İnşallah bizimde birgün ve bebislerimiz olur sizin olmama sebebine ne diyo doktorlarSorunlarımız farklı ama ben de 3 kez sil baştan tedavi oldum bizim de embriyolarımız ilerlemiyor siz yine de şükredin embriyonuz oluyor benim 3. Güne bile gitmiyor6 yıllık da evliyim
Evet adet olarak sadece 37 tane 2. İşlem tese ile oldu dondurulmuslar da teseden DNA hasarına bakilmadi hormonlarda bı sıkıntı yok kanlara bakıldı birsuru vitamin hormon ilacı kullandı ama yaptığı tek şey kilo aldırmak yani bi ise yaramadi bizde yumurtalarında bı sıkıntı yok ama doktorun eşime dediği senin tüp bebekle çocuğunun olmaması imkansız çocuğun olur dedi bu sefer bana döndü rahim filmi kaldı bitek onu öne sürdü ona bakalım diye yurtdışına gidip hepsini bakılacak kalitesine falanSpermlerin DNA hasarına felan bakıldı mı? Toplam adet olarak mı 37 tane sperm ? Sizin yumurtalarınızda sorun yoksa spermle alakalı olabilir .en son testislerden TESE işlemi ile sperm alınarak yapılır bence .O şekilde sperm kalitesi daha iyi oluyormyş .Birde eşiniz tedavi felan oldu mu , asıl sorun ne .eşinizde genetik sorun mu var , hormonlarla mı alakalı , yoksa sebepsiz mi böyle olması .Vitaminlerle felan artmadı mı sayısı , hızı? Benimde eşimde sperm sorunu varda o yüzden soruyorum
Yani doktorun bize dediği Allah tarafından olmuyo bizlik sıkıntı yok size kesin gözüyle bakiyorum olmaz dediklerim oldu sizin olmadı demişti en sonEvet adet olarak sadece 37 tane 2. İşlem tese ile oldu dondurulmuslar da teseden DNA hasarına bakilmadi hormonlarda bı sıkıntı yok kanlara bakıldı birsuru vitamin hormon ilacı kullandı ama yaptığı tek şey kilo aldırmak yani bi ise yaramadi bizde yumurtalarında bı sıkıntı yok ama doktorun eşime dediği senin tüp bebekle çocuğunun olmaması imkansız çocuğun olur dedi bu sefer bana döndü rahim filmi kaldı bitek onu öne sürdü ona bakalım diye yurtdışına gidip hepsini bakılacak kalitesine falan
Ama rahim filmine başta istenmesi gerekiyor diye biliyorum .Ki zaten tüpler kapalı olsa Bile tüp bebekte direk rahim içine embriyo koyuluyor .Evet bazen sebepsiz de olmayabiliyor .Demek ki embriyolar ve spermler de kaliteli .Peki hiç artmadı mı ya vitaminlerle ? Peki TESE de ne kadar sperm bulundu ?Evet adet olarak sadece 37 tane 2. İşlem tese ile oldu dondurulmuslar da teseden DNA hasarına bakilmadi hormonlarda bı sıkıntı yok kanlara bakıldı birsuru vitamin hormon ilacı kullandı ama yaptığı tek şey kilo aldırmak yani bi ise yaramadi bizde yumurtalarında bı sıkıntı yok ama doktorun eşime dediği senin tüp bebekle çocuğunun olmaması imkansız çocuğun olur dedi bu sefer bana döndü rahim filmi kaldı bitek onu öne sürdü ona bakalım diye yurtdışına gidip hepsini bakılacak kalitesine falan
2 ayrı yerde tüp bebek yaptirdim muayene sırasında ikiside rahim filmine sende gerek yok riske atmayalım dediler. hem teseden hem normal sperm alınarak döllenme yapildi yarı yarıya gibi 10 tane falandı sanırım teseden alınan spermAma rahim filmine başta istenmesi gerekiyor diye biliyorum .Ki zaten tüpler kapalı olsa Bile tüp bebekte direk rahim içine embriyo koyuluyor .Evet bazen sebepsiz de olmayabiliyor .Demek ki embriyolar ve spermler de kaliteli .Peki hiç artmadı mı ya vitaminlerle ? Peki TESE de ne kadar sperm bulundu ?
