da olsa tacize taş çatlar yani bu kız nasıl dayanmış.telefon ediyordu açmıyordum demek çok saçma engellersin heryerden olur biter.ayrıca sana tacizde bulunan birinin evine ispat toplamak için gidilmez eşi yokken hiç gidilmez.nasıl bir cesaret ? ben böyle bir riski göze alamazdım.Sonuçta erkek kuvveti denen bir olay da var orada herşey olabilir.dün gece mesajlardan sonra 2 kere rahatladım yazan bir adamın evine gideceksin kanıt toplamaya nesin sen sherlock homes mu?

benim kafamda 2 düşünce var
1-bu kızla adamın ilişkisi bi şekilde vardı mesajlaşmalar uzaktan uzaktan bakışmalar.adam bunu kandırdı ayrılcam seni alacam falan.kız da karısının tekrar gebe olduğunu duyunca harekete geçti.ama o zaman da bu abi diye mesajlaşma işi karıştırıyo.ya bu abi meselesi bi şifre aralarında yakalandığında bak bana abi diye mesaj atıyo demek için ya da çok daha pislik şeyler var.
2-kızın adama uzun zamandır ilgisi var adamın haberi yok.sanırım konu sahibiyle eşinin araları da bozuk.kız tüm bu taciz hikayelerini uydurdu daha inandırıcı olsun diye konu sahibine de dallı budaklı anlattı.adama ilk abi falan mesaj attı.sonra konuşmayı ilerletti.salak erkekleri hepimiz tanıyoruz adamda bu ağa düştü.rahatladım falanlar oldu.ertesi gün eve gelmek için sözleştiler ve geldi . bu durumda da şu soru geliyor aklıma bu kadar iftira attığın adam artık seni ister mi ? kız neden böyle bir oyuna girsin ?

yani her iki durumda da durum net değil. Konuyu açan arkadaşım beni yanlış anlamasın ben yol göstermek için yazdım o komşu kıza güvenmemesi için.planlarınızı o kızla yapmayın.
durumunuza hem çok üzüldüm hem de sizi taktir ettim.bu durumu ben yaşasam sizin gibi tepki verebilirmiydim bilemiyorum.ilk andan beri benim kocam yapmaz demediniz.ben durup bir düşünürdüm ki bu benim zayıf olmamla alakalı.Şimdiden sonra Allah yardımcınız olsun hayırlı kapılar açsın Kardeşim...

Aslında konu sahibi bir kaç kere girip çıkmış buraya. Hepimizin kafasında bir çok soru işareti var. Hep varsayımlar üzerine konuşuyoruz, bir sürü teori ürettik. MoonfacedMom MoonfacedMom Neden olayı tam netliğiyle anlatmıyorsunuz?

Aslında konu sahibi bir kaç kere girip çıkmış buraya. Hepimizin kafasında bir çok soru işareti var. Hep varsayımlar üzerine konuşuyoruz, bir sürü teori ürettik. MoonfacedMom MoonfacedMom Neden olayı tam netliğiyle anlatmıyorsunuz?
Şu an o da olayın şokunda. Gelip bizim merakımız giderecek durumda olmadığını düşünüyorum.

Kızlar şuan değişen bişey yok o kişi ailesiyle konuşmamış daha kimse bilmiyor. Bende amcasını aradm anlattm. İşin içinde başka bişey var sabret açığa çıksn ilk önce. Pire için yorgan yakma çocukluk yapma diye tavsiyelerde bulundu. Biraz sakinleşmem gerektiğini sabretmem gerektiğini söyledi ailesi öğrensin kızın ailesiyle konuşsn bi olayı çözsün ler sen kenarda bekle dedi. Gelen olmayınca bişeyde yapamıyorm. Şimdilik beklemedeym. Kız bi kaç kişiye anlatmış ifşa olmaktan korkmuyor sanırım. Kendi kendini ifşa edecek bu gidişle. Bende olacakları bekliyorum

Kızlar şuan değişen bişey yok o kişi ailesiyle konuşmamış daha kimse bilmiyor. Bende amcasını aradm anlattm. İşin içinde başka bişey var sabret açığa çıksn ilk önce. Pire için yorgan yakma çocukluk yapma diye tavsiyelerde bulundu. Biraz sakinleşmem gerektiğini sabretmem gerektiğini söyledi ailesi öğrensin kızın ailesiyle konuşsn bi olayı çözsün ler sen kenarda bekle dedi. Gelen olmayınca bişeyde yapamıyorm. Şimdilik beklemedeym. Kız bi kaç kişiye anlatmış ifşa olmaktan korkmuyor sanırım. Kendi kendini ifşa edecek bu gidişle. Bende olacakları bekliyorum
Tahmin ettiğimiz gibi, sizi boşatmaya çalışıyor. Gözü dönmüş kızın. Krizi fırsata çevir moon. Al donuna kadar boşa.

Bu mesajdan sonra boşanacağını düşünmüyorum 🤷‍♀️

Bu mesajdan sonra boşanacağını düşünmüyorum 🤷‍♀️
Aynen öyle. Burda karşı tarafın olumlu, ponçik mesajını uzun uzun yazan kaç aldatılmazede gördüysem hepsi de şu aradı sakin ol dedi, bu şeyaptı sakin ol dedi deyip duruyor. Sonrası ikinci çocuk, üçüncü çocuk... bide konu sahibinin annesi tek olmasına rağmen hala konu sahibine affet demiş. Tek yaşayıp kızına sahip çıkmayan çok anne gördüm bu forumda. Çok ilginç anneler var. Kızı aldatılıyor ve anne kim yapmıyor ki diyor. Nasıl analık ben anlamadım. Bide yalnız yaşıyorsun yani. Kızınla torunun mu ağır gelecek. Elden ayaktan düşünce sizi sayıklar ama.

sana kenara cekil diyenleri dinleme bence al kendi ailenide gir kizin ailesiyle konus ben isin icinden cikamadim kizinizla kicamin arasindaki dyalog bu de . cunku kenara cekilirsen aile kiz rezil olmasin diye kocanla anlasma yaoar bir agizdan konusurlar .insana sadece kendinden hayir var .

X