- 7 Kasım 2019
- 4.541
- 10.001
- 108
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende sizin gibi düşündüm bu ikinci doktorum ama şuan başka doktora gitsem tekrar tüp bebek yapicak bide biz yapalım diye, olumsuz olursa eğer araştırmaya başlayacaklar.Ben hastanede çalışıyorum o kadar çok araştırdım ki doktorları hepsi bı kere bizde tüp bebek yapilsin sonra arastiriz düşüncesindeValla ben 3 yıldır evliyim benim de çocuğum olmuyor. 4 doktor değiştirdim biri pko dedi öteki pko var dedi rahim filmi istedi. Yani hepsi başka ekleyerek söyledi. Fiyat aynı değişen bi şey yok. Dünyanın en iyi doktoru da olsa bence değiştirin. 3 defa olmamış belki başka doktor başka bi şey söyler onun görmediğini görür.
Anlıyorum bende hastanede çalıştım. Gittiğiniz doktora bahsetmeyin tüp bebekten. Tüp bebekten önce falanca testler uygulansın ona göre yapalım diyin. Ya da bahsetseniz dahi ben zaten yaptırdım önce bu testleri yapın zaten niyetimiz var falan diyin. Ayrıca bir çok kişinin doktoru önce bu testleri yaptırıyor sonra tüp bebek diyor. Hangi hastanede ve hangi şehirdesinizBende sizin gibi düşündüm bu ikinci doktorum ama şuan başka doktora gitsem tekrar tüp bebek yapicak bide biz yapalım diye, olumsuz olursa eğer araştırmaya başlayacaklar.Ben hastanede çalışıyorum o kadar çok araştırdım ki doktorları hepsi bı kere bizde tüp bebek yapilsin sonra arastiriz düşüncesinde
Aynısı benim de. 2 hücreli oluyor. İlerlemiyor.Sorunlarımız farklı ama ben de 3 kez sil baştan tedavi oldum bizim de embriyolarımız ilerlemiyor siz yine de şükredin embriyonuz oluyor benim 3. Güne bile gitmiyor 6 yıllık da evliyim
Hadi ya açıklama olarak ne yapılıyor peki sizeAynısı benim de. 2 hücreli oluyor. İlerlemiyor.
Hiç bir şey. Nedeni bilinmiyor. Size ne diyorlar?Hadi ya açıklama olarak ne yapılıyor peki size
Aynen bize se aynısını diyorlar sebep yok siz sanırım şişlide tedavi oldunuz değil mi memorialde yanılıyor da olabilirmHiç bir şey. Nedeni bilinmiyor. Size ne diyorlar?
DoğruAynen bize se aynısını diyorlar sebep yok siz sanırım şişlide tedavi oldunuz değil mi memorialde yanılıyor da olabilirm
Ankara da yaşıyorum özel bı muayenehaneAnlıyorum bende hastanede çalıştım. Gittiğiniz doktora bahsetmeyin tüp bebekten. Tüp bebekten önce falanca testler uygulansın ona göre yapalım diyin. Ya da bahsetseniz dahi ben zaten yaptırdım önce bu testleri yapın zaten niyetimiz var falan diyin. Ayrıca bir çok kişinin doktoru önce bu testleri yaptırıyor sonra tüp bebek diyor. Hangi hastanede ve hangi şehirdesiniz
Merhaba Ankara’da recai beyi denediniz mi hiç deniz hanımAnkara da yaşıyorum özel bı muayenehane
Hayır denemedim. Yeri nerdeMerhaba Ankara’da recai beyi denediniz mi hiç deniz hanım
Centrium tüp bebek merkezi aynı zaman da ufuk üniversitesinde Prof.bölüm başkanı tavsiye ederim en azından olmayacak birşeyi yapmayacak sayılı doktorlardandır kendisiHayır denemedim. Yeri nerde
Teşekürler ederim orayada giderim bide bakalım ne diyecekCentrium tüp bebek merkezi aynı zaman da ufuk üniversitesinde Prof.bölüm başkanı tavsiye ederim en azından olmayacak birşeyi yapmayacak sayılı doktorlardandır kendisi
Canım rahim filmi en başta yapılmadı lazım benim de erkek faktörü bende hiç bir sorun gözükmüyor ultrasonda da her şey yolunda ama doktorum sonra pişman olmayalım baştan cekelim dedi bu ay rahim filmi çekilecek sonra başlanacak bazen tüplerde sıvı falan olabiliyormuşVitaminler bizde hiç bir işe yaramadı 3.4 defa vitaminler değişti ama hepsi aynı sonuç
İşte ben iki doktora da çok ısrar ettim rahim filmi için ama istemediler bu sefer cekilicek bakalım hayırlısı olsun hepimiz içinCanım rahim filmi en başta yapılmadı lazım benim de erkek faktörü bende hiç bir sorun gözükmüyor ultrasonda da her şey yolunda ama doktorum sonra pişman olmayalım baştan cekelim dedi bu ay rahim filmi çekilecek sonra başlanacak bazen tüplerde sıvı falan olabiliyormuş