• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başbakan: "Twitter'ın kökünü kazıyacağız"

padişahım çok yaşa.... :19::19::19::19::19::19: good night turkey güzel güzel uyuyun ninnide söyliyemmi.. daha bu başlangııııçç... yakında facede kapanır çok değil bir iki güne onuda bekliyorum böyle mi örtecekler yalanlarını merak etmekteyim tvler sansürlü hepsi bir ağız gazeteler desen bir iki gazete dışında gerçek yazan yok bi twiter vardı onuda kapattı heh tamam artık rahat rahat uyuyabilir... nasılsa türkiye uyuyor uyumayanlarıda böyle susturmuş oldular!

rezalet, cuma kutlama twetleri nolacak peki şimdi, artık facebooktan kutlarlar malum şahıslar:37:

padişahım çok yaşa.... :19::19::19::19::19::19: good night turkey güzel güzel uyuyun ninnide söyliyemmi.. daha bu başlangııııçç... yakında facede kapanır çok değil bir iki güne onuda bekliyorum böyle mi örtecekler yalanlarını merak etmekteyim tvler sansürlü hepsi bir ağız gazeteler desen bir iki gazete dışında gerçek yazan yok bi twiter vardı onuda kapattı heh tamam artık rahat rahat uyuyabilir... nasılsa türkiye uyuyor uyumayanlarıda böyle susturmuş oldular!

zaten söyledi ki kapatacağını.ha bi de youtube da unutmamak lazım yakında o da kapanacak.

Melih Bey, içinde kötü oldu:27::27:

şaka bi yana da twitter kullanıcı her halukarda girer

Evet bunlar oluyor fakat geçici çözüm olabilirler crome zenmate uygulamasını indirin bence.
Android telefonlar için hotspot Shield vpn uygulamasını indirebilirsiniz.
Apple da da benzer vpn uygulamasıyla girilebiliyormuş.

Bir teknoloji özürlü olarak Su yazdıklarına ufo gören masum köylü gibi bakıyorum. Ne yapcam nasıl yapcam hicbi fikrim yok:37:

Ben twitterimi istiyorum banane yaaaa:47::47:

Eleştirilerinizi yazıyorsunuz ama lütfen üsluplara dikkat edelim, eleştiri aşağılama, hakarete dönmesin rica ediyorum.

twitter'ın tümden kapatılması yanlış, kanunlara aykırı yayın yapan kişiler hakkında yaptırım olabilirdi ama tümden yasaklama:50:
Twitter vb sosyal siteleri kullanmadığım halde bana bile garip geldi. Kuzey Kore'de yasak yanılmıyorsam, başka hangi ülkelerde yasak?

Özgürlüklere, insan haklarına saygılıyız derken yasaklamak? Özgürlük ve yasaklarım söylemleri bir arada kullanılamaz.

$BjMKvwtIgAA-vZj.jpg

$dfjholk.png

Eleştirilerinizi yazıyorsunuz ama lütfen üsluplara dikkat edelim, eleştiri aşağılama, hakarete dönmesin rica ediyorum.

twitter'ın tümden kapatılması yanlış, kanunlara aykırı yayın yapan kişiler hakkında yaptırım olabilirdi ama tümden yasaklama:50:
Twitter vb sosyal siteleri kullanmadığım halde bana bile garip geldi. Kuzey Kore'de yasak yanılmıyorsam, başka hangi ülkelerde yasak?

Özgürlüklere, insan haklarına saygılıyız derken yasaklamak? Özgürlük ve yasaklarım söylemleri bir arada kullanılamaz.

Yasağı yasaklayacaklarmis Mune öyle diyorlar:37:

O değil de Erdoğan'ı destekleyen ve hala twitter kullanan hatta bağımlı olan tanıdıklarim var onlar ne tepki verecek acaba:what::what:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back