Başarısız burun ameliyatının telafisi...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

fataldanger

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
4.652
1.126
698
Ankara
Yıllar önce burun ameliyatı oldum. Aslına bakarsanız ben kendim sonucu hiç beğenmedim ama yakın çevrem o kadar övdü o kadar övdü ki şöyle güzel oldu böyle güzel oldu diye ben de en sonunda herhalde benim algılamamda bir sorun var diye onlara inanmaya karar verdim. Herhalde yanlış bir algıyla kendime bakıyorum o yüzden kötü görüyorum diye düşünerekten onlara güvenmeye karar verdim. Ama ameliyatın üstünden yıllar yıllar geçtikten sonra burnumun aslında kötü olduğu itirafını aldım bir yakınımdan. Bu durum beni çok üzdü ve sarstı. Çünkü bana yalan söylemişler, ben de aptal gibi inanmışım. Ben tekrar ameliyat olmak istiyorum, burnumun düzelmesini de istiyorum ama ya bu burunla geçen senelerim ne olacak? Gençliğimin en güzel günlerini bu çirkin burunla geçirdim, şimdi gelmişim otuzuma. Bu saatten sonra güzel olsa ne çirkin olsa ne diye düşünüyorum. İnanın çok ama çok üzgünüm. Yorumlarınızla bana yardımcı olursanız sevinirim.

Lütfen yanlış anlamayın ama nasıl kötü olmuş neyi var yani, eğri mi kemerli mi orasını anlamadım. Rahatsız eden ne? Kötü kelimesi baskın net bir kelime.
Benim bir arbede sırasında burnum kırıldı, baya yamuldu, 2 kez mecburen operasyon oldum, zor toparlandı, 3.de olmam gerekiyordu ben istemedim.
Çünkü asla istediğim gibi olmayacaktı. İlla ki bir süre sonra burun tekrar düşüyor ya da kemik deforme oluyor. Birde ameliyat sonrası o stres o ağrı o eziyet çekilmez yani. Çok az esintili ya da soğuk havaya çıksam bile ağrısından duramıyorum.
Herkes hafif eğrilik var diyor hala. Ama ben asla olmayı düşünmüyorum. Canıma yazık.
Bence iyi düşünüp karar verin, tekrar operasyon olsanız, buna değecek mi. Belkide kötü değildir, siz takıntı haline getirmişsinizdir

Gerçekten çok ama çok kötü. Bir kere kemik yamuk yumuk, kemer diye bir şey yok burnumda. Burnumun kemiği yok sadece kıkırdaklardan oluşuyor sanki. Bir de ucuna doğru pollypeak deformitesi denen durumdan var ki en faciası da o zaten. Bir de üst taraf o kadar fazla oyuk ki yüzümde aplak bir ifade var.

Benim anlamadığım neden kendi beğenilerinize göre değil de insanların beğenilerine göre kararlar alıyorsunuz ki?
Bu burundan daha ciddi bir sorun.
İşte "ben kendimi kötü görüyorum galiba onlarınki objektif fikir" diye onlara güvendim, kötü olsa derlerdi dedim ama yanılmışım.

Baya mutsuzsunuz, üzüldüm
O zaman alanında iyi birkaç doktor ve hastane araştırın, bir muayene olun.
Ne yapılabilir bir fikir alın. Sonra karar verin operasyona. En azından deformite giderilebilir

Gerçekten çok bariz bir görüntü kötülüğü olsaydı emin olun 10 yıl boyunca bulunduğunuz ortamlardan olumsuz yorumlar çokça alırdınız, en azından hissederdiniz bunu. İstediğiniz gibi bir sonuç olmamış olabilir, aileniz yakınlarınız sizin demoralize olmamanız için olumlu şeyler söylemiş olabilirler ama öyle çok absürt, tuhaf bir şey olsaydı bence sizin iyiliğiniz için zaten söylerlerdi bunu. Takmayın kafanıza, çok gerekirse düzeltme ameliyatı olursunuz ama değer mi?

İşte "ben kendimi kötü görüyorum galiba onlarınki objektif fikir" diye onlara güvendim, kötü olsa derlerdi dedim ama yanılmışım.
İnsan bu fesatı, kıskancı var, farklı zevki olanı var, yorum yapmak için yapanı var. Aynada ve fotoğraflarda beğenmiyorsanız beğenmemişsinizdir. Birisine video çektirin kendinizi başkasına bakıyor gibi bir de öyle değerlendirin isterseniz.

Baya mutsuzsunuz, üzüldüm
O zaman alanında iyi birkaç doktor ve hastane araştırın, bir muayene olun.
Ne yapılabilir bir fikir alın. Sonra karar verin operasyona. En azından deformite giderilebilir
Bir tane doktor buldum aslında ama revizyon ameliyat ücreti 40 binden başlıyor, asla ama asla gücümüz yetmez buna.

Bir ara yeni tanıştığım insanlar özellikle erkekler hep "burnun estetik mi" diye soruyordu bana. Ki düşünün erkek bu, kadınlar gibi anlamazlar bu işten. Onlar bile fark ediyorsa kim bilir nasıl yapay nasıl kötü duruyor. O kadar değişik bir biçim bozukluğu var ki, doğal olamayacağı oradan belli.

30 yaş nedir ...genceciksiniz.Bir tanidigim iyi bir doktora ameliyat oldu adam çok doğal bir burun yaptı.Hic belli olmuyor.Cunku o yüz şekline göre yaptı ..kemikli bir yüzü vardı okka gibi burun olmazdı.Doktorunuzu iyi secin

Gerçekten öyle mi düşünüyorsunuz? Teşekkür ederim. Doktorun adını ve hangi şehirde çalıştığını öğrenebilir miyim?

Kendi düşündüğümüz doğruların arkasında olmalıyız her zaman siz de begenmiyorsanız iyi bir kbb veya plastik cerrah araştırın ve tekrar yaptırın ameliyatınızı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…