• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

d tup bebek deneme

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2020
203
75
28
43
1 yıl önce başarısız tüp bebek tedavisinden çıktım bu yıl yeni bir hastane yeni bir umut diye Semra hanımla bir yola çıktık ortalama 6 aydır kontrol inceleme test tahlil titiz bir çalışmayla gidiyoruz umudum kırılır diye çok korkuyorum umarım bu pandemiye rağmen guzel sonuçlanır. Bu ay yeniden iğnelere başlayacağız

öncesi international o tam bir fiyasko malesef berbat bir ekip hiç insan psikolojisinden anlamayan tum insanlar oradaydı. özel pahalı acıbadem grubunda hiç tahmin etmeyeceğim kötü bir tecrübe yaşadım. malesef tüp bebek konusu tamamen dr ve ekibinin vicdanına kalıyor. elle tutulur bir durum değil ki yaptık olmadı deyip geçiyorlar siz gerçekten yapıldımı onu bile bilemiyorsunuz. Ne bileyim psikolojim bozuldu hani hep duyuyoruz para için ameliyat gerekmeyen hastayı sırf para için açııp kapatan hekimler malesef var tup bebekte böyle birşey gözle göremediğiniz tamamen guvene dayalı yani devlet te yaptırdım keşke pahalı hastanelere ekonomik gucum yetseydim kesin olurdu diye üzülmeyin malesef hepsi para tuzagı umarım bu sefer olur demekten ve dua etmekten başka seçenek malesef yok

öncesi international o tam bir fiyasko malesef berbat bir ekip hiç insan psikolojisinden anlamayan tum insanlar oradaydı. özel pahalı acıbadem grubunda hiç tahmin etmeyeceğim kötü bir tecrübe yaşadım. malesef tüp bebek konusu tamamen dr ve ekibinin vicdanına kalıyor. elle tutulur bir durum değil ki yaptık olmadı deyip geçiyorlar siz gerçekten yapıldımı onu bile bilemiyorsunuz. Ne bileyim psikolojim bozuldu hani hep duyuyoruz para için ameliyat gerekmeyen hastayı sırf para için açııp kapatan hekimler malesef var tup bebekte böyle birşey gözle göremediğiniz tamamen guvene dayalı yani devlet te yaptırdım keşke pahalı hastanelere ekonomik gucum yetseydim kesin olurdu diye üzülmeyin malesef hepsi para tuzagı umarım bu sefer olur demekten ve dua etmekten başka seçenek malesef yok
Doktorunuz kimdi bende acıbadem international prof Dr Murat Arslan a gidiyorum

Doktorunuz kimdi bende acıbadem international prof Dr Murat Arslan a gidiyorum
Doktorum ismail beydi insan olarak ve hekim olarak çok iyi olabilir ama malesef ekip bu konuda sorunluydu. Geçen seneden beri belki bazı şeyler değişmiştir ama ben geçen sene iletişim noktasında hemşirelerde dahil sorun yaşadım tedavi yumurta toplama ve transfer noktasına kadar sıkıntılıydı hemşirelere soru sorarsın cevap alamazsın yumurta toplanırken hemşirenin azarlamasına neredeyse maruz kaldım velhasıl olumsuz geçti ama umarım senin mutlu haberlerin olur canım. neticede farklı bir ekipten destek alıyorsun. Bu arada benim bir dokun bin ah işit gibi oldu ama senin sonucu merak ettim inşallah guzeldir benim yazdıklarım canını sıkmaz inşallah çok uzulurum yoksa:( eğer tedavideysen çok hassas bir dönemdesin herşeye gulüp geçemelisin. şu an en önemli konu senin tedavin hamileliğe kendini mutlu bir şekilde hazırlaman canım.

arkadaşlar merhaba benimde ilk transferim negatif sonuclandı normal adet tarihimden 3 gün gecikmeli adet oldum normalde 5 gün sürer bugün 8. günüm ve lekelenme oluyor normalmidir? bir de ikinci transfer için gelecek ayı beklicem bu süreçte ilişki olur mu yasak mı bilgisi olan varmıdır?

Kızlar şöyle birsey yaşayan var mı 3 tane 3.gün embriyosu konuldu 11.gün test tamamen negatif testten sanırım 7 gün sonra kanamam oldu normal kanama lekelenme tarzı değil ama çok az sonda hiç bir şekilde olmadı bugün 15.gün yine normal kırmızı renkli çok az kanamam oldu bitti tabi devam etmiyor yarın testten sonra 16. Günüm buna bir yorum yapın lütfen

arkadaşlar merhaba benimde ilk transferim negatif sonuclandı normal adet tarihimden 3 gün gecikmeli adet oldum normalde 5 gün sürer bugün 8. günüm ve lekelenme oluyor normalmidir? bir de ikinci transfer için gelecek ayı beklicem bu süreçte ilişki olur mu yasak mı bilgisi olan varmıdır?
İlaçları bıraktın tan sonra ilk adetinizi ne zaman oldunuz

Back