- 4 Kasım 2011
- 11
- 2
-
- Konu Sahibi Petitegirl
Boy ve kilonuz kaç? Ben de sizin gibi aslında kilolu değilim ama basenlerim var
Merhabalar, ben vakit buldukça spor ve yürüyüş yapan ve düzgün beslenen biriyim. Kilolu da değilim. Fakat yıllardır basenlerim ve selülitlerimden kurtulamadım. Kısa boylu ve minyon da olduğum için basenlerim çok kötü görünüyor. Spor yapıyorum bacaklarım zayıf ama lanet olasıca basenlerim bir türlü gitmedi. Basenlerinden ve selülitlerinden kurtulabilen biri var mı acaba varsa tavsiyelerine ihtiyacım varŞimdiden teşekkürler
Dün zayıf bir arkadaşım korse girdiğini böylelikle basen ve göbeğin in şekillenip inceldigini söyledi.
ben de haftada 3-4 gün yapıyorum düzenli 4,5 aydır. basenler vücut tipinden mi gitmiyor acaba çünkü her yerim sıkılaştı basenler bana mısın demiyorkesinlikle plates diyorum. ben 3 yıldır yapıyorum inanın gerçekten vücudu biçimlendiriyor ve selülitleri yok ediyor. yuvarlaklaştırıyor, sıkılaştırıyor, forma sokuyor.. kesinlikle tavsiye ederim. ama düzenli yapmanız lazım. ben haftada bir gün topsuz bir gün toplu platese katılıyorum. ama topsuz daha iyi daha faydalı bence.
belki genetiktir. ben vücut tipi olarak ince uzun bacaklıyım ama benim belim kalındır onda baya etkili oldu eskiye göre inceldi yani. ben daha çok karın ağırlıklı çalışırım hep o yüzden ama az bi selülitim vardı o gitti. bence vücut tipinden birazda. bende naparsam yapayım belimi o koptu kopacak incelikte kadınlar varya o hale getiremiyorum yani mümkün değil. ama yinede platesten önce ve sonra olarak bakarsak baya sıkılaştı vücudum ve hatlarım yuvarlaklaştı. hiçbir sporda bu kadarını görmemiştim.ben de haftada 3-4 gün yapıyorum düzenli 4,5 aydır. basenler vücut tipinden mi gitmiyor acaba çünkü her yerim sıkılaştı basenler bana mısın demiyor
:)) benim de belim ince. pilatesten önce 62 cm di şu an 60 cm :)belki genetiktir. ben vücut tipi olarak ince uzun bacaklıyım ama benim belim kalındır onda baya etkili oldu eskiye göre inceldi yani. ben daha çok karın ağırlıklı çalışırım hep o yüzden ama az bi selülitim vardı o gitti. bence vücut tipinden birazda. bende naparsam yapayım belimi o koptu kopacak incelikte kadınlar varya o hale getiremiyorum yani mümkün değil. ama yinede platesten önce ve sonra olarak bakarsak baya sıkılaştı vücudum ve hatlarım yuvarlaklaştı. hiçbir sporda bu kadarını görmemiştim.
aman yarabbii maşallah çok güzelll:)) benim de belim ince. pilatesten önce 62 cm di şu an 60 cm :)