Başbakan Erdoğan'ın Bahçeli'ye yönelik söylediği sözler tartışılmaya devam ediyor

ülkemiz de siyaset siyasetlikten çıktı. magazinsel olaylara döndü. şuan magazini bile aştı. umarım şu ses kayıtları gerçekten onundur. tübitakta incelenmeye alınmış. onların verdiği kararıda eleştirecek eminim. en son tübitaklada sorun yaşıyodu bu adam sonumuz hayrolsun

Son düzenleyen: Moderatör:
Konuyu açıldığından beri okuyup okuyup çıkıyorum, yazacak diyecek söz bulamıyorum, çünkü içerikten ziyade anne olmayı bekleyen arkadaşlarımın yazdıkları içime dokundu
Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşaallah, Rabbim isteyen herkese özlediği bebeği nasip etsin.

Çok alakasız bir hikaye olabilir ama aile, çocuk gibi sözlerin sarf edildiğini okuyunca nedense aklıma siyah geldi birden, beni çok etkilemişti.
15 yaşlarındaydım, mahallemizde biri siyah biri beyaz iki sokak köpeği vardı, ikisi de dişi ve kardeştiler, o kadar sevecen hayvanlardı ki hergün yemek artıklarıyla besler, bir güzel severdik.
Birgün beyaz hamile kaldı, siyah mahsunlaştı, üzüntüsünü, gözlerindeki hüznü görmenizi isterdim, hayvan denir değil mi? Öyle değil işte(( kardeşi bebek beklerken onun bebeğinin olmayışı üzmüştü siyahı, aradan zaman geçti beyazın iki yavrusu oldu, siyah kardeşi beyaz dolaşmaya gittiğinde bebeklerin yanına yatıyordu, onların tuvaletini yaptırıyordu, ısıtıyordu, annelerinin yokluğunu hissettirmemeye çalışıyordu, bebeklerde annesi sanıp karınlarını doyurmak için siyaha yaklaşıyorlardı, siyahtaki hassasiyet, annelik duygusu muazzamdı, doğurmadı belki ama anneliği kardeşinin çocuklarında yaşadı, beyazsa belki kardeşinin hüznünü hissettiğinden, belki kardeşine güvendiğinden yavrularıyla pek ilgilenmezdi, birgün inanılmaz birşey oldu, siyahtan süt gelmeye başladı, belki imkansız belki hayret verici ama gerçek, siyah doğum yapmış gibi emzirmeye başladı bebekleri, beyazdan çok siyahı anne belledi yavrular, siyahın hiç yavrusu olmadı, o hep kardeşinin dünyaya getirdiği bebeklere annelik yaptı.

Aile nedir, çoluk çocuk nedir bilmek için aileye çocuğa gerek olmadığına güzel bir örnektir siyah.
Allah ona o sevgiyi, o duyguyu vermişti.

Bu saatte ayaktayım Mune sebebide7 günlük oruca başlıyorum evlat sahibi olabilmek için 7 gün oruç tutup suya okuduğun dua ile orucunu açarsan Allahın izniyle evlat sahibi olursun derler..Tıbben yapabileceklerimizi yapıyoruz bir yandan da dua ile Allahtan istiyoruz.Gece gece kk da bir dolanayım dedim ve yazını gördüm gözyaşları ile okudum.Siyah gibi hisseden o kadar kadın var ki

Canim insallah insallah ozlemini duydugun bebegine kavusursun
Cok icten biliyorum evlat hasretini
Bu konuyla dalga gecenlerin insanligindan suphe ederim
Sakin kafana takma en onemli sey moral cunku

bu hasreti çeken biri olarak yazdıkların karşısında göz yaşlarımı tutamadım

Canim insallah insallah ozlemini duydugun bebegine kavusursun
Cok icten biliyorum evlat hasretini
Bu konuyla dalga gecenlerin insanligindan suphe ederim
Sakin kafana takma en onemli sey moral cunku

Sağol canım...
İnşallah olacak beklediğimiz o gün gelecek...
Psikolojik olarak çok yıpratıcı bir süreç maddi kısmına hiç girmiyorum bile...

bu hasreti çeken biri olarak yazdıkların karşısında göz yaşlarımı tutamadım

Şu topikte yazdıklarınız yüreğimi öyle bir acıtıyor ki, sizin kadar çok istiyorum bebek sahibi olmanızı, Allah orucunu kabul etsin egunal, her damla gözyaşınız duanız sayılsında Yüce Mevlam bebeklerinize kavuştursun sizi miskamber.

Fatih Portakal'ın eşininde üzüldüğünü okudum burda, belki birbirimizin duaları vesile olur, ki inşaallah olur hepiniz yavrularınıza kavuşun, erkekler anlayamaz bu duyguyu, biz sizi anlıyoruz(

teşekkür ediyorum mune desteğin için.fatih portakalı bende izledim ( amin diyorum bende duana.

Çok çirkin! Ayıp!
Söylenecek laf mu bu yahu!
Başbakan olman her şeyi söyleyebileceğin anlamına gelmiyor. Haddini de bilmeli insan.

Amin Mune inşallah birgün bizlerde bu güzel duyguyu yaşayacaz buna gönülden inanıyorum.
Nasıl güzel bir yüreğin var o kadar belli oluyor ki mesajından..
Bizi anladığınızı çok iyi biliyorum Kazen le tüp bebek üzerine muhabbetlerimiz oldu sağolsun onun sayesinde bu site var ve bu site sayesinde o kadar insana faydamız dokundu ki hala devam ediyoruz...Detaylara girip sıkmak istemiyorum.Sadece KK iyi var sizler iyiki varsınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…