• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başbakan: "Twitter'ın kökünü kazıyacağız"

Rahmetli Uğur Mumcu... Ruhu şad olsun
Bu günleri gördüğü için öldü...
Diktatörlerin sonu her zaman felakettir,tarih yazar
Bu güne kadar kol kola naralar atanlar çıkarları çatışınca ülkeyi savaş alanına çevirdiler
Yaratılmış en büyük günah vatana ihanettir, Allah hepsine hesap sorsun...
Bir yönetici, iktidar ; kendini kunfe yekun ile kıyaslıyorsa, kendi felaketini kendi hazırlıyor demektir
Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Bazzen düsünüyorum, gercekten insanlar bilincli mi bu olan olaylar konusunda diye..

Adamlar yillardir devletin kriptolu telefonlari dahil dinlemisler.

AKP yi bir kenara birakalim ve söyle düsünelim.

Önünüzde bir yapi var, devletin üst düzeyini yillardir dinliyor.

Ülkenin önemli devlet sirlari dahil herseyi dinlemisler.

Dis ülkelerle yapilacak anlasmalar, ittifaklar, cikar iliskileri falan filan hepsini hepsini dinlemisler..

Aci olan tarafi bu dinleme kayitlari nerede bulunamiyor.

Kimlerin elinde, ülkenin sirlari kimlere peskeh cekildi.

Evet insanlarin özel hayatlarini, iliskilerini her saniye dinleyip yetmez gibi birde insanlarin kaldiklari otel odalarina falan kamera yerlestirerek en mahrem hallerini kayit altina almak ve bunlari santaj malzemesi olarak kullanmak basli basina bir skandal ama ya devletin sirlari.

Burada milli güvenlik sözkonusu, burada milli istikrar sözkonusu, burada milletin cikarlari sözkonusu.

Olayi bir partinin kayybetmesine baglamak, ona odaklanip bütün bu olanlari görememek nasil bir noktaya kitlenmektir ben anlayamiyorum.

Diyelim AKP gitti, ne olacak ?

Artik ülkede hükümet kurmak yikmak, faizler, enflasyonlar, iktisadi konular hepsi bir ses kayidi yada video ile yön verilebilecek kadar ucuz hale gelecek.

Ben eger oy verebilseydim, isterse en nefret ettigim parti iktidardaki parti olsun, yinede iktidardaki partiye verirdim oyumu.

Neden mi?

Bu insanlar artik insanlari dinleyip kayit altina alarak ülke gelecegine yön veremeyeceklerini anlasinlar diye.

Artik bu tür rezillikler son bulsun diye.

Bu insanlara bir ders verdikten sonra yine iktidardakileri istemiyorsam istemezdim, birdahaki secimdede geregini yapardim!

Bu twitter olaylarina falan gelecek olursak, devletin, miletin sirlarini diledigince dinleyip ifsa eden, baska devletlere peskeh ceken bu yapi, net aleminde bunu rahatlikla yapabiliyor.
Devlet ne gerekiyorsa yapmali.

Artik Türkiye üzerinde oynanan oyunlar yetti!
bana yazacak bir şey bırakmamışsın weis ,ne diyeyim şapka çıkarıyorum :1:

en komiği de insanların özgürlükten ,adaletten dem vurup da sadece ideolojileri için bunlardan sıyrılamayıp gerçekleri görmek istememeleri..
herkes bir uyku gözlüğü takıyor gözüne ,her yer karanlık ,ohh miss:ssz:

twittera giremiyorum :5:

bu yasak uzun sürmez umarım
ve bize neden yasak onu anlamadım
böyle tümden yasaklanması olmadı bence

Basini kapat, twitter'i kapat, dershaneleri kapat, baska sey bulamazsan isigi kapat. :55:
Ampuller yasaklanacak:D:D
twittera giremiyorum :5:

bu yasak uzun sürmez umarım
ve bize neden yasak onu anlamadım
böyle tümden yasaklanması olmadı bence
Dns ayarlarini değiştirdin mi? Önceki sayfalarda arkadaşlar paylasmisti cozumleri

Evet canim telden giriyorum hatta tweet bile attim simdi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bana yazacak bir şey bırakmamışsın weis ,ne diyeyim şapka çıkarıyorum :1:

en komiği de insanların özgürlükten ,adaletten dem vurup da sadece ideolojileri için bunlardan sıyrılamayıp gerçekleri görmek istememeleri..
herkes bir uyku gözlüğü takıyor gözüne ,her yer karanlık ,ohh miss:ssz:

Siyahla çizdiğim yeri savunduğunuz adam yapıyor.:ssz::ssz:

Mor ile çizdiğim yeri de siz...:ssz::ssz:

Sağ olun,tebessüm ettirdiniz.

Back