Başbakan Erdoğan ve Bilal Erdoğan kasetine sert açıklama

Bazıları başbakan bunları telefonda konuşur mu o kadar salak mı falan diyor da adam normal bir telefondan konuşmuyor ki kriptolu telefondan konuşuyor ki onların dinlenebilmesi çok düşük bir ihtimaldir. Kriptolu telefonlar zaten bu dinlemelere karşı özel üretilmiştir başbakanda en iyisini kullanıyordur muhtelemen.

Kriptolu Telefon Nedir ?
Kriptolu telefonlar dinlemeleri ve elektronik gözetimleri engelleyebilmek için üretilmiş, şifreli iletişime izin veren yazılımlarla desteklenmiş cep telefonlarıdır. Telefonlar şifreleme ve şifre çözme işlemini gerçekleştirmek için kriptografik bir çipe sahiptir.

Kriptolu Telefon Nasıl Çalışır ? - Kriptolu Telefon Ne İşe Yarar ?
Kriptolu telefonlar ses dalgalarını alırken yada gönderirken farklı bir şifre ile frekans gönderir. Diğer kriptolu telefon bu şifreleri algılayıp çözümler ve doğru frekanslar ile dinleyiciye sunar. Bu sayede iletilen ses dalgalarının şifreli halde iletilmesi sağlanır. Kripto telefonlar sinyalleri şifrelemek için farklı algoritmalar kullandıkları için şifreleri çözmek çoğu zaman imkansızdır. Bu sebeple cep telefonu üzerinden yapılan konuşmaları dinlemeye çalışanlar anlamsız ses dalgaları duyar.

Kriptolu Telefonlar Dinlenebilir Mi ?
Tüm parametreler sadece bir kez kullanılır ve ardından hafızadan silinir bu sebeple kodu çözmenin bir yolu yoktur. Fakat gelişmiş teknoloji ile tüm şifreler bir bir deneyerek doğru koda ulaşabilir. Dünya'nın sayılı istihbarat örgütü Kriptolu telefonları dinleme teknolojisine sahiptir fakat Türkiye bu teknolojik alt yapıya sahip değildir. (Demek ki sahipmiş birileri )

Son düzenleme:
Simdi zimbabwe başkanı çıkıp çaldım ne var bunda dese......yine birileri çıkıp ya bakın görüyor musunuz çalıyor ama ne kadar dürüst helal olsun yiğidime der....neyseki Türkiye da yaşıyoruz bizde olmaz öyle şeyler

Bilal oğlanın çürük raporu sahte diye boşuna günahını almışız. Adam harbi zekasızmış.

basbakan niye konusma yapsin demeyin adam sifreli konusmaya calisiyor acayip dikkat ediyor para lafini kullanmamaya falan ama oglu anlamiyor ki

ama vallahi takdir ettim basbakani, ben babama bir seyi bu kadar tekrarlatsam anlamasam kufuru basar teli yuzume kapatirdi, cok sabirli bir babaymis

Aynı sey benimde dikkatimi cekti
benim babam bize karsı inanılmaz sakin bir adamdır
ama basbakan dısarıda agresif tavırlar sergileyen bir insan
bu denli sakin olması cok sasırttı beni

Peki siz ekmegin bile karneyle satldgi gunleri hic duymadnz mi hadi yasimiz genç o zamanlari görmedik ama duyduk.ders kitaplarinin pahaliligi yuzunden okula gidemeyenlere ne demeli.ders kitaplari ücretsiz şimdi. ..biz memlekete 5 saatte giderdk ama nasil giderdik allh bilir korku filmleri gibiydi uçurumun kenarndan darack yollarda her an düşecek korkusuyla giderdk simdi 3 saatte gidyorz korkmadan keyifle...duble yollar tüneller...basbakani sevmeyebilirsniz ama yaptklari güzel seyleri görmezden gelmek hakszlk.soyleyin ya allh askina RTE nin yerine kim geleblir oy kullanmayi unutan kilicdaroglu mu ne konustgunu bilmeyen devmli hakaret eden bahceli mi yoksa aponun kankisi demirtas mi? Guldrmeyin beni biraz gercekci olun artk...gercek su ki hirszlk her donemde var her partide..chp nin beledyeleri cok mu temiz.akp de de var tabi hirsz olanlar..ama ben asla basbakanin yaptgina inanmiyorm.yapanlari da kovdu zaten...adam gibi adam RTE!!

Devlet ve devletin idaresinde bulunan hükumet teknoljik gelişmelere paralel olarak vatandaşına hizmet götürmek zorundadır.... Bu sağladığı hizmetler için (yol,okul,kitap vs) halkının kazancından da vergi kesintisi yapıp sonrada madalya takmamızı kimse beklemesin...

Diyorsunuz ya hepsi çaldı...Akpden önceki iktidarlar da bu ülkeye çok katkı sağladı o zaman bunları niye görmüyorsunuz....

Siyasi olarak aynı çizgide olmasam da Turgut Özal'ın Gap projesi zamanın şartlarına göre Akp nin bugüne kadar yaptığı tüm projelerden daha büyük ve daha fazla katkı sağlayan bir projeydi....

..............................

