• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başbakanlık Bursu..

tubiss yanlıs bilgi veriyosun arkadasına tatlım.ben 2. öğretimim ve basbakanlık alıyorum.TUBAKT sen o sıkkı isaretliceksin kredi ve burs birlikte olan.eger kredi gelirse,senet imzalaman için cagıracaklar seni önümüzdeki aylarda.onu imzalamıcaksın ALMA ZORUNLULUGUN YOK CIKSA DA..umarım rahatlatabilmişimdir:)))))))

ooohhhhh opuyorumnanaktansupersın valla canımm.... evet yaa ıstemıyorum kredı borctan cok korkarım.. zaten araba parası gıdıs gelıs 2 tl evımızn onunden bınıp okulda ınıyorum =)) gerekırse 2 tl yle gderım... yaa ılla asgerı ucretlıleremı verılıyorr öncelık.. bızımkı yaklasık 750 falan gorunuyor ama kardesımde unv.e basladı sızce ıhtımal kac???ev arabada yok

tatlı formda nası yazıo hatırlamıorum ama söle olması lazım :0-500 tl,500-1000tl,1000-2000 tl....diye dewam ediyo diye hatırlıyorum.simdi tabii ki öncelik 0-500 olan kardeslerimizindir.sonra sıra size gelir.mal mülk olmaması cok büyük avantaj senin için.nihayetinde bunları degerlendirenler de insan.kişi basına düsen paraya bakıyorlar.yurt cıkar büyük ihtimal.burs da cıkar gibi duruyor ama bilemiyorum malesef..insallah cıkar diyorum canım.kardesin de sen de okullarınıza kaydolduktan sonra 2 ser tane öğrenci belgesi alın.o birini sana versin,sen birini ona ver.böylece kardesim de okuyo diceksiniz;)

hadii insallaahh,hepinize dua ediyorum valla.burdaki herkesin ihtiyacı var hepiniz alın bursu catır catır yiyin istiyorum:lepi:

tubiss yanlıs bilgi veriyosun arkadasına tatlım.ben 2. öğretimim ve basbakanlık alıyorum.TUBAKT sen o sıkkı isaretliceksin kredi ve burs birlikte olan.eger kredi gelirse,senet imzalaman için cagıracaklar seni önümüzdeki aylarda.onu imzalamıcaksın ALMA ZORUNLULUGUN YOK CIKSA DA..umarım rahatlatabilmişimdir:)))))))

evet bugun soruşturdum ikinci öğretimlere burs çıkıyormuş ama katkı çıkmıyormuş,hatırladıgım buymuş:)

evet canım dunde acıyordum ben ama tek basıma yapmak ıstemıyorum =) babam yurtdısında oldugu ıcın tam bılgılerını alayım oyle formu doldurayım sonradan engel olmasın dıyorum...

panik yapma sakinleş öncelikle..simdi siteye gir,basvuruyu tıkla,bilgierini oraya gir.bu kadar.sayfa acılmazsa ertesi gün bi daha denea.s.

ya arkadaşım smdi bz basbakanlık bursuna ve krediye bsvursak dyelm bsbakanlık bursuda kredide cıktı bz istesek krediyi iptal ettireblr myz burs vr diye

pff amma gec acıklanacak sonuclar yaa burs da ocakta taa tabı cıkarsaa.. valla dısarda okuyanlara ALLAH yardım etsın kızlarr

bişey sorcam arkadaşlar, bana kredi çıktı alıyorum 1yıldır. başbakanlık bursu için başvurabilirmiyim ve nasıl:)

slm kızlar benim bu sene 1. senemdi kyk başbakanlık bursu alıyordum 5 tane alttan dersim kaldı ve bursum kesilecek bu dersleri verirsem ve alttan dersim kalmazsa 3. sınıfta tekrar burs alabilir miyim?
ve 2. sınıfta kredi alırsam 3. sınıfta bursu tekrar alma şansım var mı sizce ne dersiniz :çok üzgünüm::mymeka:

Back