- 8 Ekim 2018
- 1.385
- 2.761
- 38
-
- Konu Sahibi Rengin0724
Medlineda sevgi demir.Doktorunuz kim acaba ogrenebilirmiyim adanada..Allah sabirlar versin size..
Canim esin hangi ilaclari kullandi acababizim sonuçlara benziyor. bzim morfoloji sıfır. ileri hızlı sıfır. dna hasarı 81 den 11 e düştü. inşallaj rabbim hayırlı sonuçlarla tedavini nasip eder. ben 3 gündür MERYEM suresini okuyorum her gün 1 hurmaya. yarısını eşim yarısını ben yiyorum. rabbim kısmet ederse 41 güne tamamlayacam
Aynen oyle. Sagliksiz bebekler olur dedi.tamam onu anladım ama sunu ögrenmek istedm dna sı hasarlı olan erkeğin spermleri ile gebe kalınınca bebekler özürlü mü olur. o yüzden mi normal gebe kalma dedi doktorunuz acaba
Rahim deki perde nasıl anlaşıldı canım. Benim de 2aşılama,1 tüp bebek negatif. Acaba benim de mi öyle bir sorun var?arkadaslar meraba. 2 buçuk yıldır evliyim. 1 aşılama 2 tüp bebek tedavisi sonucu olumsuz. hiç gebe kalamadım. benim rahmimde perde varmış o alındı. eşimde varikosel vardı tek taraflı ameliyat oldu. mart 2020 de kaan aydosun kapısına gittik. eşimden dna hasarı istedi. sonucu yüzde 80 hasarlı cıktı. 3 ay tedavş gördü tekrar test verdi. hasar yüzde 11 e düşmüş. 2 gün sonra kaan bey sonucu yorumlayacak...
sizce direk tüp bebeğemi gitmeliyim. yoksa normal yolla beklemeli miyim... ve bu 2 buçuk yıllık sürecte 10 yaş yaşlandım herhalde
Evet tatlimMedlineda sevgi demir.
Bu benim kadin dogumcum, esimim test sonucunu da yine medlineda feza burak hocaya gosterecegiz.
Ama tup bebegi ya orda, ya da adana acibademde yaptiracaz
Ona karar vermedik canim.
Sen de mi adanadasin
1 ay klomen trental. 1ay sonra fsh ve testestoron sonucu istedi. klomeni kesti emodex ekledi günde 2 defaCanim esin hangi ilaclari kullandi acaba
Aynen oyle. Sagliksiz bebekler olur dedi.
Vee, tum hamileliklerin boyle dusukle sonuclanir dedi
evlendik bebek istedik olmadı. kaç doktora gittim sorun yok eve git 1 yıl olmazsa bebeğin öyle gel dediler. ultrason kan sonucu sorunsuz dediler.hiçbiri birsey anlamadı.. o ultrasona ne diye bakıyorlar anlamıyorum yani gözleri kör... sonra allah karşıma diyarbakır memorial de neval hanım var onu cıkardı. muyaneye gittim polikliniğe kadın ultrasonda bakar bakmaz senin rahmin iki tane görünüyor bi sıkıntı var dedi.emin olmak için rahim filmi çektirdi sonra. gerçekten de iki tane görünüyordu. ameliyat olmamı istedi. aynı gün hem laparoskopi hemde histereskopi ameliyatı oldum. Ama bence sen eşine hasar testi yaptır..Rahim deki perde nasıl anlaşıldı canım. Benim de 2aşılama,1 tüp bebek negatif. Acaba benim de mi öyle bir sorun var?
Aynen ya çok teşekkür ederim. Dna hasarı testini nerede yaptırdınız canım. Eşime yaptırsak iyi olacak. Diyarbakır Bahçeci den memnun musun? Ben de Elazığ'dayım.tüp bebeğe aşılamaya para veriyorsun ama kimse demiyorki önce bi dna hasarı yaptırın diye . tüp bebeğe başlamadan hasar testi istemiyorlar bilerek. önce iyice sömürüyorlar 2 3 defa maddi manevi yıprandııktan sonra isterseniz bi hasara bakalım diolar
Diyarbakırda memorial hastanesinde yaptırdım aşılama ve tüp bebeği.. tekrar gidermiyim soru işareti??? dna hasarı ankarada kaan beye eşim muayene oldu y gen laboratuvar var orda yaptırın dedi..Aynen ya çok teşekkür ederim. Dna hasarı testini nerede yaptırdınız canım. Eşime yaptırsak iyi olacak. Diyarbakır Bahçeci den memnun musun? Ben de Elazığ'dayım.
