- 8 Haziran 2012
- 5.378
- 1.437
Başbakan her seferinde mitinglerinde de söyledi zaten.. inanıp o şahısa güvenip yardım ettiğini onlarınsa ne yaptıkları ortaya çıktı işte.. dahada çıkacak merak etmeyin..
atatürk devrimleri niye bir gecede değil de yıllarca yaptıysa akp de aynı nedenden dolayı yapmıştır.bu cevap kapak olmuştur chp zihniyetine
erdoğanın onca sene başörtü serbestliği getirmemesinin nedeni başörtülü kadınları iyice zora sokarak daha etkili olmasını sağlamak içindir.yoksa daha ilk sene kolaylıkla yapabilirdi
dinime söven müslüman olsa hesabı!!!!yazdıklarını oku sonra yaz.komik ya!!!!nerde bi akp partizani görsem ya bagirarak konuşuyo ya da üsluptan bi haber..kapak nasi bi cvptr yahu :)
bu arada ben chpli dgl eski akp destekcisi idim:)hani kutu kutu çaldiklarini bilmeyp ayetlerle dalga geçtiklerini dinlemeden önce:)
ama yol yapti hastane falan,önceden mercimekte pahaliydi şimdi bunlarin yaninda lafimi olur çalmışlar ,çalmayi mübah görmüşler..
dinime söven müslüman olsa hesabı!!!!yazdıklarını oku sonra yaz.komik ya!!!![/QUOTE
komikse gül güzel arkadaşım ünlem koyunca pek bi ciddi olmuş
Çıksın tabi kim ne yaptıysa çıksın daha buzdağının görünen kısmı bu siz ne kadar görmek istemeseniz deAyrıca sadece o konu değil bir çok konuda tutarsızlıkları var tutarsızlık en tutarlı yanları diye çok sık tekrar ettiriyorlar insana
sadece başbakanın elinde olsa hemen yapardı emin olun.ama bu çoğunlukla alınan bi karar mecliste, bildiğim kadarıyla detaylarını tam bilemiyorum ama milletvekillerinin oy sayısıyla alınan bi karardı bu!
http://www.yuksekovahaber.com/yazdir/haber/haber/turban-meclisten-gecti-6652.htm sanırım burada anlatıyor detayları
milletvekili çoğunluğu zaten erdoğanın elinde
milletvekili çoğunluğu zaten erdoğanın elinde
canım bunlar belgelere değil yalanlara inanirlar.dervişin fikri neyse zikri de odur hesabı yaniyazıda MHP olmasa sadece AKP oylarının yetmeyeceğinden bahsediyo... bide kk diyoduya 'başörtü sorununu ben açtım' diye ama yazıda chpnin iptal başvurusu için mahkeme mahkeme kaçıp gezdiğinden bahsediyo
bu bi belge sonuçta yalan değil.. neyse konu başörtüye gelmesn ben sizin yazınıza itafen bu belgeyi sunmuştum
canım bunlar belgelere değil yalanlara inanirlar.dervişin fikri neyse zikri de odur hesabı yani
[QUOTE=potipoto;35239679]atatürk devrimleri niye bir gecede değil de yıllarca yaptıysa akp de aynı nedenden dolayı yapmıştır.bu cevap kapak olmuştur chp zihniyetine
Yumurtaya can veren Rabbim, Siyaset bölümünden yine ekmek çıkacak bana
Hemen gidip dilek kuyusuna para atıp en az 5 kişi dileyeyim
nerde bi akp partizani görsem ya bagirarak konuşuyo ya da üsluptan bi haber..kapak nasi bi cvptr yahu :)
bu arada ben chpli dgl eski akp destekcisi idim:)hani kutu kutu çaldiklarini bilmeyp ayetlerle dalga geçtiklerini dinlemeden önce:)
ama yol yapti hastane falan,önceden mercimekte pahaliydi şimdi bunlarin yaninda lafimi olur çalmışlar ,çalmayi mübah görmüşler..
Benim dilek kuyusu devreye girmiş, para atmıştım, gidip geri alayım tekrar atayım, müsrif olmamak lazım