Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kabul edemiyorum bir türlüBenim de öyle..
Artık onlarla yaşamayı öğrendim.
Kardeş kardeş geçiniyoruz
canim kemik yapısı derken neyi kastediyosun anlamadim evet kilo fazlam var 1 70 boy ve 66 kiloyum ve basen bolgesini Sıktığımda yag geliyor o yuzden anlamiyorum kemik yapisiyla mi alakalifiziğinle barışık olmayı öğreneceksin tabi eğer kilo fazlan yoksa ve sadece basenlerin varsa kemik yapısından kaynaklanıyor çünkü ve yapacak bişey olmuyor bende de var aynı sorun ona göre giyinmeye falan çalışıyorum tabi kilo fazlamda var ama verdikçe sadece azaldı ama kemi olduğu için basen her türlğ var yani yapı meselesi eskiye göre daha az dursada onlar benimle napayım ama spor yaptığım için sanki daha hoş geliyor bana yada ben kendimi kandırıyor olabilirm
evde kendi basen hareketleri yapiyorum ama hicbir ise yaramiyo (Bolgesel zayiflamayi dene spora fln gittn mi hic
Devmli yapmn lazm ama bikmadan bence bi spor salonuna git.o kdr kilonda yok benceevde kendi basen hareketleri yapiyorum ama hicbir ise yaramiyo (
off off ne var biz basenli bayanlar da kot giyince jilet gibi dursabi ara 65 kiloydum 5 kilo verdim basenler yine bağımsız cumhuriyetti. vücut tipi kalıyo ne kadar zayıflasanda
basene genetik diyolar ama gobege kimse genetik demiyor ( istiyorum ki dar paca kot giydigimde jilet gibi olsun mesela gomlegi pantolana gecirebiliyim kendimi begenmek istiyorumAmaaannnn ne takiyorsun. Alt tarafın incecik olsa göbeğin Vakfı Kebir ekmeği gibi olsa daha mı iyi ??
Erkeklerin çoğu alt tarafı dolgun seviyor.
Bence sanslisin bile. Geçti anacim 0 benden modası. Millet akın akın spor salonlarına popo bacak buyutmeye gidiyor..
yok valla benim 70 cm basen 107 düşün iğrenç bi görüntü oluyo ve zayıflayınca yüzümden belimden zayıflıyorumoff off ne var biz basenli bayanlar da kot giyince jilet gibi dursa
basen olunca gerçekten orantisiz duruyosun kendimden biliyorumOff bende yag torbasiyim kilo 53 basen 97