• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAŞARISIZ TÜP BEBEK DENEMELERİ VE "NEDENLERİNİ "

16. Kromozom bizim hastalıklarla alakalı değil mozikleşme deniliyor ne tam hasta ne de tam sağlıklı gibi uzun uzun anlattılar ben yoldayım o yüzden kısa yazıyorum benide aradı Aysun hoca gün gün amma genetik noktasında eşi gibi değil doğal olarak
Siz transfer olmasını istediniz mi yoksa kararı dok . Mi biraktiniZ..birde eşinin spremleri ne ile secildi

Hayırlısı olsun ama bizde yıkıldık negatif olunca eşim hem pozitifdi hala gelemedi kendine ve şuan umut yok hayal yok artık üzülmek yok diye ağzını açmıyor:((( öyle Bi şoktu ki yıllardır tüp bebek aşamasına gelmeyi bekledik gelince herşey bitcek zannettik Rabbim dediki durun ben daha ol demedim:((( Rabbim büyük

Hayırlısı olsun ama bizde yıkıldık negatif olunca eşim hem pozitifdi hala gelemedi kendine ve şuan umut yok hayal yok artık üzülmek yok diye ağzını açmıyor:KK43:(( öyle Bi şoktu ki yıllardır tüp bebek aşamasına gelmeyi bekledik gelince herşey bitcek zannettik Rabbim dediki durun ben daha ol demedim:KK43:(( Rabbim büyük
Ewet inanmak negatif olunca yıkılıyor insallah..ne zaman denemis tiniz ...bnde daha pazartesi negatif aldım ..Bu defa çok inanmistik ..o yüzden yiptandik..Rabbim yardımcımız olsun..

Ewet inanmak negatif olunca yıkılıyor insallah..ne zaman denemis tiniz ...bnde daha pazartesi negatif aldım ..Bu defa çok inanmistik ..o yüzden yiptandik..Rabbim yardımcımız olsun..
Martta transfer oldu:( hamilelik doğal yolla kolay oluyor bende o yüzden ailem dr çok inanmıştık.16!. Kromozom ü anlatınca Tmm dedik biz transferine.hayati kromozom yanlış hatırlamıyorsam 2 ayı atlatırsa sağlıklıdır Yaşar Dedi hastaysa ilerlemez kesin düşer Dedi Tmm dedik ama tutmadı bile burdaki genetikçi de tutmaması tüp bebek kaynaklı Dedi sonuçta doğal bir olay değil Dedi tutmama ihtimalinden kaynaklı dedi

Martta transfer oldu:KK43: hamilelik doğal yolla kolay oluyor bende o yüzden ailem dr çok inanmıştık.16!. Kromozom ü anlatınca Tmm dedik biz transferine.hayati kromozom yanlış hatırlamıyorsam 2 ayı atlatırsa sağlıklıdır Yaşar Dedi hastaysa ilerlemez kesin düşer Dedi Tmm dedik ama tutmadı bile burdaki genetikçi de tutmaması tüp bebek kaynaklı Dedi sonuçta doğal bir olay değil Dedi tutmama ihtimalinden kaynaklı dedi
Normal yolla hamilr kaldınız mi hic..Rabbim yardımcımız olsun..inşallah ye i tedaviniz de hersey yolunda gider

Galiba tekrar genartta gideriz..bizim durumu artık biliyorlar ..ve merkez bütün teknikler e sahip nerdeyse..lab. açısından da çok iyi..Semra hanımla ilk görüşmede için ısınmadi. .bilmiyorum yinede..daha çok arastiracagim

Genartla ilgili bilgim yok iyi yada kotu pek birsey duymadim. Bahcevi ve memorial en bastan beri duydugum iyi merkez denilen yerlerdi, bahcecide olmadi memorialde oldu, belkide ust uste olumsuz aldigim yerde denemek hataydi bilemiyorum yada zamani varmis. Hayirlisi olsun sizin icin insallah en yakin zamanda yuzun guler

Genartla ilgili bilgim yok iyi yada kotu pek birsey duymadim. Bahcevi ve memorial en bastan beri duydugum iyi merkez denilen yerlerdi, bahcecide olmadi memorialde oldu, belkide ust uste olumsuz aldigim yerde denemek hataydi bilemiyorum yada zamani varmis. Hayirlisi olsun sizin icin insallah en yakin zamanda yuzun guler
Rabbim yavrunuzu size bağışlasin ..
İnşallah ben de en doğru kararı veririm bu defa..zaten ancak nisan da deneyelim diyoruz..maddi manevi toparlanma k icin..

