• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başbakan: "Twitter'ın kökünü kazıyacağız"

:44: o nasıl oluyor?
Yasağı yasaklamayı yasaklamak mı:26: of çok karışık geldi:ssz: beynim error verdi:44:

Aynı durumdayiz Mune. Artık anlamaya da çalışmıyorum. Bunu duyunca ilk aklıma yıldız tilbenin şarkısı geldi" sen oyle bela deli sev ki beni bütün yasakları yasakla"

Bu şarkıda ki duygularla hareket ettiyse demek. Sevmeyeydi iyiydi.

aman google ayarlarıyla zaten giriliyor kapattık diye kendilerini kandırsınlar anca :ssz: hoş böyle giderse tr de interneti tamamen yasaklarlarsa şaşırmam :47:

:44: o nasıl oluyor?
Yasağı yasaklamayı yasaklamak mı:26: of çok karışık geldi:ssz: beynim error verdi:44:

Ysk kararı sonrası yaptığı bir açıklama olduğu yönünde haber akışı Mune Hanım.

YSK'dan AK Parti reklamı için şok karar
Yüksek Seçim Kurulu, AK Parti'nin dün yayına giren reklamı için yayın yasağı koydu.

İNTERNETHABER (ÖZEL)- YSK'dan şok AK Parti kararı! Yüksek Seçim Kurulu, AK Parti'nin dün yayına giren reklamı için yayın yasağı koydu.

Kurul, reklamda dini ve milli unsurların kullanılmasının 298 sayılı seçim kanununa aykırı olduğuna karar verdi.

MHP YSK temsilcisi Avukat Kürşat Ergün'ün başvurusu üzerine toplanan kurul, kararı oy birliğiyle aldı.

Bu karardan sonra AK Parti'nin çok ses getiren son reklamı seçim için kullanılamayacak. Televizyon ve tüm iletişim mecralarında yayını da mümkün olmayacak.

REKLAMI YASAKLATAN 3 SEBEP

AK Parti'nin dün akşamdan itibaren tüm televizyon kanallarında eş zamanlı olarak gösterilmeye başlanan seçim reklamı Türk bayrağı üzerine kurgulanmıştı.

YSK'nın 'dini ve milli unsurlar' kullanıldığı gerekçesiyle aldığı karar reklam filmindeki 3 temel görüntüyle ilgili...

Birincisi reklamda Türk bayrağının kullanılması
İkincisi ezanın kullanılması
Üçüncüsü ise İstiklal Marşı
Kaynak: http://www.internethaber.com/yskdan-ak-parti-reklami-icin-sok-karar--651826h.htm

Erdoğan'dan reklam yasağına bomba yorum
Başbakan Erdoğan, YSK'nın AK Parti reklamına getirdiği yasağı İnternethaber.com'dan duydu. Erdoğan YSK reklam yasağı için 'Yasağı yasaklarız' dedi.
Başbakan Erdoğan Tekirdağ'da Yüksek Seçim Kurulu'nun AK Parti'nin yayını durdurulan reklamıyla ilgili ilk kez konuştu. Erdoğan, "Biz de onu yasaklarız, yasağa yasak getiririz" diye konuştu.

Erdoğan Tekirdağ'da İnternethaber Yayın Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Özışık'ın YSK'nın yayın yasağıyla ilgili sorularını cevapladı.

Haberi İnternethaber.com'dan duyan Başbakan Erdoğan'ın ilk tepkisi gülümsemek oldu. Erdoğan yasak kararı için "Biz de onu yasaklarız. Yasağa yasak getiririz" dedi. Özışık'ın B planınız var mı sorusuna ise Erdoğan, birşeyler düşündük cevabını verdi.
Kaynak: http://www.internethaber.com/erdogandan-reklam-yasagina-bomba-yorum-651840h.htm

Eleştirilerinizi yazıyorsunuz ama lütfen üsluplara dikkat edelim, eleştiri aşağılama, hakarete dönmesin rica ediyorum.

twitter'ın tümden kapatılması yanlış, kanunlara aykırı yayın yapan kişiler hakkında yaptırım olabilirdi ama tümden yasaklama:50:
Twitter vb sosyal siteleri kullanmadığım halde bana bile garip geldi. Kuzey Kore'de yasak yanılmıyorsam, başka hangi ülkelerde yasak?

