- 20 Ocak 2010
- 46.159
- 166.911
- 1.123
- 43
- Konu Sahibi AngryPenguin
-
O değil de Erdoğan'ı destekleyen ve hala twitter kullanan hatta bağımlı olan tanıdıklarim var onlar ne tepki verecek acaba:what::what:
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
:44: o nasıl oluyor?
Yasağı yasaklamayı yasaklamak mı:26: of çok karışık geldibeynim error verdi:44:
iyi oldu derler p.k yedirmemek için
Yasaklar insani daha cok cezbeder.
:44: o nasıl oluyor?
Yasağı yasaklamayı yasaklamak mı:26: of çok karışık geldibeynim error verdi:44:
Eleştirilerinizi yazıyorsunuz ama lütfen üsluplara dikkat edelim, eleştiri aşağılama, hakarete dönmesin rica ediyorum.
twitter'ın tümden kapatılması yanlış, kanunlara aykırı yayın yapan kişiler hakkında yaptırım olabilirdi ama tümden yasaklama
Twitter vb sosyal siteleri kullanmadığım halde bana bile garip geldi. Kuzey Kore'de yasak yanılmıyorsam, başka hangi ülkelerde yasak?
Özgürlüklere, insan haklarına saygılıyız derken yasaklamak? Özgürlük ve yasaklarım söylemleri bir arada kullanılamaz.
İnternet'i yasaklayıp dünyaya gücünü gösteren ülkeler: Suudi Arabistan, Kuzey Kore, Mısır, İran, Suriye, Tunus, Vietnam, Küba, Myanmar,
İnterneti yasaklamayan ama bir çok alanda sınırlayan ülkelerde çok var. Almanya, İngiltere gibi.
Zaten ikisininde ne kadar baskıcı bir politika yürüttüğü aşikar.
Soruşturma kapsamında tedbir koyulmuş. İnşallah sadece bundan ibarettir yoksa skandal bir uygulama olur.
Kullanıcı değilim bu arada.
Bende kullanmıyorum ex ama tümden yasaklanması olmadı ya
Tümüyle kapatılmaz diyenler vardı, ne oldu kapatıldı işte, açılacak mı göreceğiz ama soruşturma kapsamında tedbir denmesi gereksiz, neyin tedbiri, yazan yine yazmaya devam ediyor, insanlar dns değiştirdi giriyor, tedbir alınmış olmadı ki.Bundan sonraki adım nedir netin kapatılması mı?
Hacı o değil de twitter'ın viral reklamı olmasın buGecenin bu saatinde hayatında görmediği kadar online kullanıcı aktif şuan Türkiye'den...Şaka bi yana arkadaşlar şöyle hali vakti yerinde,Amerikalı,İngiliz,(Alman da olur) bi tanıdığınız varsa (onun memleketinde yaşamak şartıyla) izdivacına talibim,buralar yaşanacak yer olmaktan çıktı iyice.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?