• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başarısız burun ameliyatının telafisi...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dr Engin Selamioğlu… Kendisi istanbulda ve mükemmel burun yapıyor 9ay önce ameliyat oldum burnumdan memnunum.Size tavsiye ederim 💙 instagramdan doktorumu araştırabilirsiniz.Kesinlikle çok memnun kalırsınız.
Nedense kendini beğenmeyip milletin zevkine de karışanlar tarafından bazı şeyler sürekli beğenilmiyor . Burnumu bu şekilde ben istedim ve çok memnunum dilerseniz İnstagram adresimden bakabilirsiniz ama sadece bu fotoyu görerek beğenmedim demek aşırı saçma ve komik 😂 çünkü bu zamana kadar beğenmeyen tek kişi çıkmadı 😂😂😂😂 ilginç misiniz kıskandınız mı anlayamadım

Son düzenleyen: Moderatör:
Allah aşkına komiklik yapmayın görebileceğiniz en eşit burun deliklerinden biri 😂 sadece tam alttan değil alt yandan çekildi foto bakın diyorum ya

Dr Engin Selamioğlu… Kendisi istanbulda ve mükemmel burun yapıyor 9ay önce ameliyat oldum burnumdan memnunum.Size tavsiye ederim 💙 instagramdan doktorumu araştırabilirsiniz.Kesinlikle çok memnun kalırsınız.
Efektsiz çekseydin de burnunu görseydik.

Ben baktım gayet başarılı olmuş güle güle kullanın, delikler melikler de eşit. Ben sanki sizi burun estetiği bölümünde görmüştüm karıştırıyor muyum acaba, ödem vardı ilk günler memnun değildiniz sonra inmiş halini atmıştıniz

Ben baktım gayet başarılı olmuş güle güle kullanın, delikler melikler de eşit. Ben sanki sizi burun estetiği bölümünde görmüştüm karıştırıyor muyum acaba, ödem vardı ilk günler memnun değildiniz sonra inmiş halini atmıştıniz
Teşekkür ederim muhtemelen bana benzeyen biriyle falan karıştırmış olabilirsiniz 😊 ben yapıldığı günden beri maşallah hiç sorun yaşamadım 🥰

Allah aşkına sus hatırlatma Ahahahahahahahahahha, ay üffffffff anılarım canlandı

Masum 🙂🙃 keşke onunla sınırlı kalsa. Özel bölgesini atıp bunlar siğil mi diye soran bile oldu :işsiz:
Ay ben meme estetiği bölümünde estetikli halini sansürsüz atan görünce şok olmuştum ne kadar naifmişim 🥲( bu arada güzel olmuştu)

Ay ben meme estetiği bölümünde estetikli halini sansürsüz atan görünce şok olmuştum ne kadar naifmişim 🥲( bu arada güzel olmuştu)
O kadar önemli mi ki 🤨 acaba bana mı garip geliyor meme estetiği sonrası doktorlar da paylaşıyor bence problem değil ama cinsel bölgeler atılmaz yani bence de atılmaz 😂

Biliyorum ama fotoğraf koymaya çekiniyorum. Siz de beni anlayın lütfen.

sakın koyma geçen sefer papaz olduk bu sefer ne oluruz bilemiyorum

Doğal duran bir burun istemedim ki ben benim burnumda herhangi bir sorunum yoktu yamuk ya da kötü değildi, kırıldı ben ucu kalksın istedim . Doğal burun sevmiyorum ,doğal isteyene doğal yapıyor zaten

Doğal yapıyor nasıl bir cümle ? doğal el değmemiş demek zaten, elleyip te el değmemiş mi oluyor?

ikidir Instagram adresinizi veriyorsunuz bundan zaten ceza aldınız.

konu hakkında fikrim ise ; zorunlu haller dışında Allah'ın yarattığını, anne ve babandan gelen özelliklerini beğenmiyorsan ciddi sorunların var demektir.

bakın zorunlu halleri tenzih ettim...

memelerini yaptır, yağ aldır ama tam suratının ortası büyük risk. Yahu bir sivilce için dünyaları yıkıyorsunuz hotak gibi bir burun olursa kıyametler kopar

