- 30 Ağustos 2009
- 12
- 0
- 43
-
- Konu Sahibi EU1
kızlar bende alcam en acilinden tam bana göre bi aletmiş kullanan arkadaslar lütfen yardım edebilirmi nerden sipariş verdiniz siz çünkü çok büyük bi fiyat farkı var orjinal olmama gibi bi durum söz konusu sanırım ama 80 90 tl liklerde iş görürmü yoksa pahalısını mı almak lazım lütfen özellikle ucuz fiyata alan arkadaslar yorumlarını paylasabilirmi
canım ben aldım kargo ücretiyle beraber 72.00 lira memnuum walla iş görüo benimki memnunum ben daha 1 hafta oldu gerçi ama yanında 15 dakikalık egzersiz cd sinide werdiler onunla beraber hergün yapıorum istersen eğer özelden sipariş numarasını werebilirim:1hug:
ben de aldım ama düzenli kullanamadım.televizyonda yapılması çok kolaymış gibi gözüküyordu acayip zor yapmasıkaydirigubbakcemile3ilk gün gazıyla baya yapmıştım sonra yürüyemedim,çok zorluyor.gaza geldim durun ben de çıkarıyım başlayım yapamaya
ben 2 haftadır kullanıyorum. ilk başlarda zorlanılıyo. kullanmak göründüğü kadar kolay değil. hatta şöyle söyliyebilirim, ilk başlarda 1dakika bile zor yapılıyo sonradan biraz alışıyorsunuz ve 2 dakikaya çıkıyo ki bu da en fazla 200 e tekabül ediyo :)
e peki bu zayıflatıyo mu??
:1no2:
hayır, sadece bacaklarımda kas yaptı, ve çok pişmanım, bacaklarımın incelmesi artık daha zora015: