Başarısız burun ameliyatının telafisi...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
G*t gormenin neresi heyecanli be Cirilla

Öyle mi dersiniz? Ama gençliğimin o en güzel yılları ne olacak? 20li yaşlarım bu kötü, biçimsiz burunla geçti.
Su an 40 lardan bildiyorum. Hayat asıl 30 larda başlıyor. Tat tuz amaç vs kendimi bulduğum yaşlar. Geçen günleri boşverin, öyle böyle geçmiş. Şimdi kendim için ne yapabilirim deyin ve çok mutlu olun

Parmaklari da killi miydi? Millet agir rahatsiz yalniz

bende 41 yaşamam mucizemi :)))))
Öbür dünyadan mı bağlanıyorsunuz? Siteye bak üyelerin yarısı ölmüş diğer yarısının bir ayağı çukurda Lağğğnet gelsin ifşa zamanı geldi. Yaş 27, ölüme 3 var.

Parmaklari da killi miydi? Millet agir rahatsiz yalniz

Kilini hatirlamiyorum da ayaklar kotuydu baya yamuk yumuk tirnaklari vardi bi de uzatmis. Oje suruş sekli ayni 6 yasinda cocuk surmuş gibi degisik degisik sekillere sokuyordu el ayak parmaklarini milletin midesi bulanmisti ustelik yillarca kimse de farketmemiş eski uyelikti

Ne alaka benzerliğimiz dahi yok abartmayın burnumun ne kadar düzgün olduğunu göstermek amaçlı o şekilde fotoğraf paylaştım çünkü alttan ve yandan görüntüsü çok önemli
Neden alttan ?
Yani dünya üzerinde kaç insan eğilip birinin burnuna bakar ki yada mümkün mü.. Burun deligi inceleme fantazisi yoksa

İyi de bu sadece sizin burnunuzla alakalı değil ki; doğal da görünse, yapay da estetikli burunların hepsinin estetikli olduğu anlaşıyor.

İşte bakın şimdi oldu. Teşekkür ederim. Bu türden yorumlar tavsiyeler almak için açtım bu konuyu. Teşekkürler.
Insanlar söyle dedi böyle düşünüyor söyle yorum yaptı diye yazınca ben de bizim de bu konuda fikrimizi almak istediginizi dusundum sahsen.. ya da hayır kötu diil diye ikna edilmek istediğinizi. Bu arada burnunuzdaki o bahsettiğiniz deformasyon Benım bir arkadaşımda da var ama estetikten dolayı degil dogal hali o şekilde. Yüzünde de buyuk duruyor aslında ama ust kısmı kemikli olduğu ıcın göze batmıyor. Belki siz de kıkırdak nakliyle falan o ust düz olan kısmı yukseltebilirseniz, alt tarafı da tekrar açmadan bozmadan daha dogal ve estetik bir görünüm kazanabilir. Tabii ben doktor değilim, sadece çevremde cok fazla yaptıran var o yuzden artık ben de biraz biraz biliyorum. Bu arada, baska bir arkadasım da kemer kısmını kaydırak gihi olan şekilden istiyordu mesela onun da yamuk oldu kemik kısmı zigzaglı gibi oldu, ama o yamukluk sayesnde de kimse burnunun estetik oldugunu anlamıyor, dogal zannediyorlar

Neden alttan ?
Yani dünya üzerinde kaç insan eğilip birinin burnuna bakar ki yada mümkün mü.. Burun deligi inceleme fantazisi yoksa
Çünkü burun estetiğinde en çok sorun yaratan yer burun deliğidir ve burun deliği eşit olan insan sayısı yok denilebilecek kadar azdır .ve unutmayın burun estetiğinde burun delikleri bakıldığında gözüküyor ve kötüyse burnun ne kadar önden güzel durursa dursun yamuk gözüküyor .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…