- 16 Mayıs 2019
- 164
- 144
- 33
-
- Konu Sahibi Rengin0724
Merhaba canım bende eylülde 3 yıllık evli olacagım 3 kere klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi oldum 2 kere aşılama hiç hamile kalamadım bu ay bizde sperm dna hasarı yaptırıcaz yediklerine dikkat etti mi eşin bence durumun varsa hemen tüp bebek yaptırarkadaslar meraba. 2 buçuk yıldır evliyim. 1 aşılama 2 tüp bebek tedavisi sonucu olumsuz. hiç gebe kalamadım. benim rahmimde perde varmış o alındı. eşimde varikosel vardı tek taraflı ameliyat oldu. mart 2020 de kaan aydosun kapısına gittik. eşimden dna hasarı istedi. sonucu yüzde 80 hasarlı cıktı. 3 ay tedavş gördü tekrar test verdi. hasar yüzde 11 e düşmüş. 2 gün sonra kaan bey sonucu yorumlayacak...
sizce direk tüp bebeğemi gitmeliyim. yoksa normal yolla beklemeli miyim... ve bu 2 buçuk yıllık sürecte 10 yaş yaşlandım herhalde
ilk ay klomen ve trental verdi. 1 ayın sonunda klomeni kesti. emodex ekledi günde 2 tane. arı sütü polen propolisi bala karıştırdık yedi. keçiboynuzu pekmezi yedi. mümkün olduğu kadar ayda 4 veya 5 defa nohut yedi. havuç yemeye çalıştıMerhaba canim, insallah rabbim hayirli hamilelikler ve hayirli, saglikli evlatlar nasip eder.
Ben 4 ay icinde 2 kere bebeklerimi kaybettim.
Esimin dna hasar testi ysptirdi.
Sonuc yuzde kirk hasarli cikti.
Ayrica morfojoji ve ileri hareketli sperm de 0 cikti.
Kaan hoca size hangi ilaclari verdi, paylasirsan cok mutlu olurum.
kaan bey normal yolla olması için uğrasıyor sanıyordum. tüp bebeğe direk gönderse neden 6ay bekleyin normal yolla olsun istesinTup bebektenbaska care yok, doktorum kesinlikle normal yolla hamile kalma dedi.
O yuzden tup bebek yaptiracagiz ama oncesinde hasari en aza indirmeye bakacagiz.
durumumuz var allaha şükür ama nedense hep doğal yolla olsun istiyorum. yoksa 2 defa sıfırdan tüp bebek tedavisi yaptırdık. 1 defa aşılama. hep il dışında. yani şu 2 yılda 50 bin verdik herhalde bebek için. bende bedava olsun istiyorum herkesinki gibiMerhaba canım bende eylülde 3 yıllık evli olacagım 3 kere klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi oldum 2 kere aşılama hiç hamile kalamadım bu ay bizde sperm dna hasarı yaptırıcaz yediklerine dikkat etti mi eşin bence durumun varsa hemen tüp bebek yaptır
bu dna testini nerede yapıyorlar acabaMerhaba canım bende eylülde 3 yıllık evli olacagım 3 kere klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi oldum 2 kere aşılama hiç hamile kalamadım bu ay bizde sperm dna hasarı yaptırıcaz yediklerine dikkat etti mi eşin bence durumun varsa hemen tüp bebek yaptır
sen gebe kalabilmişsin ama ben 1 defa bile gebe kalamadımMerhaba canim, insallah rabbim hayirli hamilelikler ve hayirli, saglikli evlatlar nasip eder.
Ben 4 ay icinde 2 kere bebeklerimi kaybettim.
Esimin dna hasar testi ysptirdi.
Sonuc yuzde kirk hasarli cikti.
Ayrica morfojoji ve ileri hareketli sperm de 0 cikti.
Kaan hoca size hangi ilaclari verdi, paylasirsan cok mutlu olurum.
Yok canim kaan bey degil bizim doktorumuz, adanadakaan bey normal yolla olması için uğrasıyor sanıyordum. tüp bebeğe direk gönderse neden 6ay bekleyin normal yolla olsun istesin
ilkini kaan bey bize ankarada y gen laboratuvar var orda yaptırdı.. kontrolü için 3 ay sonra düzen laboratuvar dedi. bize en yakını adanada idi orda yaptırdılk. ama her ikisi farklı metodlarla çalıştı. keşke aynı olsaydı daha gercekçi sonuç olurdubu dna testini nerede yapıyorlar acaba
Gebe kalmak evet guzel ama 3 aylik ve 2.5 aylikken kaybettim. Kaybettigini duydugunda dunya basima yikildi saniyorum her defasinda.sen gebe kalabilmişsin ama ben 1 defa bile gebe kalamadım
tamam onu anladım ama sunu ögrenmek istedm dna sı hasarlı olan erkeğin spermleri ile gebe kalınınca bebekler özürlü mü olur. o yüzden mi normal gebe kalma dedi doktorunuz acabaYok canim kaan bey degil bizim doktorumuz, adanada
haklısın rabbim hepimize hayırlısı ile nasip etsin. hepimiz zor süreçlerden geçiyoruzGebe kalmak evet guzel ama 3 aylik ve 2.5 aylikken kaybettim. Kaybettigini duydugunda dunya basima yikildi saniyorum her defasinda.
Hepsi zor acikcasi
Hepimizin tek istediği bu zaten canım inşallahdurumumuz var allaha şükür ama nedense hep doğal yolla olsun istiyorum. yoksa 2 defa sıfırdan tüp bebek tedavisi yaptırdık. 1 defa aşılama. hep il dışında. yani şu 2 yılda 50 bin verdik herhalde bebek için. bende bedava olsun istiyorum herkesinki gibi
Hepimizin tek istediği bu zaten canım inşallahben eşime diyorum ki affedersiniz ama herkes bu işi evinde yapıyor biz hastane köşelerinde sürünüyoruz
Doktorunuz kim acaba ogrenebilirmiyim adanada..Allah sabirlar versin size..Gebe kalmak evet guzel ama 3 aylik ve 2.5 aylikken kaybettim. Kaybettigini duydugunda dunya basima yikildi saniyorum her defasinda.
Hepsi zor acikcasi