başarılar canımmm :))
merhaba,
günlüğünüzü yeni farkettim, yakın sayılan kilolardayız. size sonsuz başarılar diliyorum.
ticker yapmak için http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
adresine bakabilirsiniz...
bu arada bende kendi günlüğüme beklerim "Acı bir şişmanlık hikayesi"..
ne güzel kendine hakim olup kilo verebiliyorsun.benim çok nadir başarabildiğim birşey bu.listeni okudum fena değil bana da diyetisyenin verdiği bir liste vardı.ona benziyor.Yanlız ben sıkılıyorum o liste beni boğuyor.hani pasta verseler listede bööö derim.niye kilo aldığımı da bilmiyorum.bol su içiyorum abur cuburu sevmiyorum.kolanın zararlarını kabul ettiğimden beri ayda bir bardak belki içiyorum.akşamları iş çıkışı yürüyorum hemde ne yokuşlar tırmanıyorum.temmuz başlarından beri yürüyorum yeni de değil.sizlerin paylaşımlarını okudukça belki bana da heves gelir.üstümde taşıdığım fazla 10 kilo hiç de güzel durmuyor açıkçası.
Mutluyum :):)
Bir yıldır görmediğim kiloyu bu sabah gördüm :)
107,4 düşmüştüm. Ödem söktürücü kullanıyorum ben nörolojik hastalığımdan dolayı ilacım bitmişti iki gün içmedim birde adet öncesi ödem dedik tartıda tekrardan 108,7 gördüm. Üzüldüm.
Kızkardeşimle iddialaşmıştık geçen hafta pazar günü için ben hem spor hem diyet ya yapma bak ben tabiki eksik çıkarım dedim. Pazar geldi çattı hiçbirşey yapmamasına karşın benden 500 gram eksik çıktı çıldırdım
Bende paazartesi karar verdim. 5*5 diyetine başladım. İlkgün sadece patates ikinci gün sadece sebze bugün üçüncü günün başlangıcı et günüm tartıldım 105,7 çıktım :)
şimdi bugün et perşembe meyve cumada süt günüm. İnşallah 103 ile bitiririm diyorum.
Neden yapıyorum derseniz biran önce 99 görmek yani ikili rakamları görmek istiyorum motivemi arttıracak çünki kendimi iyi hissedeceğim.
Cumartesi pazarda diyetisyenim verdiği listeye göre beslenicem ve haftaya pazarteside 2 günlük ayran detoksuna başlıyıcam.
Böylece 99 görürüm inşallah..
Sporda 2. haftamı doldurdum. Üçüncü haftama girdim. Antrenör mekik ve ip atlama başlattı.
Pazartesi 30'dan 4 set mekik çalıştım.200'de ip atladım.Eğilemiyorum yine yataktan kalkamıyorum zar zor karnım feci acıyor karnımda kasım varmış :)
İp atlama kollarım için ve vücut hazır ısınmışken ve yağ yakıyorken her türlü zıplama hareketlendirir dedi.
Bu haftada regli olucam. Yani size cumartesi sabah bildirim yapacağım. Meyve gününü nasıl atlacağımı bilmiyorum korktuğum tek gün o Allah bu yolda ilerleyen herkese yardımcı olsun.
Eşim gelesiye 95 görsem nisan 15'e kadar birde gelince gebe kalsam Allah'ım daha ne isterim.
Ama kilo verdikçede gebe kalma isteğinden uzaklaşıyorum. Yine şişcem alıcam kilo atamıyıcam diye.
Çünki ben gebelikten önce 88 90 larda geziyordum. Gebelik kilosunu atamadım bir türlü birde üzerrine koydum.
Ay ne çok yazasım varmış kalkıyorum şimdi et günüm tavuk haşladım onu iyiyip spora gidicem.akşama görüşürüz. :)
merhaba cnm
öncelikle başarılar dileirm bende 117.7 ile başladım diyete 10 kilo verdim 1 ay bile olmadı daha yarın tartı günüm 1 ay dolacak ama senin yaptığın 5*5 ne onu anlamadım
2basamağa inmek şuan için benimde en büyük hayalim ama az kaldı en son 106.9 dum bakalım yarın ne çıkar regl oldum birde onun ödemi falan olmasa ne iyi olurdu uğrarım sürekli günlüğüne
Teşekkürler cnm bende çok heycanlıydım ölçümümde umduğumdan fazlasıda çıktı. Başarılar.
Şu kilo cetvelini bir ben ekleyemedim yaa
dur yapalım sana da
önce bu siteye gir
http://www.tickerfactory.com/ezticker/ticker_designer.php
altta
Weight Loss
tıkla
temanı seç next sonra yine seç ve next
choose a pasword-- yazan yere bi şifre gir
privacy-- public data
track-- weight
weight units --kilograms
your target weinght -- hedef kilon
your starting weight --başlangıç kilon
your current weight--- şimdiki kilon
weight date bu günün tarihini seç
altta
body mass index BMI
height unitis --metric S/I
your height boyunu yazcan ilk boşluğa 1 ikinciyede 78 (boyun 178 ise)
next
en alttaki kutuda link var onu kopyala kontrol panalinden kilo çizelgesi kısmına ekle bu kadar
hadi yap bakalım nasıl olacak