• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başarmıştım,başarıyorum,başaracağım...bihter hız kesmeden ilerliyor :)

offf aman
kafa beyin göçtü valla bende yeter gariiiii mola :)
hatta mesai finish yaniiiiiii :) o derece

şimdi kendime bi türkiş kahve ısmarlayim de beynimi boşaltayim bi

tartı günüüüüü

evet adet dönemim bitti...

akşamları yürüyüş ve spor aksatılmadı...

akşamları saat 6 dan sonra bişe yenmedi...

gündüz düzenli ve kaçamaksız gidildi...

bol su içildi...

ve en önemlisi pes edilmedi...

veeeeeeeeeeeeeeeeee sonuç

64,2 :)

ben sevinmeyim de kimler sevinsin gerçekten başardım :) şu bol koşturmacalı günlerimde ilaç gibi geldi yaaaaa:)

ukalalık gibi olmasın ama bunu yapabileceğimi biliyordum çünkü gerçekten çok istiyordum ve olması için herşeyi yapmaya çalışıyordum arada kaçamaklarım olsada onları telafi etmeyi beceriyodum ...kaçamak yaptım diye ağlamadım , dövünmedim , kendim dahil kimsenin kalbini kırmadım ve asla pişman olmadım

tabi yaz dönemininde vermiş olduğu enerji ile kilolar bana daha fazla karşı koyamadı işte :)

başardım...

tartı günüüüüü

evet adet dönemim bitti...

akşamları yürüyüş ve spor aksatılmadı...

akşamları saat 6 dan sonra bişe yenmedi...

gündüz düzenli ve kaçamaksız gidildi...

bol su içildi...

ve en önemlisi pes edilmedi...

veeeeeeeeeeeeeeeeee sonuç

64,2 :)

ben sevinmeyim de kimler sevinsin gerçekten başardım :) şu bol koşturmacalı günlerimde ilaç gibi geldi yaaaaa:)

ukalalık gibi olmasın ama bunu yapabileceğimi biliyordum çünkü gerçekten çok istiyordum ve olması için herşeyi yapmaya çalışıyordum arada kaçamaklarım olsada onları telafi etmeyi beceriyodum ...kaçamak yaptım diye ağlamadım , dövünmedim , kendim dahil kimsenin kalbini kırmadım ve asla pişman olmadım

tabi yaz dönemininde vermiş olduğu enerji ile kilolar bana daha fazla karşı koyamadı işte :)

başardım...

:42::119::nazar::66::46:

Daha nasıl tebrik etsem bilemedim. Çok sevindim canım senin adına, 41 kere maşallah :))))

çok teşekkür ederim gönlü güzel arkadaşım :) seni hiç tanımamış olsam bile burdaki paylaşımların desteğin yeter çok teşekkür ederim...

inşallah Allah herkese bu yolda sağlık,sabır ve kolaylık versin...sende en kısa zamanda inşallah verirsin...

herşey sağlık için...

bu çok doğru

$clip_image002.jpg

e ben bugünde menümü yazayim bari

sabah

1 dilim normal ekmek
örgü peyniri
2 zeytin

öğlen henüz yemedim ama sipariş verdim gelir birazdan

tavuk haşlama
mercimek çorba
ayran

ben bunu bi işi kutlayim yaaa ofiste ayyyy ne keyifmiş beee:)

zaten sabah sabah ofiste kahvaltı yaparken bi daha beni metabolizma çayı yaparken göremeyeceksiniz dedim bizimkilere
hemen aaaaaaaaa cadı gibi kazanın başında iksir kaynatmıcan mı yani dedi bizim deliler heee dedim yırttınız arkadaşınız artık bu maratonu bitirdi bi süre de devam etmeyecek :)

ama tebrik ederim erkek takımını beni tebrik edip azmime hayran kaldıklarını belirttiler ama gel görki hatunların birkaçı resmen hasetlerinden çatladılar desem cuk oturur yani :) komikler valla:) eğlendiriyolar adamı