Şuan gebelik var mı canım. Yoksa tüp bebek mi deneyeceksiniz?Diyarbakırda memorial hastanesinde yaptırdım aşılama ve tüp bebeği.. tekrar gidermiyim soru işareti??? dna hasarı ankarada kaan beye eşim muayene oldu y gen laboratuvar var orda yaptırın dedi..
eşim dna hasarı için tedavi görüyor. gebe değilim. zaten hiç gebe kalamadım...Şuan gebelik var mı canım. Yoksa tüp bebek mi deneyeceksiniz?
Ben de aynı durumdayım gebe kalma konusunda. Sağ tüpüm alındı. Adetlerim düzenli. Eşimin sperm değerleri normal ama buna rağmen olmadı bir türlü.eşim dna hasarı için tedavi görüyor. gebe değilim. zaten hiç gebe kalamadım...
Canım benim kuzenimin rahminde perde vardı 10 yıl boyunca doktor doktor gezdi başarısız ameliyat geçirdi daha sonra Bi doktor buldu ameliyat oldu doktor artık kendiliğinden olur dedi ama o ben artık sabredemem deyip tüp bebek yaptırdı bebeği kucağında şimdi bu senin kararın sonuçta sen beklemek istiyor musunkızlar kaan beye sonucu gönderdik. bundan sonra normal olabilir 6 ay bekleyin demiş... ovulasyon takip ettirip çatlatma iğnesi vurulsam mı acaba bu ay.. böyle denesem mi
Canım biz de Kaan hocayla tedavi olduk yasin ileri değilse 6 ay bekle derim ben. Bizim hasar %11 e indiği ay hamile kaldım ben 3 buçuk sene hiç hamile kalmamıştımarkadaslar meraba. 2 buçuk yıldır evliyim. 1 aşılama 2 tüp bebek tedavisi sonucu olumsuz. hiç gebe kalamadım. benim rahmimde perde varmış o alındı. eşimde varikosel vardı tek taraflı ameliyat oldu. mart 2020 de kaan aydosun kapısına gittik. eşimden dna hasarı istedi. sonucu yüzde 80 hasarlı cıktı. 3 ay tedavş gördü tekrar test verdi. hasar yüzde 11 e düşmüş. 2 gün sonra kaan bey sonucu yorumlayacak...
sizce direk tüp bebeğemi gitmeliyim. yoksa normal yolla beklemeli miyim... ve bu 2 buçuk yıllık sürecte 10 yaş yaşlandım herhalde
Bizde cuma günü dna testine gidicez canım inşallah hayırlıysa sonuçlanır bizimki de hayırlı olsun bebeğin eşin sigara kullanıyor muydu pekiCanım biz de Kaan hocayla tedavi olduk yasin ileri değilse 6 ay bekle derim ben. Bizim hasar %11 e indiği ay hamile kaldım ben 3 buçuk sene hiç hamile kalmamıştım
Yok canım kullanmiyordu ama zor düzeldi eşimin klomennle düzelmedi gobekten iğne büründü. Inşallah sizin çabuk duzelirBizde cuma günü dna testine gidicez canım inşallah hayırlıysa sonuçlanır bizimki de hayırlı olsun bebeğin eşin sigara kullanıyor muydu peki
İnşallah canım ya sigarayı bıraktı bi ay önce bakalım ne olacakYok canım kullanmiyordu ama zor düzeldi eşimin klomennle düzelmedi gobekten iğne büründü. Inşallah sizin çabuk duzelir
Sigara kullanipta bırakanlara ilerleme çok daha iyi oluyorİnşallah canım ya sigarayı bıraktı bi ay önce bakalım ne olacak
Ayy inşallah gerçi bi hasar var mı yok mu bilmiyoruz daha ama ben tek sorunun bu olduğunu düşünüyorum doktorumuz da dedi iki başarısız aşılama varsa 3vyıldır olmuyorsa bi bakalım dedi başka da ihtimal yok gibiSigara kullanipta bırakanlara ilerleme çok daha iyi oluyor