Başarısız tüp bebek tedavi sonrası adet düzensizliği

Betulyusuf

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2019
562
673
Arkadaşlar bende Ocak ayında transfer olmuştum ilk tüp bebek denememdi ama malesef başarısız oldu şubatta hamilelik müjdesi beklerken adet oldum dolu dolu sancılı bir adet geçirdim tam 10 gün sürdü adetim bitti 3 gün temiz kaldım 4 günden beri yine adet oldum ve yine sancım var benim gibi olan arkadaşlarım varsa yardımcı olabilirlerse sevinirim doktorumu aradım kist oşabiliyormuş bu gibi durumlarda ara kanamalar oluyormuş ama lekelenme değil yani bildiğimiz adetin ilk günleri çözülmeye başladığı günler gibi önce leke sonra kanamayla devam ediyor baya sıkıntılı bir süreç oldu sonrasında canım çok sıkıldı hiç sorunum yokken kendimi riske attım gibi hissediyorum kötü oluyorum

Doktorunuzu aramak yerine gidip muayene olmalısınız vajinal ultrasonla rahime bakılmalı kist vs oluştuysa gerekli tedavi yapılır en azından sürekli kanama görmekte insanı rahatsız ediyor

Evet malesef tam temizlendim derken 3 gün temiz. Kaldım sonrası yine başa döndüm gibi oldu ilk defa tüp bebek uygulaması yaptım o yüzden tecrübesizim sonrasında benim gibi olan varmı diye merak ettim yoksa pazartesi randevum var gideceğim nasipse teşekkür ederim

Benim başarısız tüp bebek denemem de olmuştu sonrasında normal süreli adet gördüm ve normale döndü. Allah’ın izniyle bi problem yoktur inşallah tabi bu durum da insanı rahatsız eder ptesi gönül rahatlığıyla dönersiniz inşallah

Amin inş canım bende öyle düşündüm 10 gün oldum sonra temizlendim tamam böyleyse iyi dedim 3 gün sonra tekrar kanamam başladı moralim bozuldu tabi bi sürü hormon ilacı vs kullanıyoruz ne bekliyordum ki değilmi

Çok geçmiş olsun canım benim de ilk denemem olumsuz sonuçlandı. İlaçları bıraktıktan sonra kaç gün içinde adet oldun

Merhaba hanımlar ocakta tüp bebek tedavisine başlamıştım ama negatifle sonuçlandı sonrasında 4 gün sonra adet oldum 10 gün sürdü adetim ağrılı sancılı parçalı şekilde sonra 3 gün temiz kaldım tekrar 10 gün adet oldum aynı şekilde hemde derken 18 gün temiz kaldım sancı ile 3 gün lekelenmem oldu toplamda 5 gün lekelenme yaşadım sancılı bi şekilde ve sonrasında 4 gün yumurtlama akıntısı geldi ve bugün 5. Günde sancı ve şiddetli bel ve sırt ağrısı sonrası yumurtlama akıntısı ile pembemsi lekelenmem oldu biraz garip gelecek belki ama tüp bebek negatif sonucundan sonra embriyo tutunma gibi bir şey söz konusu olabilirmi çok merak ediyorum testim olmadığı İçin yapamadım bildiğiniz böyle Bir vaka varmı arkadaşlar bu arada aradaki bu 18 günlük temizlik günlerinde hiç birliktelik olmadı olsa şüpheleneceğim ama garip şeyler yaşıyorum acaba bi ihtimal diyorum bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…