laf konuşmaya gelince işte e ben çok yüzüyomuşum,çok yürüyüş yapıyomuşum zaten sporcu olmam dolayısıyle bünyem alışıkmış falan filan türlü bahaneler...,

evet çok yüzdüm zaten işim bu:) kendimi bildim bileli sudayım…evet yürüyüşte yaptım sağlığım için evet hareketliydim

e sizde yapaydınız da bizde göreydik demek istiyorum noldu yemedimi spor yapmak,terlemek bi zahmet…evde homini gırtlak tıkınıp sonra kilo veremeyince kendini güzellik salonlarına kavitasyon,,mezoretapi türlü türlü zayıflama aletine sokup sokup bi türlü beceremeyen hatunlar…sizin konuşmayı bırak karşıdakini kıskanmaya bile hakkınız yok bana kalırsa :)

birde kendileri çok yemiyomuşta kilo alıyomuşta işte bu işler birazda ırsiymiş falan da filan he heee deyip geçtim valla tınnnnnn yani...

neyse ne yaaaa zaten sabah sabah çaktım lafımı herkese anlayan anladı gülen güldü eğlendik…

nazar etme ne olur çalış senin de olur:)))))))))))))

bugün kimse sinirimi zıplatamazzzzz uleyynnnnn

merhaba bihter başarını canı gönülden tebrik ediyorum canım inşallah birdaha hiç kilo verme diyet dertleriyle ugraşmazsın herşey gönlünce olsun çok çok tebrik ederim azmin ve iraden daim olsun :46:

ben bunu bi işi kutlayim yaaa ofiste ayyyy ne keyifmiş beee:)

zaten sabah sabah ofiste kahvaltı yaparken bi daha beni metabolizma çayı yaparken göremeyeceksiniz dedim bizimkilere
hemen aaaaaaaaa cadı gibi kazanın başında iksir kaynatmıcan mı yani dedi bizim deliler heee dedim yırttınız arkadaşınız artık bu maratonu bitirdi bi süre de devam etmeyecek :)

ama tebrik ederim erkek takımını beni tebrik edip azmime hayran kaldıklarını belirttiler ama gel görki hatunların birkaçı resmen hasetlerinden çatladılar desem cuk oturur yani :) komikler valla:) eğlendiriyolar adamı

laf konuşmaya gelince işte e ben çok yüzüyomuşum,çok yürüyüş yapıyomuşum zaten sporcu olmam dolayısıyle bünyem alışıkmış falan filan türlü bahaneler...,

evet çok yüzdüm zaten işim bu:) kendimi bildim bileli sudayım…evet yürüyüşte yaptım sağlığım için evet hareketliydim

e sizde yapaydınız da bizde göreydik demek istiyorum noldu yemedimi spor yapmak,terlemek bi zahmet…evde homini gırtlak tıkınıp sonra kilo veremeyince kendini güzellik salonlarına kavitasyon,,mezoretapi türlü türlü zayıflama aletine sokup sokup bi türlü beceremeyen hatunlar…sizin konuşmayı bırak karşıdakini kıskanmaya bile hakkınız yok bana kalırsa :)

birde kendileri çok yemiyomuşta kilo alıyomuşta işte bu işler birazda ırsiymiş falan da filan he heee deyip geçtim valla tınnnnnn yani...

neyse ne yaaaa zaten sabah sabah çaktım lafımı herkese anlayan anladı gülen güldü eğlendik…

nazar etme ne olur çalış senin de olur:)))))))))))))

bugün kimse sinirimi zıplatamazzzzz uleyynnnnn

aynen sana katılıyorum ben yenı dogum yaptıgımda gorumcem demıstıkı kendını nasıl toparlıcaksın catlakların kıloların vs.....kendı otururr bı ogunde et kavurmayla bol yaglı 1 ekmegı goturur..ıcı kılo aldırır der ekmegın dısından oturur 1 tencere yemekle 2 ekmek goturur..guluyodum ona sen gul senıı toparlıcak olan benım dıyor...kavıtasyona gdıyor pasıf cımlastıge gdıyor yosuna gırıyor kılo alıyor...faydası varama dıyetle beraber...ha bıde zayıflamam hapı alıyor.....anlaıyorum anlamıyo halbukı kavıtasyon vs.benım işim bosuna gdıyosun bogazından kısıcaksın ılkonce dedım..dınlemıyo...oraya harcadıgı parayla ev alırdı dusun...en sonunda tutamadım kendımı patladım sen ılk once kendını bı toparla sonra benı toplarsın tabı ben kılolarımı o vakte kdr vermessem, epey vakıt alır cunku kendını toplaman dedım....bozuldu.....salak....:)))))

