Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaslar bende basenlerımden sıkayetcyım ustelık yanlarında cıkıntılar da var aktardan bır karısım aldım ıncelten butun yaglar varmıs ıcınde her gün once dusta keseleyıp sonra masaj aletıyle iyice masaj yapıyorum bolgeye yagı da bol suruyorum hc ıse yaramasa dıyorum en azında kan dolasımını hızlandrr ama kızlar yandakı cıkıntılarım neredeyse kayboldu bacaklarım ınceldı basen genıslıgım yarım cm fln ıncelmıs o pek farketmedı cunku yag yok artık kemık yapısı benm degısmıyor ama cok guzel oldu kotlarım harıka duruyor uzerımde
bu arada benm basenim 98.5 cm sızn kac boyum 168
yağın adınıda verirmisin bnmde tam 90 ,1.69 boy
nerede okuduğumu tam hatırlamıyorum ama kiloların toplanma yerleri yediklerimizin tipine göre de değşiiyormuş. tabi ki genetik faktörü de var ama mesela sürekli tatlı şekerli besinler bol karbonhidrat alırsak göbek bölgemizde toplanıyormuş. ama baseni hatırlayamadım. malum balık hafızayım, nickim bile unuttum :)
canım bence kalca ıcın 90 cok ıyı boyunda benden uzun bence ugrasma ama yıne de sen bılırsın..
yagı nette arısanbıtkı dıye aratrsan bulabılrsın