• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başarısız 3 tüp bebek

Spermler için DNA hasar testi var 500 TL idi geçen sene Ankara düzen lab yapıyor örnek yollayın derim İnş sonuçlar iyi çoklar ama çıkmasa bile zor da olsa tedaviler var

Valla ben 3 yıldır evliyim benim de çocuğum olmuyor. 4 doktor değiştirdim biri pko dedi öteki pko var dedi rahim filmi istedi. Yani hepsi başka ekleyerek söyledi. Fiyat aynı değişen bi şey yok. Dünyanın en iyi doktoru da olsa bence değiştirin. 3 defa olmamış belki başka doktor başka bi şey söyler onun görmediğini görür.
Bende sizin gibi düşündüm bu ikinci doktorum ama şuan başka doktora gitsem tekrar tüp bebek yapicak bide biz yapalım diye, olumsuz olursa eğer araştırmaya başlayacaklar.Ben hastanede çalışıyorum o kadar çok araştırdım ki doktorları hepsi bı kere bizde tüp bebek yapilsin sonra arastiriz düşüncesinde

Bende sizin gibi düşündüm bu ikinci doktorum ama şuan başka doktora gitsem tekrar tüp bebek yapicak bide biz yapalım diye, olumsuz olursa eğer araştırmaya başlayacaklar.Ben hastanede çalışıyorum o kadar çok araştırdım ki doktorları hepsi bı kere bizde tüp bebek yapilsin sonra arastiriz düşüncesinde
Anlıyorum bende hastanede çalıştım. Gittiğiniz doktora bahsetmeyin tüp bebekten. Tüp bebekten önce falanca testler uygulansın ona göre yapalım diyin. Ya da bahsetseniz dahi ben zaten yaptırdım önce bu testleri yapın zaten niyetimiz var falan diyin. Ayrıca bir çok kişinin doktoru önce bu testleri yaptırıyor sonra tüp bebek diyor. Hangi hastanede ve hangi şehirdesiniz

Bizde de eşim varikosel vardı ameliyat oldu düzeldi... dna hasar testi yaptırın muhakkak.. bende ameliyat oldum.. 2 negatif tüp bebek deneyimim var.. şuan hiç bir sorun yok olmaması için... ama yine olmuyor ve tekrardan tedaviye başlayacağız nasipse inşallah.. şu korona durumları geçsin merkezler açılsın ondan sonra tüp bebek tedavisine başlayacağız nasipse...

Anlıyorum bende hastanede çalıştım. Gittiğiniz doktora bahsetmeyin tüp bebekten. Tüp bebekten önce falanca testler uygulansın ona göre yapalım diyin. Ya da bahsetseniz dahi ben zaten yaptırdım önce bu testleri yapın zaten niyetimiz var falan diyin. Ayrıca bir çok kişinin doktoru önce bu testleri yaptırıyor sonra tüp bebek diyor. Hangi hastanede ve hangi şehirdesiniz
Ankara da yaşıyorum özel bı muayenehane

Biraz sert yapısı vardır çok soru sormanıza izin vermez ama işin ehli bir doktordur ankara için tek geçerim sizde denerseniz memnun kalıcaksınızdır

Vitaminler bizde hiç bir işe yaramadı 3.4 defa vitaminler değişti ama hepsi aynı sonuç
Canım rahim filmi en başta yapılmadı lazım benim de erkek faktörü bende hiç bir sorun gözükmüyor ultrasonda da her şey yolunda ama doktorum sonra pişman olmayalım baştan cekelim dedi bu ay rahim filmi çekilecek sonra başlanacak bazen tüplerde sıvı falan olabiliyormuş

Canım rahim filmi en başta yapılmadı lazım benim de erkek faktörü bende hiç bir sorun gözükmüyor ultrasonda da her şey yolunda ama doktorum sonra pişman olmayalım baştan cekelim dedi bu ay rahim filmi çekilecek sonra başlanacak bazen tüplerde sıvı falan olabiliyormuş
İşte ben iki doktora da çok ısrar ettim rahim filmi için ama istemediler bu sefer cekilicek bakalım hayırlısı olsun hepimiz için

Back