- 28 Mart 2020
- 21.318
- En iyi cevaplar
- 1
- 64.701
- 548
- Konu Sahibi fataldanger
-
G*t gormenin neresi heyecanli be CirillaBenim gordugum en ilginç şey oje bolumunde bir erkek ayaklarina oje surup fotografini paylasiyordu.Ayaklari tirnaklari, oje sürüşü.... Anlatilmaz. Baska da aksiyona dahil olamadim hatirlamiyorum. Hep heyecanli seylero kaciriyoruz.
G*t gormenin neresi heyecanli be Cirilla
Yok konulardaki yorumları görme isteğiG*t görme isteği olarak mi yorumlamaliyim bu talebi
Bence de olay g.t degil de yorumlardir, hep diyorum bu kk.da koş olay var butonu olmali 1G*t gormenin neresi heyecanli be Cirilla
Su an 40 lardan bildiyorum. Hayat asıl 30 larda başlıyor. Tat tuz amaç vs kendimi bulduğum yaşlar. Geçen günleri boşverin, öyle böyle geçmiş. Şimdi kendim için ne yapabilirim deyin ve çok mutlu olunÖyle mi dersiniz? Ama gençliğimin o en güzel yılları ne olacak? 20li yaşlarım bu kötü, biçimsiz burunla geçti.
Parmaklari da killi miydi? Millet agir rahatsiz yalnizBenim gordugum en ilginç şey oje bolumunde bir erkek ayaklarina oje surup fotografini paylasiyordu.Ayaklari tirnaklari, oje sürüşü.... Anlatilmaz. Baska da aksiyona dahil olamadim hatirlamiyorum. Hep heyecanli seylero kaciriyoruz.
Öbür dünyadan mı bağlanıyorsunuz? Siteye bak üyelerin yarısı ölmüş diğer yarısının bir ayağı çukurdabende 41 yaşamam mucizemi :)))))
Kanli akıntılı fotolar hariç g*tlü konular cok komikti evetYorumlar efsane olmuştur ama konularda bile o kadar geyik donuyor.
Oysa konulara bu sekilde uye cagirmak da ban sebebi sanirimBence de olay g.t degil de yorumlardir, hep diyorum bu kk.da koş olay var butonu olmali 1
Parmaklari da killi miydi? Millet agir rahatsiz yalniz
Kk portal olarak otomatik msj gondersin telimeOysa konulara bu sekilde uye cagirmak da ban sebebi sanirim
Bana göndermesin ayKk portal olarak otomatik msj gondersin telime
Öbür dünyadan mı bağlanıyorsunuz? Siteye bak üyelerin yarısı ölmüş diğer yarısının bir ayağı çukurdaLağğğnet gelsin ifşa zamanı geldi. Yaş 27, ölüme 3 var.
Neden alttan ?Ne alaka benzerliğimiz dahi yok abartmayın burnumun ne kadar düzgün olduğunu göstermek amaçlı o şekilde fotoğraf paylaştım çünkü alttan ve yandan görüntüsü çok önemli
Bu merağın sonu mide rahatsızlığı olcek bak.. yazık yav mideneAhhahah konu linki var mı
İyi de bu sadece sizin burnunuzla alakalı değil ki; doğal da görünse, yapay da estetikli burunların hepsinin estetikli olduğu anlaşıyor.Bir ara yeni tanıştığım insanlar özellikle erkekler hep "burnun estetik mi" diye soruyordu bana. Ki düşünün erkek bu, kadınlar gibi anlamazlar bu işten. Onlar bile fark ediyorsa kim bilir nasıl yapay nasıl kötü duruyor. O kadar değişik bir biçim bozukluğu var ki, doğal olamayacağı oradan belli.
Insanlar söyle dedi böyle düşünüyor söyle yorum yaptı diye yazınca ben de bizim de bu konuda fikrimizi almak istediginizi dusundum sahsen.. ya da hayır kötu diil diye ikna edilmek istediğinizi. Bu arada burnunuzdaki o bahsettiğiniz deformasyon Benım bir arkadaşımda da var ama estetikten dolayı degil dogal hali o şekilde. Yüzünde de buyuk duruyor aslında ama ust kısmı kemikli olduğu ıcın göze batmıyor. Belki siz de kıkırdak nakliyle falan o ust düz olan kısmı yukseltebilirseniz, alt tarafı da tekrar açmadan bozmadan daha dogal ve estetik bir görünüm kazanabilir. Tabii ben doktor değilim, sadece çevremde cok fazla yaptıran var o yuzden artık ben de biraz biraz biliyorum. Bu arada, baska bir arkadasım da kemer kısmını kaydırak gihi olan şekilden istiyordu mesela onun da yamuk oldu kemik kısmı zigzaglı gibi oldu, ama o yamukluk sayesnde de kimse burnunun estetik oldugunu anlamıyor, dogal zannediyorlarİşte bakın şimdi oldu. Teşekkür ederim. Bu türden yorumlar tavsiyeler almak için açtım bu konuyu. Teşekkürler.
Çünkü burun estetiğinde en çok sorun yaratan yer burun deliğidir ve burun deliği eşit olan insan sayısı yok denilebilecek kadar azdır .ve unutmayın burun estetiğinde burun delikleri bakıldığında gözüküyor ve kötüyse burnun ne kadar önden güzel durursa dursun yamuk gözüküyor .Neden alttan ?
Yani dünya üzerinde kaç insan eğilip birinin burnuna bakar ki yada mümkün mü.. Burun deligi inceleme fantazisi yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?