Basen ve Bacak Eritmek Için "Leg Macig"

ben de aldım özellikle iç bacak müthiş çalışıyor, ben içindeki cd ile birlikte çalışıyorum, fiyat merak edenler için ise gittigidiyordaki en ucuzunu aldım kargo ile birlikte 80 tlye mal oldu ve hiç bir sıkıntı yok, ürün gayet iyi, ben çok memnun kaldım, ayrıca kas yapan arkadaşı tebrik ediyorum millet aylarca çalışıp protein tozları içipte yapamıyor, kas yapacağınızı sanmıyorum arkadaşlar, kas yapmak o kadar kolay bişi değil, özel bir çalışma programı ve beslenme gerektirir

ağırlıkla falan olmadığı için kas yapmaz dmeişti bana bi hoca. bende de var ama bi türlü düzenli yapamadım, 2 günde bir yapıcam en azından, zaten maksimum 10 dakika dayanabiliyorum

bende almak istiyorum ama netten alamam mağazalarda satılmıyomuki alan varsa yardımcı olabilirmi?

bende almak istiyorum ama netten alamam mağazalarda satılmıyomuki alan varsa yardımcı olabilirmi?

netten alamıyorum derken neden alamıyosun ? kredi kartsız kapıda ödeme fırsatı olan sitelerden alsan cnm o şekildede ödeme imkanın var diye biliyorum ben öyle almıştım çünkü , kredi kartı kullanmadığım için .

netten alamıyorum derken neden alamıyosun ? kredi kartsız kapıda ödeme fırsatı olan sitelerden alsan cnm o şekildede ödeme imkanın var diye biliyorum ben öyle almıştım çünkü , kredi kartı kullanmadığım için .

evet canım kredi kartı kullanmadığım için alamam dedim
peki hangi pazarlamadan yada siteden aldın yardımcı olurmusun
bide ne kadara aldın bu arada cevap verdiğin için saol
zemuszemus

ben yakınımdaki mağazalara baktım ama hiç ellerinde yok
anca siprarişle getircekler oda 2 aydan önce gelmez dediler
voit marka buldum 139 milyon ama almadım 2 ay sonra
geçicek elime ne anladım ondan bana yardımcı olun lütfen
almam lazım bunu

Arkadaşlar ürünün orj. ile sahtesi arasında ne gibi farklar var ? :ecrin_bebek: Nasıl anlıcaz orj. mi sahte olduğunu ? Bilen alan geri veren memnnun kalan orj. olduğunu iddaa eden arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirimm opuyorumnanaktan

Arkadaşlar ürünün orj. ile sahtesi arasında ne gibi farklar var ? :ecrin_bebek: Nasıl anlıcaz orj. mi sahte olduğunu ? Bilen alan geri veren memnnun kalan orj. olduğunu iddaa eden arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirimm opuyorumnanaktan

canım orjınal olanların önünde leg magic yazıyor benimkide öyle , sahtelerde sanırım başka markalar yazıyormuş .

Hımmmm kimisinde Leg Magic Twister filan yazıyo bilmiyorumkismile allah allahh alıcam da bi türlü inandıramıyorum orj. ürün mü değil mi diye .. akannehir gittigidiyor da acaba orj. satılıyor ? eyvahedigeldismile

Hımmmm kimisinde Leg Magic Twister filan yazıyo bilmiyorumkismile allah allahh alıcam da bi türlü inandıramıyorum orj. ürün mü değil mi diye .. akannehir gittigidiyor da acaba orj. satılıyor ? eyvahedigeldismile

cnm ben gittigidiyordan almadım , o yüzden onu bilmiyorum .
leg-magic.org sitesinden almıştım kargo dahil 99 liraya , istersen bide ordan bak .

kızlar bendede var leg magic
orjinal değil başka marka hepsioradadan aldım :))
orjinalini denemediğimden bilemiycem ama bence hepsinde mantık aynı
yay şeklinde bir düzenekte bacakları açıp kapıyorsun düzeneğin yay şeklinde olması hareketi zorlaştırıyor.
birde orjinalleri dijital göstergeli oluyor ve cd hediyeli oluyor diye biliyorum.

kızlar bendede var leg magic
orjinal değil başka marka hepsioradadan aldım :))
orjinalini denemediğimden bilemiycem ama bence hepsinde mantık aynı
yay şeklinde bir düzenekte bacakları açıp kapıyorsun düzeneğin yay şeklinde olması hareketi zorlaştırıyor.
birde orjinalleri dijital göstergeli oluyor ve cd hediyeli oluyor diye biliyorum.

kas yapıomu onu merak edıorum zaten bacaklarım kalın bıda daha kalıın olmasınn :S :S:nazar:

bende 1 sene kadar önce aLmıstım , arada gaza geLıp 20 kere saLLanıyodum ooo ıyıdır yeter dıyıp bırakıyordum, ama ıkı gundur cd sıyLe beraber yapıyorum acaıp zormus :KK43: bugun servısın ıkı merdıvenı dunyanın en uzun yolu geldı :KK5: baldırlara feci yuklenmısım.. devamlı yapılırsa işe yarıyo gıbı ama cnsuu nun dediğine takıLdım şimdi :18: bu kadar yağ bı anda kas olmaz heraLde ,umarım :KK20:

kızlar bende 2 gün önce aldım fakat cdsini pc açmadı bir türlü ilk başta kaç kere ile başlıyoruz?

nette kaan ile zayıflama blog var (site de olabilir) orda bacak kalça hareketleri çok güzel anlatılmış video ile.oraya da bakabilirsiniz

blog çok iyimiş ama sanırım leg magicle ilgili bir bilgi bulunmuyor :S

blog çok iyimiş ama sanırım leg magicle ilgili bir bilgi bulunmuyor :S

leg magicle ilgili yok ama bende yeni keşfettim sayılır bu blogu.değişik hareketler var bacakla ilgilide.çeşit olsun diye yazdım:)

ben de sipariş verdim, çok heyecanlıyım, sıkılaşmak amacıyla aldım işe yaradığını hissedersem yazarım :) bu arada ben gitti gidiyordan sipariş verdim, ürünü limangoda gördüm pahallıydı gittigidiyorda aynı ürün daha uygun.

Merhaba arkadaslar, siteyi uzun zamandir takip ediyordum ve artık üye olmam gerektiğini anladim. Bende basenlerimden şikayetciyim üst kısmım hic yok belim ince ama basenlerim ve iç bacakalarim cok kotu :KK43: neler denediysem bir türlü sonunu getiremedm ( yemek yemeyi cok seviyorum da :KK1: ) Bu ürün gercekten güzele benziyor kullanan arkadaslar net bi cevap vermemiş işe yarayıp yaramadığına dair. Bilgilerinizi bekliyorum kızlar.:KK31:

arkadaşlar,
bırakın bacak kalçayı, benim sırtım bile ağrıyor. sırt kaslarına kadar kullandırıyor yani. yalnız benim gibi kambur duran biriyseniz, alet üzerinde duruşunuza dikkat edin, dik durmanız lazım doğru kasları çalıştırmak için. bunun en iyi yolu, alet üzerinde dik durup elleri yana açma yada ellere birer dambıl alıp o sırada kolları da çalıştırmak. duruş yüzünden sakatlık çıkmasın

X