- 8 Haziran 2012
- 5.378
- 1.437
- 248
bilal evindeki parasının 1/3'ünü berat amcasına,9/7'sini mehmet'e vermiş geri kalanıyla da ev almıştır.buna göre Recep'in kaç parası vardır?
Ben daha henüz hiçbirseyi dinlemedim, dinlemek istemiyorum. Biliyorum, dinledikten sonra iyicene sinirlenecem ve ben bu sinir ile yine elimden birsey gelmiyecek diye daha çok sinirlerim. Cünkü ortaya ne çikarsa çiksan, bizim millet halen uyuyor, hiçbirseycik degismez.
keşke gelse elimizden birşeyler...
"Olsun! Metrobus yaptılar! Yol yaptılar! Marmaray'ı açtılar! Bir de namazlı niyazlılar! Dinsizlere mi oy vereceğim! Yesinler helal olsun!!!" dicekler uykudakiler...Adamlar paraları eritmekten,ortalığı temizlemekten söz ederken Selemünaleyküm, Allah'ın izniyle,İnşallah demeyi de unutmamışlar dicekler...
görüşlerımız zıt ama adam karakterlıymıs gercekten boyle demısseDün ekşi de okumuştum. Şimdi bulup alıntılayamayacağım tekrar. Bahçeli'ye sormuşlar neden evlenmediniz diye. Bir kere çok sevdim olmadı, bir daha da kimseye içim ısınmadı demiş.
anam babam sana feda olsun lafi sahabilerin peygamber efendimize soyledigi laftir
yaziklar olsunn bunu yazana yazdirana
olmadi bi de salavat getirin
paylasim icin sagol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?