Merhaba arkadaşlar

benim gibi tüp bebek yapip başarısız olan arkadaşlar denenleri ve çözümleri bulabildiniz mi..biz çok zor hasta kismindayiz...
Daha önce 3 kez başarısiz tüp bebek denedik..
Eşimde translokasyon var

Dna hasar %28 ile %35 arası değişmeden

Sprem sayı hız morfoloji eksikliği var

2011 yılından beri çocuk istiyoruz yani Evlendigimiz günden itibaren ..
Eşim varikosel ameliyatı oldu..
İlk tüp bebek denememiz de tek sorun sprem değerleri saniyorduk..ilk deneme GAZİANTEP NOVAFERTİL DE YAPILDI..
10 yumurta toplandı ama 2 tane döllen di..3.gun 2 tane kaldı ve transfer edildj..ve negatif :KK43:
o anki psikoloji tüp bebek yaptım ve kesin tutar gözüyle bakiyordum..ne bilecegim hamile kalmak ne zormuş ..test yaptım negatif ..sonra doktorum 3 ay dinlenin tekrar yapalim neden olmadı bilmiyoruz sizden umutlu idim dedi..
Sonra internetten çıkmadı m neden tüp bebek tutmaz ..benim gözümde çok büyük tu tüp bebek . Kromzom analizi dna hasar testi vs. Testler var mis .yaptık hepsini ..
Eşimde dna hasar vardı ..Bu na üzüldüm ..ama kromzom da transkolasyon olması beni yipratti..çözüm yoktu.pgt yapılacak yani artık normal bir tüp bebek bile değil ..
2 DENEME ANKARA NOVAART MEHMET ERDEM..

10 yumurta toplandı 2 tane dollendi ve şok 2.gun ikiside öldü. .transfer iptal..:KK43:

Aradan 2 yıl bekledik.o sırada macular..hocalar falan herseyi denedik..Türbeler r gittik ..

Nisan ayında ANKARA GENART VOLKAN AYSUN BALTACİ
8 Yumurta toplandi sprem ler miknatis yontemj ile secildi dna hasar için ..döllenme sağlamak için de elektro Piazza denedik ..ve 5 embrio muz oldu..inanamadk çok mutlu oldjm..5.gune 2 embrio kaldı 1 tane çok iyi idi ngs ye gitti..diğerini de 6.gun ngs ye gitti..
2 embrio ngs den 1 tane sağlık li geldi..
Mutluyduk yine umutlu idik..Diğer denemeler de kaynanam kaynanam ve annem biliyordj..Bu son denemeyi herkes öğrendi ..
Sağlık olan transferi için rahim yeterli kalinliga gelince transfer edildi ve sonuç NEGATİF :KK43:
inandığım iz için bu defa toparlanma k zor oluyor..

Şimdi nasil yapacağım nasıl çözüm arayacağım i bilmiyoum..

TRANSLOKASYON UN TEK ÇÖZÜMÜ NGS AMA gelsimı duran embrio lar ve döllenen yen yumurtalar neden..demek ki sprem iyi seçilmiyor..Dna hasar ve morfoloji ayiklanmiyor..
Yani önce translokasyon a bağladım ama 2 embrio da n 1 i sağlıklı geldi eğer tranlokasyon ile alakali ise diğer hastalıklı olan neden ölmedi .. gelişimi duran embrio lar da genetik açısından sorunlu olmaya bilirler ama eğer doğru sprem seçilse 5.gune kadar hepsi gelir ..ngs sonucu ogreniriz hastalıklı mi değil mi..
Simdj dna hasar için siz ce en iyi sprem secme hangisi ..mikrocip mi..miknatis mi.imsi mj veya bilmediğimiz başka birşey mi..
Imsi