günaydıııınnnnnnnnnnnnnnn,

e bu kadar savsaklama yeter dimi ama ideal kilomuza indik diye koyvermicez heralde :)))))))
yine kendi çapımızda yapcaz işte bişeler en azından eski dombili günlere dönmemek için çabalıcaz ama bu arada sürpriz olurda iş başka yöne gidermi bilemem :)

son bikaç gündür yine düzenime devam ederek aralarda dondurma falan yiyerek idare ediyorum işte

sabah kahvaltım da

yarım simit
1 dilim peynir
çay

bu arada sabah tartıldım 64.0

yani 200 gr daha eritmişim dondurma yiyerek :) ve günde 1 saat yürüyüş ve yüzme
aaaaa bunu söylemezsem anlamsız olacaktı dimi :)

günaydıınnnnnnnnn

koruma programım başladı :) bakalım bu planla kilolar ne durumda olacak merak ediyorum

sabah kahvaltım

2 dilim tam buğday ekmeği
örgü peyniri
domates
yeşil biber
2 zeytin
çay

GÜNAYDIN BİHTER

İSTEDİĞİN KILOYA ULAŞTIN TEBRİK EDERİM İNŞALLAH BİR DAHA SANA DÖNMEZ BU KILOCUKLAR

ALKIŞLAMAYA DEĞERSİN ŞEKERİM :46::46::46::46::46::46::nazar:

GÜNAYDIN BİHTER

İSTEDİĞİN KILOYA ULAŞTIN TEBRİK EDERİM İNŞALLAH BİR DAHA SANA DÖNMEZ BU KILOCUKLAR

ALKIŞLAMAYA DEĞERSİN ŞEKERİM :46::46::46::46::46::46::nazar:

çooooookkkkkk teşekkür ederim yasemincim evet zor oldu ama yaptım çok şükür...sıcaklarla birlikte sanki bi hızlanma oldu ama
senin nasıl gidiyor senin mezuniyet ne zaman canım :)

inşallah en kısa zamanda sağlıkla istediğin kiloya ulaşırsın...

çooooookkkkkk teşekkür ederim yasemincim evet zor oldu ama yaptım çok şükür...sıcaklarla birlikte sanki bi hızlanma oldu ama
senin nasıl gidiyor senin mezuniyet ne zaman canım :)

inşallah en kısa zamanda sağlıkla istediğin kiloya ulaşırsın...

günaydın canım

be aynı yerlerde sayıyorum gr gr oynuyor bazen hiç oynamıyor bilmem etkısı var veya yok pko ve hormon bozukluğu var bende ben her yıl bu kıloya düşer daha aşağıya düşemem bende sıkılır bırak hop 75 kg çıkarım ama bu sefer çıkmıyaağım en azıdan yemek yemesini öğrendım önceden oturur 1 kg dondurmayı yerdım yanında tatlı da ama şimdi 1 top yiyorum ha salıversem yıne yiyeceğim ama bu yıl hasret kadım dondurmaya
yanı kısacası yemıyorum ama çok kılo veremiyorum incelmelerim iyi 38 beden pantolan ve gömleğe girebiliyorum o yuzden kafama takmıyorum enınde sonunda gidecek

bende da mezunıyetıme çokk

merhaba,

menüm kısaca

sabah,
1 kase nesfit
süt

öğle
zeytinyağlı taze fasülye-taze barbunya karışımı
1 kase yoğurt
2 acı biber

ikindi
3 galeta