bende geçen sene leg magic aldım.
hergün az da olsa kullandım ama bir sonuç aldığımı söyleyemem.
Faydasını gören arkadaşlar nasıl kullandığı hakkında bilgi verebilirse sevinirim.
bende aldım bakalım henuz üstünde durmayı beceremiyorum cok zor geldi
canım zor mu kullanılıyor ?
çok acil yorumlarını bekliyorum canım..
evet canım cok zor toplam 5 dakika bile yapamadım ama bacak içlerim hala acıyor guzel calıstırdı belliki
Slm kızlar, bende dün ilk kez kullandım leg magıcı. Aman Allahım o ne!15 dk da bu kadar efor sarfettirebilecek başka bişi olduğunu sanmıyorum. Başlangıçta bi dizi uyarı vardı, dikkatli olun az yapın, kalbiniz varsa uzak durun vs. Üzerine ilk çıktım aa kolaymış,ne var bukadar uyarı sıralayacak dedim. Ama cd siyle birlikte 15 dk yaptım ki sonunu tamamlayamadım bile, kalp krizi geçiriyorum sandım. Soluğumun normale dönmesi 15 dk sürdücd deki kadın öyle kolay yapıyo ki, tabii o yılların sporcusu. Bi kadının vücuduna bi kendiminkine bakıp iice gaza geldim Napıp edip şu önümüzdeki yaz bari utanmadan şort giyecek seviyeye gelmeliyim. Bacakları iyi çalştırıyo ama sabah uyandığımda hiç ağrı yoktu, yorumlarda bacaklarım feci ağrıdı filan yazmışlar acaba ben mi doğru yapamadım. Ara ara deneyimlerimi yazıcam. Hatta akşama buraya bacak,basen, göbek ölçülerimi yazıp gelişmeleri aktarıcam. Hadi kızlar şu kalın bacak, basen ve selülit belasından beraber kurtulalım
canım seninkinin markası ne ve nerden ne kadara aldın acaba ?
Ya işte böyle,benim gibi hem evli hem bebekli hem çalışan insansanız akşama yazıcam dersiniz bidaha taaa 20 gün sonra yazarsınız :26: buraya yazdıktan 4 gün sonra yapamadım leg magıcı, çok zorlandığım için bıraktm. Çok kızdım kendikendime hani bu defa azimli olucaktım diye. neyse 3gün önce tekrar başladım, meğer ben kadından daha hızlı yapıyomuşum hareketleri ve bacaklarım yerine kollarıma yükleniyomuşum. Bunu keşfettim ve daha az yorulmaya başladım. ama geçen sefer 2.günden itibaren feci ağrılarım olmuştu,bu sefer hiç yok.işe yaramıyomu diye moralim bozuluyo :2: ben hepsiburadadan delta leg magıc aldım, 74 liraya,kampanyalıydı. Güzel bi alet,kalitesi iyi memnunum. Bu defa su içmeye ve yediğime içtiğime dikkat etmeyede çalışıyorum. Zorla günde 1 lt su içiyodum,şimdi ikiye çıkardım. Yediklerimi bikaçgün yazdım normal bir diyetin 3 katı :26: yavaş yavaş azaltıyorum işte yağlıyı, tatlıyı. leg magıc le birleşince umarım işe yarar.