Vitaminler bizde hiç bir işe yaramadı 3.4 defa vitaminler değişti ama hepsi aynı sonuç2 ayrı yerde tüp bebek yaptirdim muayene sırasında ikiside rahim filmine sende gerek yok riske atmayalım dediler. hem teseden hem normal sperm alınarak döllenme yapildi yarı yarıya gibi 10 tane falandı sanırım teseden alınan sperm
Bence başta yapılması gerekiyordu zaten basit bir işlem riske atılacak birşey yok ki .İnşallaj H bir sonraki tedavin olumlu sonuçlanır .2 ayrı yerde tüp bebek yaptirdim muayene sırasında ikiside rahim filmine sende gerek yok riske atmayalım dediler. hem teseden hem normal sperm alınarak döllenme yapildi yarı yarıya gibi 10 tane falandı sanırım teseden alınan sperm
İnşallah tek temennim o, çok teşekkür ederimBence başta yapılması gerekiyordu zaten basit bir işlem riske atılacak birşey yok ki .İnşallaj H bir sonraki tedavin olumlu sonuçlanır .
Bizim de başta çok azdı taneyle idi kullandığımız vitaminler ve doğal kürlerle 600.000 olmuşru ve yüzde 5 hareket.Fakat sonra doktor klomen ilacını verdi bize yan etki yaptı östrojen yükselmesinden dolayı sayı sıfırlandI.Şu an ilacı bıraktık tekrar yükselmesini bekliyoruz .2 aya tekrar sperm çıkar dedi doktorlar .Daha sonra DNA hasar testi yaptıracağız ve iyi bir ürologa gitmeyi düşünüyoruz tüp bebekten önce .Vitaminler bizde hiç bir işe yaramadı 3.4 defa vitaminler değişti ama hepsi aynı sonuç
Benim esim keçi boynuzu özü kullandı uzun bir süre onda bir tık spermlerde artış oldu deneyin isterseniz hangi vitaminleri kullandinizBizim de başta çok azdı taneyle idi kullandığımız vitaminler ve doğal kürlerle 600.000 olmuşru ve yüzde 5 hareket.Fakat sonra doktor klomen ilacını verdi bize yan etki yaptı östrojen yükselmesinden dolayı sayı sıfırlandI.Şu an ilacı bıraktık tekrar yükselmesini bekliyoruz .2 aya tekrar sperm çıkar dedi doktorlar .Daha sonra DNA hasar testi yaptıracağız ve iyi bir ürologa gitmeyi düşünüyoruz tüp bebekten önce .
Doğal kür olarak ne kullandınızBenim esim keçi boynuzu özü kullandı uzun bir süre onda bir tık spermlerde artış oldu deneyin isterseniz hangi vitaminleri kullandiniz
Keçiboynuzu kürünü yapıyoruz evet canım .Proxeed plus bize fayda etti biraz pahalı amaBenim esim keçi boynuzu özü kullandı uzun bir süre onda bir tık spermlerde artış oldu deneyin isterseniz hangi vitaminleri kullandiniz
Teşekkür ederim deniycem bunları İnşallah kimsenin kucağı boş kalmazKeçiboynuzu kürünü yapıyoruz evet canım .Proxeed plus bize fayda etti biraz pahalı amaSolgar l arginine , evicap e vitamini kullandı .incir kürü yaptık canım .Bide o dönem çakşır suyu içmişti .Arı sütü , bal , polen , probolis yedi bide .Havuç yedi bol bol .Şu an bide d vitamini ve omega 3 kullanıyor canım
Doktoru değiştirin.Yani doktorun bize dediği Allah tarafından olmuyo bizlik sıkıntı yok size kesin gözüyle bakiyorum olmaz dediklerim oldu sizin olmadı demişti en son
İnşallah canımTeşekkür ederim deniycem bunları İnşallah kimsenin kucağı boş kalmaz
Doktoru değiştirin.
Aslında doktorum çok ilgili ama neden böyle bişey söyledi bende çözemedimDoktoru değiştirin.
Valla ben 3 yıldır evliyim benim de çocuğum olmuyor. 4 doktor değiştirdim biri pko dedi öteki pko var dedi rahim filmi istedi. Yani hepsi başka ekleyerek söyledi. Fiyat aynı değişen bi şey yok. Dünyanın en iyi doktoru da olsa bence değiştirin. 3 defa olmamış belki başka doktor başka bi şey söyler onun görmediğini görür.Aslında doktorum çok ilgili ama neden böyle bişey söyledi bende çözemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?