Bakın sırf size muhalefet yapmış olmak için yazmıyorum....Ama şu ''hırsızlık her dönemde var'' lafı ne kötü bir laftır...Hırsızlığa, kendisinden sürekli çalınmasına alışmış bir millet olmak ne büyük dalalettir...

Yazık çocuklarımızın geleceğine....

dünyaca yapılan bi liste oluşturulmuştu. yabancı bi gazetenin yaptığı. ve bizim başbakanımız en zengin başbakanlar listesinde (tam hatıylamıyorum) 3. sıradaydı sanırım. insan kendi kendine soruyor. ülkemiz gelişmiş bir ülke değil. hala gelişmekte olan bir ülkeyken bu başbakan nasıl bu kadar zengin oldu? kasetlerin çıkmasına gerek yoktu aslında toplumun uzun zamandan beri sorguladığı bir durumdu. kasette çıkınca farklı bir boyuta geçti.

Benim nacizane tespitlerim..

Başbakan ses kaydı ortaya çıktığında 'bu sesler bize ait değil' demedi, 'montaj' dedi
Herkes, başbakan böyle açık konuşur mu telefonda diyor, kendisi 'kriptolu telefonlarının dinlendiğini' söyledi
Yani dinlenebileceğine imkan vermiyordu
Bu sesler bize ait değil taklittir dese ise işi daha kolay olurdu
Çünkü karşılıklı konuşmaların montajı zor oluyormuş, tek kişinin konuşmasının montajı daha kolay oluyormuş, sesler bize ait değil denseydi sahtelik iddiası daha kolay olurdu
Dinlenildiğini farkedince görevden almalar, yeniden görevlendirmeler oldu
Dinlemelerin usulsüz, hukuka aykırı olduğunu söylüyor
Tamam caiz yoldan elde edilmeyen delil itibar görmez ama bu delil ortada yok öyle bir şey hiç olmadı anlamına gelmez
Başbakan her seferinde usulsuzlükten, hukuksuzluktan, caiz olmayan yollardan bahsediyor
Ama olayın aslının var olup olmadığı konusunda vicdanımızı rahatlatmıyor
Sürekli kumpas, hile, darbe diyor

Neden her olay sonrası insanlar görevden alınıyor?

Daha en son Türkçe Olimpiyatlarında, hoca efendiye selamlar gönderiliyordu her ilde
Türkçe Olimpiyatları, ülkemizde olimpiyat oyunlarından daha meşhurdu
Şimdi de 'yıllardır' bu örgütün var olduğu söyleniyor
Madem öyle neden yıllardır hoca efendiye selamlar gönderiliyordu?

Ben nasıl ses kaydını dinlediğimde 'bu kesinlikle doğrudur' diyemiyorsam
Akp yandaşları da 'bu kesinlikle montajdır' dememelidir

Peki kaydın montaj olduğu ispatlanırsa ben bu ispata inanabilir miyim?
Hiçbir şeye güvenimiz kalmadı ki..

Ayrıca
Paralel devlet demek, o devleti tanımak demek değil midir?

Bir de sanki ortada oyun oynanıyormuş gibi 'sandıkta hesaplaşalım' deniyor ya sürekli

Akp yolsuzluk yapıyosa nooooolmuş her parti yapıyor zaten diyenlerin oyla mı hesaplaşacağız?
Gözümün önünde olsa da inanmam yine de oy veririm diyenlerin verdiği oyla mı hesaplaşacağız?
Yaşasın Osmanlı geri dönüyor diyenlerin verdiği oyla mı hesaplaşacağız?
Yolsuzluk olabilir ama adamlar memlekete hizmet ediyor diyenlerin verdiği oyla mı hesaplaşacağız?

Şu an TBMM den canlı yayını dinliyorum

'Çok şükür darbe girişimi yine püskürtüldü' dedi milletvekili
Ne zaman püskürtüldü?
Kendiniz söylediklerinize kendiniz inandınız

Beni inandıracak bir şey yaptınız mı?
Bir şey oldu da ben mi kaçırdım?

Tabi ki hirszlk iyi birseydir demiyorm.maalesef siyasette oluyor cogu yapiyor gerçekçi olmali demek istyorm.akp den önce ecevit ne yapti soyler misnz.cok mu refah bi seviyemz vardi.kucuk yasta enflasyon laflaryla büyüdük.hersey ateş pahasiydi..evet devlet saydginiz hizmetleri yapmak zorunda ama neden bu zamana kadar yapilmadi.chp mi yapacak.millet ahmak degil artk refah duzeyi hizmetler olmasa neden bu kadar oy versnler..burda ne yazsak boş söz milletndr millet en guzel cvbi veriyor zaten istedgnz kadar yazin ne ben basbakana olan sevgimden vazgecerm ne siz dusuncenizden...onun icin uzatmanin anlami yok dedgm gibi istedgnizi soyleyn son sözü millet soyluyor zaten...kiskansaniz da sevmeseniz de...yasasin TAYYIP!!

oley oley oleyyyyyyyyyyyyy

ya ya ya şa şa şa

ay tribün değilmiymiş burası pardon karıstırdım

Son düzenleme:
Bugün Erdoğan in doğum günü. ..iyi ki dogdun iyi ki varsin..Türkiye nin en büyük lideri dunyanin gözdesi. Allah nice guzel yaslar versin.Büyüksun RTE!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…