Başıma Durduk Yere Dert Aldım :(

O kadar haklı ki adam.işi yığun ve stressiz olsa da havada da karada da haklı. Zorbalık yapıyosunuz adama .sizin önceliğiniz çekirdek aileniz olmalı

Bu ne rekabettir abi. Sen işine geleni dinleyip uygulamışsın. Annenle konuşmana ne gerek vardı ki! Adam "eşin" komplekssiz krndi halinden memnunken sen adami taciz ediyorsun. Bi sal bence. Herkes hissettiği gibi davransın. Ne bu böyle be!, bacın gidiyo kocama şöyle böyle davranın, sen gidiyosun kocam diyosun; annenin yerinde olsaam, eeeh derim ne siz olun ne kocanız. Her şey halloldu, damat pohpohlamak eksik kaldı. Azıcık ağır başlı olun be. Ailenize yansıtmayın bari. Sorsan 2 kardeş birbirinizi çok seviyosunuzdur, e öyleyse bu rekabet neden. Hayretim şaştı inan...

Anneniz bu otel olayında sacmalamis. ..annenizi karıştırmayın islerinize

Bence bu saatten sonra annenizi de kırmayın ama ciddi anlamda anneniz de çocuk gibi davranmış sırf diğer kızı öyle dedi diye sizin ilişkiniz zedelendi ki o kadar saçma bir sebep ki...
Belli ki annenizin gazına gelmişsiniz kız kardeşinize cidden dikkat edin evliliğinizin kıymetini bilin bazen en yakinlarimiza o kadar güveniriz ki bize verdikleri zararı hissetmeyiz. Lütfen sizin ailenizi kimsenin hzurusuz etmesine izin vermeyin .

Tüh bu konuyu baştan okuyup faaaake diyemediğime yanarim.

Rixos premium dediğinde anladim. Yani normal Rixosta degim bacilarim, fakirliğimizden anlamayabiliriz, premiummuş bu.

Ve adam şip diye iptal etti, çünkü hepimiz biliyoruz saçma sapan nedenlerle pahali otelleri iptal etmek, herkesin hergün yaptiği şey zaten.

Anneniz ne dedi?
Kardeşinizi de sıkıştırsaydınız keşke araya.
Ben en çok ona gıcık oldum çünkü

Allah önce okuduğunu anlama kabiliyeti versin. İptal etmedi, rezervasyonu sonraki döneme erteledi. Aç orayı tekrar oku. Ha seni tatmin edecekse hiç görmediğin orada çekilmiş fotolardan atayım sana. Görmüş olursun.

Anneniz ne dedi?
Kardeşinizi de sıkıştırsaydınız keşke araya.
Ben en çok ona gıcık oldum çünkü
Ben bu kadar sorun olduğunu bilmiyordum dedi. Ben ona karşı kötü bişey demedim kötü hissettirecek bişey yapmadım falan dedi. Kardeşim konusunda sadece onu mutlu etmek için bana zarar veriyorsunuz dedim.

hmmm yeni üye,ilk mesaj,bu mesajı yazdıktan sonra da çıkış yapılmış.. konu sahibine de destek vermeye gelmiş.. acaba 2. üyeliği misiniz konu sahibinin??

Ben bu kadar sorun olduğunu bilmiyordum dedi. Ben ona karşı kötü bişey demedim kötü hissettirecek bişey yapmadım falan dedi. Kardeşim konusunda sadece onu mutlu etmek için bana zarar veriyorsunuz dedim.

En azından yorumları dikkate almışsınız farklı bakış açısıyla bakmayı başarmışsınız.
Her şeyi eşinize iletmeyin kendiniz halledin annenizle.
Ve bilin ki annenizin ağzından dökülen her istek kardeşinizin isteği.

Evet bazı saçma sapan insanlar haricinde ders alabileceğim yorumlar geldi ve oturup düşünme fırsatım oldu. Ben zaten eşim haksız demiyordum sadece bu bacanak sorununu biz yaşıyoruz, herkes bacanaklarıyla iyi anlaşıyor diye düşünüyordum. Fakat öyle olmadığını gördüm. Yani bazı şeylerin zaten farkındaydım ama işte insan ne ailesi üzülsün ne eşi üüzülsün diye düşünerek birisinden birisini mutlaka ihmal etmiş oluyor. Dediğim gibi böyle sizin gibi güzel yorum yapan herkese minnettarım. Ama ti ye alıp saçma sapan kendini kıyaslamaya çalışanlara da inşallah bu duruma düşmezsiniz diyorum

Heh anca geldim, kocamla ilgilendim bütün akşam. İyi bir mesleği var beyimin, acım yok. Rixos belekte de tatil yapmıştım yıllar önce. Şu durumda kıskanıyor olamam ya da adam boşansın diye beklemem sanıyorum ve yorumuma geçiyorum.

Konu sahibi bu adam sizi boşar. Bakın boşanırsınız demiyorum direkt boşar, boşanmak tek taraflı bir eylem olabilir zaman zaman. Bi kendinize gelin, ayağınızı denk alın. Ailenizle ilk bir araya geldiğinizde bu konu açılacak. Aileye yansıtılmış bu tarz bir konunun hele ki sizin anneniz ve kardeşiniz gibi insanlar tarafından açılmaması mümkün değil. En azından birileri laf sokup fitili ateşleyecek eşiniz de havai fişek misali patlayacak. Evliliğinizin bitmesinin tek sebebi de aileniz olacak. Başınızı çok taşlara vurursunuz benden söylemesi. Bebe falan da yokmuş, bu adam çok sabretmez. Sevgi dediğimiz şey garantisi olan, ömür boyu süren bir şey değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…