- 18 Nisan 2020
- 5
- -3
- 1
- 29
- Konu Sahibi Mutluluknerdesin
-
E değersizsin zaten değer verse aldatır mı ? Hadi kocanın gözünde değersizsin kocan eşek sen neden kendine değer vermiyorsun ?Merhaba 6 yıllık evliyim ve 17 aylık bebeğim var. Eşimle severek evlendik.hamile kalana kadar cinsel hayatımız ve duygusal ilişkşmiz herşeyimiz çok güzeldi hamile kaldıktan sonra cinsel hayatımız bitti eşim istemedi doğum yaptıktan sonrada aynı şekilde . Ve zamanla duygusal ilişkimizde bitti elimden gelen herşeyi yaptım ama adam istemiyor beni niye böyle yaptığını bilmiyorum fiziğim de kendimde güzelim herşey yapıyorum bakımlıyım ama olmuyor neden istemiyor beni defalarca konuşuyorum tamam diyor yok olmuyor adam artık beni istemiyor sarılmıyor bile bana o kadar çok yol denedim ki artık o kadar çok yoruldum ki bende soğudum artık boşanmaktan başka çarem yokmuş gibi hissediyorum (bu dönem beni evli bayanla aldattığını öğrendim affettim nafile ) benim üzülmem bile onun için anlam ifade etmiyor değersiz hissediyorum sevgisi zaten hiç yok
Allah bundan sonra yolunuzu bahtınızı açık etsin, ne denir ki.. inanın o sizi affetmezdi bile evli adamla aldatsanız.. affedilmeyi falan asla hak etmiyorlarMerhaba 6 yıllık evliyim ve 17 aylık bebeğim var. Eşimle severek evlendik.hamile kalana kadar cinsel hayatımız ve duygusal ilişkşmiz herşeyimiz çok güzeldi hamile kaldıktan sonra cinsel hayatımız bitti eşim istemedi doğum yaptıktan sonrada aynı şekilde . Ve zamanla duygusal ilişkimizde bitti elimden gelen herşeyi yaptım ama adam istemiyor beni niye böyle yaptığını bilmiyorum fiziğim de kendimde güzelim herşey yapıyorum bakımlıyım ama olmuyor neden istemiyor beni defalarca konuşuyorum tamam diyor yok olmuyor adam artık beni istemiyor sarılmıyor bile bana o kadar çok yol denedim ki artık o kadar çok yoruldum ki bende soğudum artık boşanmaktan başka çarem yokmuş gibi hissediyorum (bu dönem beni evli bayanla aldattığını öğrendim affettim nafile ) benim üzülmem bile onun için anlam ifade etmiyor değersiz hissediyorum sevgisi zaten hiç yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?