- 15 Şubat 2013
- 24.982
- En iyi cevaplar
- 1
- 94.330
- 798
- Konu Sahibi fataldanger
-
Burundan g.te yatay geçis yaptik5. Sayfadan sonra aralara bakmadan 12ye geldim fotoğraf attı mı arada diye sormak için konu +18 olmuş.Burundan buralara nasıl geldi anlamadım bu seferde.Teallam
Dr Engin Selamioğlu… Kendisi istanbulda ve mükemmel burun yapıyor 9ay önce ameliyat oldum burnumdan memnunum.Size tavsiye ederiminstagramdan doktorumu araştırabilirsiniz.Kesinlikle çok memnun kalırsınız.
Nedense kendini beğenmeyip milletin zevkine de karışanlar tarafından bazı şeyler sürekli beğenilmiyor . Burnumu bu şekilde ben istedim ve çok memnunum dilerseniz İnstagram adresimden bakabilirsiniz ama sadece bu fotoyu görerek beğenmedim demek aşırı saçma ve komikDr Engin Selamioğlu… Kendisi istanbulda ve mükemmel burun yapıyor 9ay önce ameliyat oldum burnumdan memnunum.Size tavsiye ederiminstagramdan doktorumu araştırabilirsiniz.Kesinlikle çok memnun kalırsınız.
Delikler eşit değil sanırım
Efektsiz çekseydin de burnunu görseydik.Dr Engin Selamioğlu… Kendisi istanbulda ve mükemmel burun yapıyor 9ay önce ameliyat oldum burnumdan memnunum.Size tavsiye ederiminstagramdan doktorumu araştırabilirsiniz.Kesinlikle çok memnun kalırsınız.
bakabilirsiniz buyrunEfektsiz çekseydin de burnunu görseydik.
Teşekkür ederim muhtemelen bana benzeyen biriyle falan karıştırmış olabilirsinizBen baktım gayet başarılı olmuş güle güle kullanın, delikler melikler de eşit. Ben sanki sizi burun estetiği bölümünde görmüştüm karıştırıyor muyum acaba, ödem vardı ilk günler memnun değildiniz sonra inmiş halini atmıştıniz
Ay ben meme estetiği bölümünde estetikli halini sansürsüz atan görünce şok olmuştum ne kadar naifmişimAllah aşkına sus hatırlatma Ahahahahahahahahahha, ay üffffffff anılarım canlandı
Masumkeşke onunla sınırlı kalsa. Özel bölgesini atıp bunlar siğil mi diye soran bile oldu
O kadar önemli mi kiAy ben meme estetiği bölümünde estetikli halini sansürsüz atan görünce şok olmuştum ne kadar naifmişim( bu arada güzel olmuştu)
Biliyorum ama fotoğraf koymaya çekiniyorum. Siz de beni anlayın lütfen.
Doğal duran bir burun istemedim ki ben benim burnumda herhangi bir sorunum yoktu yamuk ya da kötü değildi, kırıldı ben ucu kalksın istedim . Doğal burun sevmiyorum ,doğal isteyene doğal yapıyor zaten
tek estetiğiniz burun değil sanırım. burnunuz kötü değil ama çok mu gerekliydi tartışılır. Artık estetik yaptıran herkes aynı fabrikadan çıkmış bebekler gibi duruyor bence. Ama tabi vücut sizin karar sizin sizi psikolojik olarak tatmin ettiyse zaten kimseye laf düşmez.Nedense kendini beğenmeyip milletin zevkine de karışanlar tarafından bazı şeyler sürekli beğenilmiyor . Burnumu bu şekilde ben istedim ve çok memnunum dilerseniz İnstagram adresimden bakabilirsiniz ecekrt35 ama sadece bu fotoyu görerek beğenmedim demek aşırı saçma ve komikçünkü bu zamana kadar beğenmeyen tek kişi çıkmadı ilginç misiniz kıskandınız mı anlayamadım
Eski üyeyim ama uzun süre kullanmadım aktif üyelerden biri değildim yani, çoğu isim tanıdık bana yine de :)Ayy konuyu bölüyorum ama, değişen nicklerde hep heyecanlanırım. Kimsiniz acaba?
seni masum bubblesAy ben meme estetiği bölümünde estetikli halini sansürsüz atan görünce şok olmuştum ne kadar naifmişim( bu arada güzel olmuştu)
dayanamadım yorum yapmak istedim.Nedense kendini beğenmeyip milletin zevkine de karışanlar tarafından bazı şeyler sürekli beğenilmiyor . Burnumu bu şekilde ben istedim ve çok memnunum dilerseniz İnstagram adresimden bakabilirsiniz ecekrt35 ama sadece bu fotoyu görerek beğenmedim demek aşırı saçma ve komikçünkü bu zamana kadar beğenmeyen tek kişi çıkmadı ilginç misiniz kıskandınız mı anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?