- 18 Temmuz 2013
- 504
- 212
- 83
- Konu Sahibi _MedceziR_
-
Yalniz bu kayit cok daha net. Ayrıca bunları dinleyip suçustu yapmayanlari da Allaha havale ediyorum. Keske bu ülkede adalet olsaydı da bunlar ortaya bu sekilde çıkmasaydı.gördün dimi canım
Bugün Erdoğan in doğum günü. ..iyi ki dogdun iyi ki varsin..Türkiye nin en büyük lideri dunyanin gözdesi. Allah nice guzel yaslar versin.Büyüksun RTE!
Yalniz bu kayit cok daha net. Ayrıca bunları dinleyip suçustu yapmayanlari da Allaha havale ediyorum. Keske bu ülkede adalet olsaydı da bunlar ortaya bu sekilde çıkmasaydı.
Türkiyenin en buyuk lideri mi? Türkiyeye hakaret.
Bugün Erdoğan in doğum günü. ..iyi ki dogdun iyi ki varsin..Türkiye nin en büyük lideri dunyanin gözdesi. Allah nice guzel yaslar versin.Büyüksun RTE!
soufly benim dediğim bu değil daha da vahim
babam ve oğlum 2. sezon cıktı
Peki siz ekmegin bile karneyle satldgi gunleri hic duymadnz mi hadi yasimiz genç o zamanlari görmedik ama duyduk.ders kitaplarinin pahaliligi yuzunden okula gidemeyenlere ne demeli.ders kitaplari ücretsiz şimdi. ..biz memlekete 5 saatte giderdk ama nasil giderdik allh bilir korku filmleri gibiydi uçurumun kenarndan darack yollarda her an düşecek korkusuyla giderdk simdi 3 saatte gidyorz korkmadan keyifle...duble yollar tüneller...basbakani sevmeyebilirsniz ama yaptklari güzel seyleri görmezden gelmek hakszlk.soyleyin ya allh askina RTE nin yerine kim geleblir oy kullanmayi unutan kilicdaroglu mu ne konustgunu bilmeyen devmli hakaret eden bahceli mi yoksa aponun kankisi demirtas mi? Guldrmeyin beni biraz gercekci olun artk...gercek su ki hirszlk her donemde var her partide..chp nin beledyeleri cok mu temiz.akp de de var tabi hirsz olanlar..ama ben asla basbakanin yaptgina inanmiyorm.yapanlari da kovdu zaten...adam gibi adam RTE!!
Izledim. Artık her şey ayan beyan ortada. Samil Tayyar bi twit yazmış ya aslinda bi -ma eksik yazmış diyorum.soufly yolladım izledinmi
Yayınlanan 1 tane var değil mi 2yse benim gözümden mi kaçtı acaba ?
Twitterda haramzadeler de paylasti ama bunlar baba ogul degil. Parayi ogulla birlikte eritmeye çalışanlar.
Tamam Kalyonda bulusanlar bunlar.Onu izlemiştim bende.
Üzüldüm aslında.Yemin ediyorum üzüldüm.
Tamam Kalyonda bulusanlar bunlar.Onu izlemiştim bende.
Üzüldüm aslında.Yemin ediyorum üzüldüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?