• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başbakan: "Twitter'ın kökünü kazıyacağız"

Tüh artık Egemen Bağış'ın tweetlerinin altına yazılanları okuyamayacağım :(

Kablonet, twitter'ı ilk kapatan internet sağlayıcı oldu. Kablonet'ten twitter'a bağlanmak kullanıcılar, "Bu sitenin (twitter.com) hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın 20/03/214 tarih ve sayılı kararına istinaden Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı tarafından koruma tedbiri uygulanmaktadır" bilgilendirmesiyle karşılaştılar.

Başbakanlık'tan geç saatlerde yapılan açıklamannın hemen sonrasında Twitter'a yasak geldi. Yasağın şuan için bölgesel olduğu ifade edilirken, yasağın kısa süre içerisinde geneli kapsayacağı bildiriliyor.

Twitter'da Haramzade333 Başçalan ve fuatavni gibi hesaplarının yayınladığı yolsuzluk iddiaları nedeniyle Twitter'a yasak geldiği iddia ediliyor.

İşte http://eekg.tib.gov.tr/ sitesinde twitter.com yazıldığında gelen yasak kararları...
http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/turkiye/52673/Ve_Twitter_a_yasak_geldi.html

Cemaatin eski bir yapı olduğu doğrudur, yalnız ordu zamanı denmiş :)))
1980'leri bilmesem:))
Bülent Ersoy'un yurtdışına çıkmak, Rahmetli Erbakan gibi siyasilerin yasaklı olduğu dönemde kadrolaşmak:)))
Ne zamanki Rahmetli Turgut Özal iktidar olmuştur, o zaman yasaklar kaldırılmıştır, Ersoy'un Evren Paşa'ya tavrı, Rahmetli Özal ve eşi Semra hanıma sevgisi herkesçe bilinir.
Derseniz ki Anavatan partisinin yasakları kaldırma sonrası olmuştur, kabul olmuştur, sadece şu andaki iktidara yönelmek yanlıştır ama şu eleştirebilir, iktidar biliyor muydu biliyordu.
Bile bile kadrolaşmalarına izin verdi mi verdi, sonra olanları görüp pişman oldu, baştan önlem almaları gerekirdi, insanlarda bunu eleştiriyor zaten:34:
Bakınız ösym, bakınız kpss, baştan inkar edildi, şimdi kabul ediliyor, keşke taa o zaman kabul edip gerekeni yapsalardı.

kızlar twitter resman kapatıldı şu an bende giremiyorum ne pc den ne cepten.haberlere baktım 23.30 itibarıyla kapatılmış yazıyo.

Telefondan giremiyorum bende. Dns değiştirdim fayda etmedi. Cidden kapatıldı mı ya

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

insanların düşüncelerini paylaştığı yer açık olunca oylarınız azalmaz emin olun
bu kadar korkuya gerek yok...

Dns ayarlarınız değiştirin ya da crome zenmate uygulamasını indirin. telefondan ben de giremiyorum:ssz:

8.8.8.8 ya da 8.8.4.4 diye biliyordum ama deneyenler var mı acaba?ne yapacaklarını şaşırdılar.inşallah 30 martta bunun cevabını sandıkta veririz.

Cemaatin eski bir yapı olduğu doğrudur, yalnız ordu zamanı denmiş :)))
1980'leri bilmesem:))
Bülent Ersoy'un yurtdışına çıkmak, Rahmetli Erbakan gibi siyasilerin yasaklı olduğu dönemde kadrolaşmak:)))

Mune;

Bülent Ersoy u falan bilmem, yasaklanmistir, dogrudur.

Ama Cemaat 1980 lerde vardi, hatta polis teskilatina yerlesmeye baslamalari 1980 lere dayanir.

Bakin o dönem icin Emekli Müdürün söylediklerine

Emekli Ankara Emniyet Müdürü Cevdet Saral, “1980’den itibaren polis akademileri Cemaatin kontrolüne girmeye başladı. Şimdi ise oralardaki varlıkları daha da yoğun. Şuan ki mahiyetini tam olarak tarif bile edemem” dedi.

Yani Ordu iktidardeykende, cemaat yerlesme faliyetlerine coktan baslamisti.

Bunca yilin hesabini, simdiki hükümetten sormaya kalkmak samiyetsizlik bence.

" Hükümet göz yumdu" deniliyor.
Söylermisiniz 1980 den beri yerlesen insanlari nasil engelleyecekti!

Belki yeni yerlesmeyelere engel olabilirdi.

Ama hangi polis, ordu, yargi vs mensubunun cemaatici ooldugunu tesbit etmek bile ok cok zor.

Evet hükümetin hatasi var.

Iktidara gelir gelmez bu tehlikeyi görmeleri gerekirdi.

Ama sunuda itiraf etmek gerekir, Basbakan yine erken farketti.

Bunu ben degil bizzat yillardir cemaat mensubu olup son olaylarla cemaatten ayrilanlar söylüyor.

KPSS falan diyorsunuz ama adamlar sadece bir kurumda degil, her kurumda var.

YSK, Yargi, Emniyet, Ordu, ÖSYM, Danistay, Yargitay, Meclis, HSYK............uzar gider.

Ben bizzat sahidim.

Akillara durgunluk verecek bir sistemleri ve aglari var daha dogrusu vardi.

Hükümet yinede erken farkedip tasviyeye baslayinca zaten bunca cirkinliklere, dinlemelere, santajlara basladilarya.

Yani aslinda bu olay ser gibi görünüyor ama dogru adimlar atilirsa cok büyük hayir.

Zira hic bu kadar günyüzüne cikmamislardi.

Bazi sifreli imamlar haric büyük cogunlugu kendilerini desifre etti.

Hani hep diyorlar ya " Tayyip Erdogan, Allah senin basina bela olarak bizi gönderdi" diye:))

Aslinda bunu söyleyenlere sunu dile getirmek istiyorum, Allah yaptiginiz onca cirkinlikler karsisinda sizin sonunuzu getirmek icin Tayyip Erdogan i göndermis olmasin:))

Son düzenleme:
8.8.8.8 ya da 8.8.4.4 diye biliyordum ama deneyenler var mı acaba?ne yapacaklarını şaşırdılar.inşallah 30 martta bunun cevabını sandıkta veririz.

Evet bunlar oluyor fakat geçici çözüm olabilirler crome zenmate uygulamasını indirin bence.
Android telefonlar için hotspot Shield vpn uygulamasını indirebilirsiniz.
Apple da da benzer vpn uygulamasıyla girilebiliyormuş.

Son düzenleme:
Girdim an itibariyle.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back