• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başarısız burun ameliyatının telafisi...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kanlı ped, değişik renkli kirli tuvalet kagitlari ve kaka dolu bez fotograflari silinince de ban mı yeniyor acaba?:kusmuk:
Allah aşkına sus hatırlatma Ahahahahahahahahahha, ay üffffffff anılarım canlandı
Kanli pedde mi koydular?
Masum 🙂🙃 keşke onunla sınırlı kalsa. Özel bölgesini atıp bunlar siğil mi diye soran bile oldu :işsiz:

Allah aşkına sus hatırlatma Ahahahahahahahahahha, ay üffffffff anılarım canlandı

Masum 🙂🙃 keşke onunla sınırlı kalsa. Özel bölgesini atıp bunlar siğil mi diye soran bile oldu :işsiz:
Hah bak buydu djslala bu sitede vulva gormedik demeyiz fjdkslsla

Kanli pedi niye koyar ki bi insan ? 😳 özel bölgesink koymamistir canim, özel bölge olsa duramazdik.😐

30 ne ki ya..45 yaşındayım en az 50 senelik gelecek hayalim var.

Dur hatta bilimsel yaklaşayım ,
Dünya Sağlık Örgütü (WHO) yeni yaş dilimi listesini yayınladı. Buna göre artık 66-79 yaş arası 'orta yaş' oldu.0-17 yaş arası "ergen", 18-65 yaş arası "genç", 66-79 yaş arası "orta yaş", 80-99 yaş arası da "yaşlı" olarak güncellendi.

Geçmiş senelere birşey yapamam ama en azından 30 yaşına geldim bittim algını belki değiştiririm dedim ......

Ben nerdeydim acaba, millet pis donunu, kanli orkidini, kicini basini acarken, nerde napiyosam beynimi yakip, error vermekten kurtulmusum, canim benim.
Her ne yapıyorsan durma devam et! Sen kurtulmuşsun. Biz göreceğimizi gördük. Daha fazlasi yaralayamaz artik.:ruh:

Kiz sabah akşam burdayim, daha kimsenin donunda ki poku ben de göremedim, mağdurum 😞

Benim gordugum en ilginç şey oje bolumunde bir erkek ayaklarina oje surup fotografini paylasiyordu. 😂😂😂😂 Ayaklari tirnaklari, oje sürüşü.... 😁Anlatilmaz. Baska da aksiyona dahil olamadim hatirlamiyorum. Hep heyecanli seylero kaciriyoruz. 😕😕😕

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back