Imsi teknigi bizde hiç ise yaramadi..hasar fazla olduğu için galiba ..embriolari n gelsimı duruyor 3.gunden sonra
Kocaniz herhangi bir ilac felan iciyormu? Ankaradaki kaan bey hasar oranu fazla olan adamlara klomen tedavisi yaptiriyormus. Kaan beyin hastalarinin oldugu sayfada yazmistilar

Kocaniz herhangi bir ilac felan iciyormu? Ankaradaki kaan bey hasar oranu fazla olan adamlara klomen tedavisi yaptiriyormus. Kaan beyin hastalarinin oldugu sayfada yazmistilar
Kaan hoca ile mail den gorustuk.klomen ve başka bir ilaç kullandı eşim ..ama hasar az biraz indi sonra tekrar yuksledi..kromzom traslokasyon olduğu icin galiba

Normal yolla hamilr kaldınız mi hic..Rabbim yardımcımız olsun..inşallah ye i tedaviniz de hersey yolunda gider
Oldu Can'ım 2 doğum oldu ama yaşamadılar 4. Ayımızda gelişim ile ilgili sıkıntılar çıkıyor alalım dediler aldırmadım 32.hafta ve 25.haftada doğum oldu ve yaşamadılar :(

Merhaba arkadaşlar ,
Bende pko hastasıyım ... Dr. Ali Kavas'a gidiyorum (Bodrum) . 5-6 aylik bir tedavi sonucu yumurta toplami işlemi yapılmıştı . Bir ay sonra (mart) iki adet dondurulmuş embriyo transfer edilmişti (izmir irenbe'ye gidiyoruz tup bebek için doktor orayla anlaşmalı) . Herşey çok iyiydi eşimde bir sorun zaten yok ,yumurta kalitesi çok iyiydi,rahim kalınlığı çok iyiydi 15 gün sonra ne yazik ki negatif sonuç aldık. Bizdeki tek sorun benim pko 'm . Şu anda dinlenme sürecindeyiz . Doktorum yazın yumurta transferi yapmamaktan yana sıcakların etkilediğini düşünüyor . Bu süreçte ise genetik test yaptirmayi , rahime kamera ile bakılıp bu aşamada çizik atilmasini ve rahim 1 ay dinlendikten sonrs yeniden dondurulmuş olan embriyolardan transfer yapmayi önerdi..
Rabbim inşallah ol der ve olur ...

Merhaba arkadaşlar ,
Bende pko hastasıyım ... Dr. Ali Kavas'a gidiyorum (Bodrum) . 5-6 aylik bir tedavi sonucu yumurta toplami işlemi yapılmıştı . Bir ay sonra (mart) iki adet dondurulmuş embriyo transfer edilmişti (izmir irenbe'ye gidiyoruz tup bebek için doktor orayla anlaşmalı) . Herşey çok iyiydi eşimde bir sorun zaten yok ,yumurta kalitesi çok iyiydi,rahim kalınlığı çok iyiydi 15 gün sonra ne yazik ki negatif sonuç aldık. Bizdeki tek sorun benim pko 'm . Şu anda dinlenme sürecindeyiz . Doktorum yazın yumurta transferi yapmamaktan yana sıcakların etkilediğini düşünüyor . Bu süreçte ise genetik test yaptirmayi , rahime kamera ile bakılıp bu aşamada çizik atilmasini ve rahim 1 ay dinlendikten sonrs yeniden dondurulmuş olan embriyolardan transfer yapmayi önerdi..
Rabbim inşallah ol der ve olur ...
Genetik sorun var ise genetik e gider embriolariniz..inşallah hersey yolunda gider bu defa olumlu sonuç alirsiniz ..

Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşaallah:/
Merhaba arkadaşlar ,
Rabbim inşallah ol der ve olur ...[/QUOTE
Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşaallah:/

Back