- 8 Haziran 2012
- 5.378
- 1.437
- 248
- Konu Sahibi _MedceziR_
-
basbakan niye konusma yapsin demeyin adam sifreli konusmaya calisiyor acayip dikkat ediyor para lafini kullanmamaya falan ama oglu anlamiyor ki
ama vallahi takdir ettim basbakani, ben babama bir seyi bu kadar tekrarlatsam anlamasam kufuru basar teli yuzume kapatirdi, cok sabirli bir babaymis
Hirsizligi bu denli savunmanizin sebebi nedir acaba
Bende o acidan bakmak istiyorum cok ciddiyim
Bu ulkede odun alacak parasi olmayan bir anne cocuklarinin usumesine dayanamadigi icin yan odada kendini asti
Oy vermeye giderken o anneyi ve geriye kalan masum bebeklerini hatirlayin
Birde evde sakladigi 1 milyar dolari saklamaya calisan basbakani hatirlayin
Vicdaniniz eger dogru isliyorsa hirsizliga dur demeyi sececeksiniz
Savunulacak yer kalmadi artik
Hirsizi savunmayi hirsizlara birakin
Yeter artik
Peki siz ekmegin bile karneyle satldgi gunleri hic duymadnz mi hadi yasimiz genç o zamanlari görmedik ama duyduk.ders kitaplarinin pahaliligi yuzunden okula gidemeyenlere ne demeli.ders kitaplari ücretsiz şimdi. ..biz memlekete 5 saatte giderdk ama nasil giderdik allh bilir korku filmleri gibiydi uçurumun kenarndan darack yollarda her an düşecek korkusuyla giderdk simdi 3 saatte gidyorz korkmadan keyifle...duble yollar tüneller...basbakani sevmeyebilirsniz ama yaptklari güzel seyleri görmezden gelmek hakszlk.soyleyin ya allh askina RTE nin yerine kim geleblir oy kullanmayi unutan kilicdaroglu mu ne konustgunu bilmeyen devmli hakaret eden bahceli mi yoksa aponun kankisi demirtas mi? Guldrmeyin beni biraz gercekci olun artk...gercek su ki hirszlk her donemde var her partide..chp nin beledyeleri cok mu temiz.akp de de var tabi hirsz olanlar..ama ben asla basbakanin yaptgina inanmiyorm.yapanlari da kovdu zaten...adam gibi adam RTE!!
Devlet ve devletin idaresinde bulunan hükumet teknoljik gelişmelere paralel olarak vatandaşına hizmet götürmek zorundadır.... Bu sağladığı hizmetler için (yol,okul,kitap vs) halkının kazancından da vergi kesintisi yapıp sonrada madalya takmamızı kimse beklemesin...
Diyorsunuz ya hepsi çaldı...Akpden önceki iktidarlar da bu ülkeye çok katkı sağladı o zaman bunları niye görmüyorsunuz....
Siyasi olarak aynı çizgide olmasam da Turgut Özal'ın Gap projesi zamanın şartlarına göre Akp nin bugüne kadar yaptığı tüm projelerden daha büyük ve daha fazla katkı sağlayan bir projeydi....
..............................
Bakın sırf size muhalefet yapmış olmak için yazmıyorum....Ama şu ''hırsızlık her dönemde var'' lafı ne kötü bir laftır...Hırsızlığa, kendisinden sürekli çalınmasına alışmış bir millet olmak ne büyük dalalettir...
Yazık çocuklarımızın geleceğine....
Facebookta bulamadım, nereye düştü?
gördün dimi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?