• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başbakan Erdoğan ve Bilal Erdoğan kasetine sert açıklama

bir kısım paranın; suriyeye giden, bilal erdoğana ait olduğu söylenen tırların, içindeki silahların satışından elde edildiğini düşünmekteyim. :ssz:

bu silah kaçakcılığı işinde iyi para var hacı :ssz:

Belki sadece para tutmayı iyi biliyorlardır......biriktirmişmidirki.........sen bunlara kafayı takma sandığa gelin diyolla

Belki sadece para tutmayı iyi biliyorlardır......biriktirmişmidirki.........sen bunlara kafayı takma sandığa gelin diyolla

sandık falan hikaye, sandığa da güvenim yok. adalete de kalmadı. her şeyin genetiğini değiştirdiler maşşallah.
şimdiye kadar ki seçimlerde aldıkları iddia edilen oyların da "sandık lekesi" olduğunu düşünmekteyim. her şeye şaibe karıştırdılar.

sandık falan hikaye, sandığa da güvenim yok. adalete de kalmadı. her şeyin genetiğini değiştirdiler maşşallah.
şimdiye kadar ki seçimlerde aldıkları iddia edilen oyların da "sandık lekesi" olduğunu düşünmekteyim. her şeye şaibe karıştırdılar.

Son cümlem onların dilindendi.........

pekiii sen 30 milyor avro, sen bu parayı ne yaptın:27::27:

melek subaşının modası geçmez bu memlekette
:1::1:

:9::9::9:

........

akıl var mantık var.. montaj olsa bukadar bilgili kişi araştıyor anlamazlarmı..
bir başbakan doğru zaten:ssz::ssz:
insanlar asgari ücretle geçinmeye çalışırken o milyonları saklamak harcamak çırpmak hiç mi dindar olan kalbinizi acıtmıyor

biliyom yavrimu, sanki yolsuzlukların aklanma yeri sandıkmış gibi işaret edip duruyorlar.

o cümleyede ayrı bir ayar oldum..
senin oğlun oğlun...
şahzede bilal çarpmış paraları sen sandık diyorsun..
insanımız bu denli gör olmasına üzülüyorum...
tayip ne dese doğrudur.. tayip cemaati ikinci plana bıraktı tayip sevenler cemaat düşmanı oldu..
yazık günah..
umarım yeni nesil böyle olmaz

Bu ülke kimlerin elinden alındı kimlerin...bırakırmıyız bi daha chp ye mhp ye..adamlar seçim çalışmalarını bırakıp bu yalan dolanla uğraşıyo :1::1: Başka işleri yokki :1::1:
doğru kimlerin elinden alındı. az kaldı ellerinden alınmaya. geri sayım başladı.
75 74 ............:27:
1797992_573302386100205_928801313_n_1.jpg

Dakikalardır grup toplantısını dinliyorum ...........millet iradesi diyor darbe diyor........milyar dolarlarla yine mağdur...........hep diyorum aslında vatandaşı olmasak çok eğlenceli bir ülkede yaşıyoruz

Dakikalardır grup toplantısını dinliyorum ...........millet iradesi diyor darbe diyor........milyar dolarlarla yine mağdur...........hep diyorum aslında vatandaşı olmasak çok eğlenceli bir ülkede yaşıyoruz

yani değişik birşey yok bildiğimiz gibi herşey:1::1:

herşeyinle yanındayız adamın dibii BAŞBAKAN diyorsanız dinleyin :ssz::ssz:

diğer türlü dinlensede bir işe yaramayacak.. :31: ayıp ya yazık günah..
evde olanlar bunlar.. bide evde olmayanları yurt dışında ki bankalarda olanları düşünün:27:

Bu ülke kimlerin elinden alındı kimlerin...bırakırmıyız bi daha chp ye mhp ye..adamlar seçim çalışmalarını bırakıp bu yalan dolanla uğraşıyo :1::1: Başka işleri yokki :1::1:

O zaman gerçeğini söyleyin... Nedir bu bitip tükenmez ses kayıtları ve kutuların sebebi?
Paralel devlet?
Komplo?
Pis bir oyun?
Dahası? :51:

Evet başka işleri yok kendin söylemişsin:ssz:

Ayrıca bir yalan varsa bize bunu açıklamakla yükümlüler. Ben gerçekleri bilmek istiyorum. O banka müdürünün evinden çıkan paralara bir açıklama geldi mi ki? Bir de bu çıktı ortaya. Montaj olduğu kanıtlansın. Biz de bir ohh çekelim. Diken üstündeyiz valla. Benim başbakanım yapmaz demek istiyorum. Diyemiyorum. Uğraşsınlar yalanla dolanla. Biz de anlayalım. Oyumuzu ona göre verelim.

BAzi arkadaslar Öyle bi konusuyor ki, sanki 11 sene önce Türkiye güllük gülistanlikti,
hic kimse calmiyordu, masallah hizmet üstüne hizmet ediyordu da ülke AK Parti gelince batti...

Insan gercekten hayret ediyor.

BAzi arkadaslar Öyle bi konusuyor ki, sanki 11 sene önce Türkiye güllük gülistanlikti,
hic kimse calmiyordu, masallah hizmet üstüne hizmet ediyordu da ülke AK Parti gelince batti...

Insan gercekten hayret ediyor.

Daha önce hiç bir parti AK'ız diye ortaya çıkıp karanlıkta kalmadı ondan herhalde :D

Back