Başarısız Aşılama, Tüp bebek, sperm dna hasarı. kaan aydos

Doktorunuz kim acaba ogrenebilirmiyim adanada..Allah sabirlar versin size..
Medlineda sevgi demir.
Bu benim kadin dogumcum, esimim test sonucunu da yine medlineda feza burak hocaya gosterecegiz.
Ama tup bebegi ya orda, ya da adana acibademde yaptiracaz
Ona karar vermedik canim.

Sen de mi adanadasin

Canim esin hangi ilaclari kullandi acaba
tamam onu anladım ama sunu ögrenmek istedm dna sı hasarlı olan erkeğin spermleri ile gebe kalınınca bebekler özürlü mü olur. o yüzden mi normal gebe kalma dedi doktorunuz acaba
Aynen oyle. Sagliksiz bebekler olur dedi.
Vee, tum hamileliklerin boyle dusukle sonuclanir dedi

Rahim deki perde nasıl anlaşıldı canım. Benim de 2aşılama,1 tüp bebek negatif. Acaba benim de mi öyle bir sorun var?

Rahim deki perde nasıl anlaşıldı canım. Benim de 2aşılama,1 tüp bebek negatif. Acaba benim de mi öyle bir sorun var?
evlendik bebek istedik olmadı. kaç doktora gittim sorun yok eve git 1 yıl olmazsa bebeğin öyle gel dediler. ultrason kan sonucu sorunsuz dediler.hiçbiri birsey anlamadı.. o ultrasona ne diye bakıyorlar anlamıyorum yani gözleri kör... sonra allah karşıma diyarbakır memorial de neval hanım var onu cıkardı. muyaneye gittim polikliniğe kadın ultrasonda bakar bakmaz senin rahmin iki tane görünüyor bi sıkıntı var dedi.emin olmak için rahim filmi çektirdi sonra. gerçekten de iki tane görünüyordu. ameliyat olmamı istedi. aynı gün hem laparoskopi hemde histereskopi ameliyatı oldum. Ama bence sen eşine hasar testi yaptır..

tüp bebeğe aşılamaya para veriyorsun ama kimse demiyorki önce bi dna hasarı yaptırın diye . tüp bebeğe başlamadan hasar testi istemiyorlar bilerek. önce iyice sömürüyorlar 2 3 defa maddi manevi yıprandııktan sonra isterseniz bi hasara bakalım diolar

Aynen ya çok teşekkür ederim. Dna hasarı testini nerede yaptırdınız canım. Eşime yaptırsak iyi olacak. Diyarbakır Bahçeci den memnun musun? Ben de Elazığ'dayım.

Aynen ya çok teşekkür ederim. Dna hasarı testini nerede yaptırdınız canım. Eşime yaptırsak iyi olacak. Diyarbakır Bahçeci den memnun musun? Ben de Elazığ'dayım.
Diyarbakırda memorial hastanesinde yaptırdım aşılama ve tüp bebeği.. tekrar gidermiyim soru işareti??? dna hasarı ankarada kaan beye eşim muayene oldu y gen laboratuvar var orda yaptırın dedi..

kızlar kaan beye sonucu gönderdik. bundan sonra normal olabilir 6 ay bekleyin demiş... ovulasyon takip ettirip çatlatma iğnesi vurulsam mı acaba bu ay.. böyle denesem mi
Canım benim kuzenimin rahminde perde vardı 10 yıl boyunca doktor doktor gezdi başarısız ameliyat geçirdi daha sonra Bi doktor buldu ameliyat oldu doktor artık kendiliğinden olur dedi ama o ben artık sabredemem deyip tüp bebek yaptırdı bebeği kucağında şimdi bu senin kararın sonuçta sen beklemek istiyor musun

Canım biz de Kaan hocayla tedavi olduk yasin ileri değilse 6 ay bekle derim ben. Bizim hasar %11 e indiği ay hamile kaldım ben 3 buçuk sene hiç hamile kalmamıştım

Canım biz de Kaan hocayla tedavi olduk yasin ileri değilse 6 ay bekle derim ben. Bizim hasar %11 e indiği ay hamile kaldım ben 3 buçuk sene hiç hamile kalmamıştım
Bizde cuma günü dna testine gidicez canım inşallah hayırlıysa sonuçlanır bizimki de hayırlı olsun bebeğin eşin sigara kullanıyor muydu peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…