Nedense kendini beğenmeyip milletin zevkine de karışanlar tarafından bazı şeyler sürekli beğenilmiyor . Burnumu bu şekilde ben istedim ve çok memnunum dilerseniz İnstagram adresimden bakabilirsiniz ecekrt35 ama sadece bu fotoyu görerek beğenmedim demek aşırı saçma ve komik 😂 çünkü bu zamana kadar beğenmeyen tek kişi çıkmadı 😂😂😂😂 ilginç misiniz kıskandınız mı anlayamadım
tek estetiğiniz burun değil sanırım. burnunuz kötü değil ama çok mu gerekliydi tartışılır. Artık estetik yaptıran herkes aynı fabrikadan çıkmış bebekler gibi duruyor bence. Ama tabi vücut sizin karar sizin sizi psikolojik olarak tatmin ettiyse zaten kimseye laf düşmez.

Doktor araştırın,gidip görüşün hatta bir kac uzmanla,belki birşey yapılamaz yada tam tersi küçük dokunuşlarla düzeltilir,fiyat verirler,detaylı bilgi verirler size.
Şimdi burda bize soruyorsunuz ama belki fotoğraf atsanız bizdende beğenenler çıkacak burnunuzu. Bilemiyoruz ki sorun ne yada sorun var mı?
Ha mutsuzsanız doktorlar ile istişare halinde olmanız gerekir ki en azından karar verir planlama yaparsınız.
Burdan size ne söylesek şu durumda pek bir anlamı olmayacak ki.

Birde konu genelinde birşey yazmak istiyorum herhangi birinize değil ama genele,birbirinize benzemekten çok mu hoşlanıyorsunuz sevgili kadinlar. Herkeste bir hokka burun,şişirilmiş dudak ve illaki kapkalın ve genelde doğal durmayan kaş olmak zorunda değil ki.
Ha mutsuz olursunuz, dudağınız miniktir ufak bir dokunuş olur ne bileyim kaz ayağınız vardır minik bir dokunuş olur ama her gördügünüzü uygulatıp sonra ama doğal duruyor deyince komik oluyorsunuz. Herkesin,kaşı,burnu,dudağı aynı olmaya doğru gidiyor tuhaf bir şekilde.
Bilemedim,biraz kendinizi sevmeyi öğrenin bence.

seni masum bubbles :dondurma:

bu arada aklıma gelmişken söylemek istedim, siz forumda önceden de vardınız ama uzunca bir süre girmemiştiniz değil mi? nickiniz hiç yabancı gelmedi çünkü :))

Nedense kendini beğenmeyip milletin zevkine de karışanlar tarafından bazı şeyler sürekli beğenilmiyor . Burnumu bu şekilde ben istedim ve çok memnunum dilerseniz İnstagram adresimden bakabilirsiniz ecekrt35 ama sadece bu fotoyu görerek beğenmedim demek aşırı saçma ve komik 😂 çünkü bu zamana kadar beğenmeyen tek kişi çıkmadı 😂😂😂😂 ilginç misiniz kıskandınız mı anlayamadım
dayanamadım yorum yapmak istedim.

hanımefendi etrafınızdan övgüler alıp poh pohlanmaya çok alışmışsınız galiba, çünkü beğenmedim lafını duyunca hemen sinirleniyorsunuz.

kimse sizin fotoğraf albümünüze bakmak zorunda değil. 1 tane fotoğraf atmışsınız ona bakıp herkes görüşünü bildirmiş. beğenmek ve beğenmemek bize kalmış bir şey.

beğenmedim lafını duymak bu kadar zorunuza gitmesin. kimsenin sizi kıskandığı yok. ben gerçekten bıktım sürekli kıskanıyorsunuz lafını duymaktan.

sizin yaşadığınız hayata zerre imrenmiyorum çünkü kendi hayatımdan oldukça memnunum.

attığınız fotoğrafı hatırlıyorum, size çirkin bir kadınsınız diyemem asla,ama çok sıradansınız üzgünüm. günümüzde herkes tek örnek olmaya başladı. fabrikadan çıkmış gibi. ve bu güzellik algısı bana hitap etmiyor. size ediyor olabilir,saygı duyarım. herkesin kendi hayatı,kendi tercihi . nasıl mutluysanız öyle yapın. ama sizi poh pohlamayan insanları kıskançlıkla itham edip durmayın. komik oluyor çünkü.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back