Başbakan Erdoğan ve Bilal Erdoğan kasetine sert açıklama

Şu anda da gördüğümüz çıkarlar üzerine oturtulmuş bir iktidar... Sadece cemaat de değil çıkarlarına ters düştüğü için AKP'ye sırtını dönen. 2 taraf (AKP-cemaat) da işine geldiği gibi davranıyor, çıkarları neyi gerektirirse öyle konuşuyor. Bundan bir kaç sene önce başbakan değil miydi kadrolaşmalarını eleştirenlere tabii ki de kendi adamlarımı getireceğim bundan daha doğal bir şey olamaz diye kükreyen? Şimdi neden aman bunlar nerden çıktı? devletin içine bakın nasıl da sızmışlar tüh Allah bunları kahretmesin diyor? Bu duruma anlam verebilen birisi nolur Allah rızası için mantıklı bir açıklama yapsın.

Rıza Sarraf,Barış Güler ve Kaan Çağlayan'a tahliye kararı çıktı

O kadar savciyi, bassavciyi, hakimi, polisi, emniyet müdürünü, ilce teskilat müdürünü her ne varsa, degistikten sonra tahliye karari cikmasi ne kadar sasirtici bir durum.

Bu arada ülkede adalet sisteminin nasil yavas calistigindan yakinilirken, Ergenekon`u Balyoz`u yillardir sürerken, 1-2 ayda mahkeme ne cabuk yargiya variyor?

Yargi bagimsiz olmadiktan sonra, karara varsa kac yazar.

Son düzenleme:

Adaletsizliğin, hırsızlığın tarihini yazıyorlar!!

Adalet!!!! hatırlayamadım neydi o
Şu an Balıkesir de konuşuyor Başbakan ve söylediği cümle yıllarca başörtüsü ile okuyamadınız ,bizleri başörtüsü ile birbirimize düşürmek istediler gibi cümleler kurdu..Tıpta bir karşılığı varmı bilmiyorum ama fenalık gelmesinin bir tedavisi varsa istiyorum...

Rıza Sarraf,Barış Güler ve Kaan Çağlayan'a tahliye kararı çıktı

yuhh artık denecek birşey yok
hakkımı helal etmiyorum hiçbirine

diğerleri hiç suçsuzken sahte delillerle müebbet yatsın
bunlar da dışarda elini kolunu sallaya sallaya gezsin
umarım gün gelir bu yapılanların hesabı sorulur

Adaletsizliğin, hırsızlığın tarihini yazıyorlar!!

AKP birbirine girip de Türkiye tarihi sahnesinden ayrildiginda, o yerleri degistirilen, ögretmenlerin, doktorlarin, savcilarin, polislerin, imamlarin, hakimlerin, emniyet müdürlerinin, valilerin, kaymakamlarin baslarina neler geldiklerini, nasil tehditler aldiklarini anlattiklari günleri görürüm insallah.

Durmak yok, sömürüye devam.
Baska ne denir ki, siginacak baska neyi kaldi ki Egunal?

Ben aklandilar sanmistim ama bu da iyiymis:

İşte mahkemenin açıkladığı tahliye kararının gerekçesi: Atılı suçların şüpheliler lehine değişme ihtimali, delillerin toplandıkları, sabit ikametgah ve konumları gereği kaçma ve delilleri karartma ihtimali bulunmadığından ayrı ayrı tahliyelerine karar verildi.

5 şüpheli hakkında yurtdışına çıkış yasağı konuldu ve kamu davası açılıp savunmaları tespit edilene kadar ikametgahlarına en yakın karakola her cuma günü mesai saatleri içinde giderek imza atmalarına karar verildi.

Sanki Ergenekon`dan, Balyoz`dan iceride yatanlar icin gecerli degil bu: "Atılı suçların şüpheliler lehine değişme ihtimali, delillerin toplandıkları, sabit ikametgah ve konumları gereği kaçma ve delilleri karartma ihtimali bulunmadığından ayrı ayrı tahliyelerine karar verildi."

