Başarısız Aşılama, Tüp bebek, sperm dna hasarı. kaan aydos

Rengin0724

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2019
164
144
33
arkadaslar meraba. 2 buçuk yıldır evliyim. 1 aşılama 2 tüp bebek tedavisi sonucu olumsuz. hiç gebe kalamadım. benim rahmimde perde varmış o alındı. eşimde varikosel vardı tek taraflı ameliyat oldu. mart 2020 de kaan aydosun kapısına gittik. eşimden dna hasarı istedi. sonucu yüzde 80 hasarlı cıktı. 3 ay tedavş gördü tekrar test verdi. hasar yüzde 11 e düşmüş. 2 gün sonra kaan bey sonucu yorumlayacak...
sizce direk tüp bebeğemi gitmeliyim. yoksa normal yolla beklemeli miyim... ve bu 2 buçuk yıllık sürecte 10 yaş yaşlandım herhalde

Merhaba canim, insallah rabbim hayirli hamilelikler ve hayirli, saglikli evlatlar nasip eder.
Ben 4 ay icinde 2 kere bebeklerimi kaybettim.
Esimin dna hasar testi ysptirdi.
Sonuc yuzde kirk hasarli cikti.
Ayrica morfojoji ve ileri hareketli sperm de 0 cikti.
Kaan hoca size hangi ilaclari verdi, paylasirsan cok mutlu olurum.

Tup bebektenbaska care yok, doktorum kesinlikle normal yolla hamile kalma dedi.
O yuzden tup bebek yaptiracagiz ama oncesinde hasari en aza indirmeye bakacagiz.

Merhaba canım bende eylülde 3 yıllık evli olacagım 3 kere klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi oldum 2 kere aşılama hiç hamile kalamadım bu ay bizde sperm dna hasarı yaptırıcaz yediklerine dikkat etti mi eşin bence durumun varsa hemen tüp bebek yaptır

ilk ay klomen ve trental verdi. 1 ayın sonunda klomeni kesti. emodex ekledi günde 2 tane. arı sütü polen propolisi bala karıştırdık yedi. keçiboynuzu pekmezi yedi. mümkün olduğu kadar ayda 4 veya 5 defa nohut yedi. havuç yemeye çalıştı

Tup bebektenbaska care yok, doktorum kesinlikle normal yolla hamile kalma dedi.
O yuzden tup bebek yaptiracagiz ama oncesinde hasari en aza indirmeye bakacagiz.
kaan bey normal yolla olması için uğrasıyor sanıyordum. tüp bebeğe direk gönderse neden 6ay bekleyin normal yolla olsun istesin

durumumuz var allaha şükür ama nedense hep doğal yolla olsun istiyorum. yoksa 2 defa sıfırdan tüp bebek tedavisi yaptırdık. 1 defa aşılama. hep il dışında. yani şu 2 yılda 50 bin verdik herhalde bebek için. bende bedava olsun istiyorum herkesinki gibi

bu dna testini nerede yapıyorlar acaba

sen gebe kalabilmişsin ama ben 1 defa bile gebe kalamadım

bu dna testini nerede yapıyorlar acaba
ilkini kaan bey bize ankarada y gen laboratuvar var orda yaptırdı.. kontrolü için 3 ay sonra düzen laboratuvar dedi. bize en yakını adanada idi orda yaptırdılk. ama her ikisi farklı metodlarla çalıştı. keşke aynı olsaydı daha gercekçi sonuç olurdu

Benim esimim sonuclari bu arkadaslar. Bugun cikti. Haftayarandevu alip hangi ilaclari verirse baslayacaz aetik

bizim sonuçlara benziyor. bzim morfoloji sıfır. ileri hızlı sıfır. dna hasarı 81 den 11 e düştü. inşallaj rabbim hayırlı sonuçlarla tedavini nasip eder. ben 3 gündür MERYEM suresini okuyorum her gün 1 hurmaya. yarısını eşim yarısını ben yiyorum. rabbim kısmet ederse 41 güne tamamlayacam

Hepimizin tek istediği bu zaten canım inşallah ben eşime diyorum ki affedersiniz ama herkes bu işi evinde yapıyor biz hastane köşelerinde sürünüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…