Başıma gelmez dediğim herşey geldi 😢

Aynı durumdayım banada aynısını diyor bende elimden gelen herşeyi yaptım biliyorum yorumlara vaktım herkes boşan demiş ben sadece çocuğum için katlandım ilişkiyi yazma sebebimde belli o düzelince duygusa ilişkimizde düzelir diye ama görüyorumki herkesle benimle aynı düşünüyor boşanmaktan başka çarem yok gibi

Yani sizi reddetme sebebi açık ve net değil mi çünkü başka biri ile yatıyor. !

Evli kadinnla aldatmasinı neden affettin ki?Affedersen sever ,ister mi sandin ?.Bir de nafile diyorsun.Burda yanlışın var.Koyacaktin kapinın önune.Bakalim o evli kadının kapısına gidebiliyor muydu?

Hayatında başka bir kadın olduğu için size sarılmıyor, yaklaşmıyor. Aslinda cevap parantez içinde yazdığınız cümlede gizli. Boşanmaktan başka bir çareniz yok kendinizi ezdirmeyin ne hali varsa görsün o kadınla, çünkü şu an ağzınizla kuş da tutsanız yaranamayacaksınız ona. O ilerde pişman olacak siz de keyfini süreceksiniz.

Al evinden kadını bodruma indir bi güzel döv ben öyle yaptım esimi artık istemiyorm yakamdan düsse keske kocasına söylemekle tehdit et evi terk ettir etmezse git söyle o ugrassın ettiğini çeksin

Nasıl affedersiniz aklım almıyor. Ben olsam yüzüne bakamazdım. Kadınlarımızın hiç kendine saygısı yok. Onu seviyorsunuz da kendinizi hiç mi sevmiyorsunuz. Bir insana bağımlı değilsiniz siz de bir bireysiniz. Ben 21 yaşındayım 2 3 senedir tek başıma yaşıyorum çok da mutluyum. Versin çocuklarınızın nafakasını yolunuza bakın

Biraz sert olacak belki: Sizi istemiyor, çünkü başka kadınla/kadınlarla yatmış. Bunun arkası sizin affetmenizle de kesilmez artık. Sonuna kadar belki evlilik terapi derdim. Ama başka kadının koynundan çıkıp benim yatağıma gelen adamı boşarım net.

Hiç sormadın mı o kadında olup bende olmayan neydi diye bence anne olmanız etkilemiş onu aaah bu erkekler...

Biliyorum soylicegim sey cok aci ama sizi istemiyorsa aldattigi kadinla cinsel birliktelik yasiyordur. Ve bu kesinlikle boşanma sebebi.

Aldatildiginizda kabullenmeyip sürundürseydiniz
Sizden kiymetlisi olmazdi.
Sonucta sineye cektiniz. Bari biraz ortaligi yiksaydiniz da kabullenemediginizi anlayip kedi misali olsaydi. Nasil olsa tepki gostermedi deyip daha cok arsizlasmis.
Ailesine rezil etseydiniz keske. Nasil olsa ipler kopmus sonucta...

Valla nasil degisik hisleriniz var anlam veremiyorum. Buna ragmen sizi cinsellik olarak istemedigi icin uzuluyorsunuz
Ilgisiz diye kiriliyorsunuz...enteresan..

Muhtemelen siz hamileyken başkasini buldu,neyini affettuniz kicindaki dons kadar alin bosanin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…