Iste ADALETIN ÖLDÜGÜ bir ÜLKEDEN MANZARALAR....

yakında masum da ilan ederler zaten ben ona da şaşırmam
fezlekelerin gitmesi neden o kadar uzun sürdü çünkü deliller karartılmaya çalışılıyo bence
önce bi alıştırma yapıcaklar sonra hepten serbest bırakacaklar sanırım

Ergenekon ve Balyoz`dan tutuklu olanlarin hikayelerini okusun bu millet, hos okusa ne degisecek onu da bilmiyorum ama, laf olsun diye söylüyorum iste. Su an o kadar sinirliyim ki. Mustafa Balbay`i yillarca iceride tikili biraktiniz, cocuklarina esine hasret biraktiniz, cikarma nedeninizi de biliyoruz ya neyse. Ergenekon ve Balyoz`dan tutukladiklarinizi, ölülerini bile gömmeye göndermeyerek, gönderdiklerinizi gardiyanlarla baglayarak, ayni gün icinde, bir ertesi gün geri getirip kafese tikarak, acilarini bile yasamalarina izin vermeyerek, zalimligin en büyügünü yaptiniz. Dogan Yurdakul, kanserli esi durumu agirlasmasina ragmen göremedi, birilerine minnet etmek zorunda kalmak istemedi, esini son kez göremedi. Yasini basini almis adamin kacma ihtimali ve delilleri karartma ihtimali mi vardi ki??????????

Simdi Riza Sarraf, o icerde cile ceken aydinlardan, komutanlardan daha mi güvenilir bir adam???????? Digerlerinin belli bir ikamet adresi yok muydu?????

Hayatta en tahammül edemedigim sey, birilerinin hem suclu hem güclü olmasidir. Kanattiginiz bütün yüreklerin acisi gelip bir sekilde sizi bulacak hic merak etmeyin.

Simdi Riza Sarraf Ebru Gündes`le bebeklerini mutlu mesut büyütmeye devam etsinler.... 2 ayda tahliye karari, vay be! Adaletin carki niye sadece birilerinden yana calisir ki?

zaten ebru ne diyodu programda bu kara günlerin elbet bigün sabahı olacak diye birşeyler zırvalıyodu bi bildiği varmış baksana
biz de kocanı rüyanda görürsün artık diye konuşuyoduk sosyal medyada iki ayda kavuştu kocasına

bekir bozdağ da açıklama yapmış tutuklama ve tahliyeler mahkemelerin takdirindedir demiş
bela okumamak elde değil ama bunların hesabı elbet bi gün sorulacak
başbakan hala yolsuzluk yapılmadığından bahsediyo mitingde utanmadan
gündemi de pat diye değiştirdiler şimdi ses kayıtlarını unutturup bu tahliyelere döndürecekler olayı

diyecek çok şey var ama sinirden ne yazacağımı bilemiyorum şu anda

Son düzenleme:

Konuyu biraz baside indirgeyerek cevap veriyorum sanırım ama "Para her kapıyı açar" lafını kesin bi siyasetçi söyledi bence. Para bizim ülkemizde en büyük güç. Siyasetle ilgili hangi konudan bahsedilirse bahsedilsin açığa çıkmayan/çıkarılmayan gerçeklerin sonu hep maddiyata çıkıyo. Diyorlar ya Türkün dostu yok diye, o öyle değil, asıl Türkün en büyük düşmanı yine Türk.

Biraz içimi döktüm sanırım

deylayt zaten en baştan türk tarihini bi incelersen türkün en büyük düşmanının türk olduğunu hemen anlarsın
başkalarına dış güçlere gerek yok biz kendi kendimizi maffetmek yoketmek için doğmuşuz sanki

Son düzenleme:

Bence o söz söyle degistirilsin, "Para her kapiyi acar, istenmeyen kapilari da kapattirir."

Bence Türkün en büyük düsmani din tüccarlari ki bilirsin bu tüccarlar da Türk degil, Arabistan`a acilan bahce kapisi.

Balıkesir mitinginde konuşan Başbakan Gezi Parkı protestolarına katılanlar için: ''Pazartesi günü Ankara’da bir bulvar açtık. Kimlere rağmen o solculara rağmen. O ateistlere rağmen. Bunlar terörist.'' dedi.

Son düzenleme:

Bugün mü dedi Angry?
Hizini alamadi sanirim, kasetler falan da cikinca, solculari ateist diye yaftalama furyasini canlandirmaya gecti herhalde. Bir zamanlar komünistlerin hepsi ateist diye ögrenmistik, solculara indik.. :)

Heh simdi komsucuklar baslar: "Ateist bunlar, terörist onlar, PKK bile onlardan iyidir.", fikra gibi ülkemize hos geldiniz.

tabi onlara göre kendilerini desteklemeyen eleştiren herkes dinsiz ateist
ama hırsızlık yapanlar rüşvet yiyenler müslüman

yakında pkkyı masum hakkını savunan bi örgüt
gezicileri ise ülkeyi bölmeye çalışan en azılı terör örgütü olarak değiştirecekler heralde
bunu da beklerim onlardan şaka gibi gerçekten bu olanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…