Özgürlüklere, insan haklarına saygılıyız derken yasaklamak? Özgürlük ve yasaklarım söylemleri bir arada kullanılamaz.

İnternet'i yasaklayıp dünyaya gücünü gösteren ülkeler: Suudi Arabistan, Kuzey Kore, Mısır, İran, Suriye, Tunus, Vietnam, Küba, Myanmar,

İnternet'i yasaklayıp dünyaya gücünü gösteren ülkeler: Suudi Arabistan, Kuzey Kore, Mısır, İran, Suriye, Tunus, Vietnam, Küba, Myanmar,

İnterneti yasaklamayan ama bir çok alanda sınırlayan ülkelerde çok var. Başta Almanya, İngiltere gibi.
Zaten ikisininde ne kadar baskıcı bir politika yürüttüğü aşikar.
Soruşturma kapsamında tedbir koyulmuş. İnşallah sadece bundan ibarettir yoksa skandal bir uygulama olur.
Kullanıcı değilim bu arada.

Son düzenleme:
Kullanıcı değilim ama hemen bir hesap alasım geldi vallahi.

İnterneti yasaklamayan ama bir çok alanda sınırlayan ülkelerde çok var. Almanya, İngiltere gibi.
Zaten ikisininde ne kadar baskıcı bir politika yürüttüğü aşikar.
Soruşturma kapsamında tedbir koyulmuş. İnşallah sadece bundan ibarettir yoksa skandal bir uygulama olur.
Kullanıcı değilim bu arada.

Bende kullanmıyorum ex ama tümden yasaklanması olmadı ya:50:
Tümüyle kapatılmaz diyenler vardı, ne oldu kapatıldı işte, açılacak mı göreceğiz ama soruşturma kapsamında tedbir denmesi gereksiz, neyin tedbiri, yazan yine yazmaya devam ediyor, insanlar dns değiştirdi giriyor, tedbir alınmış olmadı ki.Bundan sonraki adım nedir netin kapatılması mı?

Bende kullanmıyorum ex ama tümden yasaklanması olmadı ya:50:
Tümüyle kapatılmaz diyenler vardı, ne oldu kapatıldı işte, açılacak mı göreceğiz ama soruşturma kapsamında tedbir denmesi gereksiz, neyin tedbiri, yazan yine yazmaya devam ediyor, insanlar dns değiştirdi giriyor, tedbir alınmış olmadı ki.Bundan sonraki adım nedir netin kapatılması mı?

Trajikomik bir durum zaten mune.
Tedbir koysan ne olur? Koymasan ne olur? Sonuçta sanal bir ortam.
Tweetler fazla olunca takipte zorlanacaklarını mı düşündüler acaba? O zaman kendilerine teşkilat demesinler. Birini takip edip bulamıyorlarsa, ya da o kişiyi engelleyemiyorlarsa ne diyeyim artık. Dedim ya gerçekten komik.

Mehmet Aslan: ''Başbakan twitterı kapatıyor, Ankara belediye başkanı dns değiştirip twit atıyor. Yemin ediyorum film gibi ülkeyiz''
Mehmet Turgut: ''-100 geriye. Hepimize geçmiş olsun.''

Hacı o değil de twitter'ın viral reklamı olmasın bu:1:Gecenin bu saatinde hayatında görmediği kadar online kullanıcı aktif şuan Türkiye'den...Şaka bi yana arkadaşlar şöyle hali vakti yerinde,Amerikalı,İngiliz,(Alman da olur) bi tanıdığınız varsa (onun memleketinde yaşamak şartıyla) izdivacına talibim,buralar yaşanacak yer olmaktan çıktı iyice.

Hacı o değil de twitter'ın viral reklamı olmasın bu:1:Gecenin bu saatinde hayatında görmediği kadar online kullanıcı aktif şuan Türkiye'den...Şaka bi yana arkadaşlar şöyle hali vakti yerinde,Amerikalı,İngiliz,(Alman da olur) bi tanıdığınız varsa (onun memleketinde yaşamak şartıyla) izdivacına talibim,buralar yaşanacak yer olmaktan çıktı iyice.

Böyle giderse bende Papua Yeni Gine'ye bile yerleşmeyi düşünebilirim:27:

$1538751_584174385013047_505614490_n.png

Hayat Atilla Taş'a güzel :9:

Back