• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başarılı olamıyorum...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

esmaeslem

Annem . ∞. ♥
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2013
861
20
53
İstanbul
12 ye gidiyorum bu sene üni sınavımda var .. çabaladıgıma ınanıyorum ama gercekten basaramıyorum . her gun tekrarımı yapıyorum dersi elımden geldıgınce kafama baska bır seyler sokmadan dınlemeye cabalıyorum gunu gunune calısıp test cozuyorum ama genelde hep yanlıs..
evde pc acıp konu anlatımlarını felan ızlıyorum anladıgımı sanıyorum ama sonra bı bakıyorum hıcbır sey anlamamısım. nasıl basarılı olabilirim ? daha nasıl cabalaya bilirim ? gercekten calısıyorum ama yapamıyorum. her seyden cok ıyı bır yerde olmayı annem ıcın ıstıyorum.. yattıgı yerden benımle gurur duysun ama yapamıyorum..

Canını sıkmadan çalışmaya devam et canım, eminim böyle devam edersen iyi bir yerde olursun. :KK68:

Belki kendini çok şartlandırmışsındır?
Yani çok çalışmak değil de kaliteli çalışmak önemli bence.
Ark. vakit geçir kendine program yap. Sadece derse odaklan.
Umarım başarılı olursun kolay gelsin canım.

yapamıyorum fikrini at önce kafandan
her emeğin bir mükafatı vardır
nerelerde takılıyorsan o konulara ağarlık ver
ve herşey mükemmel olacak diye şartlandırma kendini
elinden geleni yap yeter.

Canını sıkmadan çalışmaya devam et canım, eminim böyle devam edersen iyi bir yerde olursun. :KK68:
Can sıkmamak elde degil ki Bi arkadaslarimin notlarina bakiyorum bide kendi notlarima.. sonra gerizekalimiyim diye kendimi kotu hissediyorum Cok tesekkurler

Belki kendini çok şartlandırmışsındır?
Yani çok çalışmak değil de kaliteli çalışmak önemli bence.
Ark. vakit geçir kendine program yap. Sadece derse odaklan.
Umarım başarılı olursun kolay gelsin canım.
Ben kendimi cok yeni toparlamaya basliyorum gecen yillarda heo annemin acisini yasadim atlatamadimsimdi saglan tutmaliyim.. normal hic bi arkadasim yok bi tek kuzenim bide erkek arkadasim var o kadar onlarlada vakit geciriyorum Dersede vakit ayriyorum ama yine basarili olamiyorum.. tesekkur ederim

yapamıyorum fikrini at önce kafandan
her emeğin bir mükafatı vardır
nerelerde takılıyorsan o konulara ağarlık ver
ve herşey mükemmel olacak diye şartlandırma kendini
elinden geleni yap yeter.
en buyuk sorunum cogu insanda oldugu gibi geometri matematik elimden geldigince derai dinliyorum dinliycegime odaklaniyorum ama notlarim hep felc.. tesekkur ederim

sanırım matta benim gibisin temelin varmı? 4 işlem varmı önce ona bak toplama, çıkarma,çarpma,bölme önce bunları ögren daha sonra işlem yetenegini ögren bu saydıklarım sende yoksa matematikte konuyu ne kadar anlarsan anla sonuca gelmeden hep tıkanırsın yada konuyu bilirsin ama nerden başlayacagını anlayamazsın gerçek bu:)

Birde deminde belirttigim gibi erkek arkadasim var , o okumuyor o yuzden rahat surekli benimle gorusmek iletisim halinde olmak istiyo tabi iteliyorum ama fark etmeden aklim onda kalip ben mi derse odaklanamiyorum bunuda anlamiyorum ki .. ayrilmali miyim bilmiyorum ama sanirim oylede kendimi yalniz hissederim ama o hayatimda varkende vicdan azabi cekiyorum

sanırım matta benim gibisin temelin varmı? 4 işlem varmı önce ona bak toplama, çıkarma,çarpma,bölme önce bunları ögren daha sonra işlem yetenegini ögren bu saydıklarım sende yoksa matematikte konuyu ne kadar anlarsan anla sonuca gelmeden hep tıkanırsın yada konuyu bilirsin ama nerden başlayacagını anlayamazsın gerçek bu:)
sanirim temelim hic yok :KK43: 4 islem yapiyorum ama mat da su - ye + ya donmus felan hic yapaniyorum daha denklem bile yapamiyorum.. geometride sekillerde felan diyolar direk suraya su gelcek ben aval aval bakiyorum :cry: tesekkur ederim

mat. dersi alabilmeyi denesene.
bol bol soru cöz. cözdkce daha iyi kavrarsın bence.
bu arada başın sagolsun. rabbim başka acı göstermesin:KK19:

sanirim temelim hic yok :KK43: 4 islem yapiyorum ama mat da su - ye + ya donmus felan hic yapaniyorum daha denklem bile yapamiyorum.. geometride sekillerde felan diyolar direk suraya su gelcek ben aval aval bakiyorum :cry: tesekkur ederim

o (-) (+) işlem yetenegi işte canım benim sorunun sadece buysa iki hafta üstüne düş işlem yeteneginin çatır çatır çözersin soruları sonrasında hatta durma burda koş işlem yetenegi ögren netten birsürü videolar var onları izle :KK54:

Önce bi yapamiyorum fikrini at kafadan ilk isin bu olsun sonra dersanenin rehberlik hocalariyla bi konuş bakalım belki çalışma stilinde bi hata var

Herkesin bir kapasitesi var tatlım
okumuş bir aileden cahil olarak çıktım
almıyor kafam :KK53:
Allah'tan babam farkettide kısa yoldan meslek sahibi oldum
yoksa boşa kürek çekecektim üzüldüğümde cabası olacaktı

Hocam bana sorularin ustunden git dedi dersaneye gidrbiloyorsan hocandan bol bol bire bir ders al once sen coz sonra hoca cizsun cozum yolunu gor insallah duzelir canim erkek arkadasinla konus anlayisli olsun seviyosa sabretsin deki ona aksamdan sabaha konusamam her dakka gorusemem ama senivseviyorum de

mat. dersi alabilmeyi denesene.
bol bol soru cöz. cözdkce daha iyi kavrarsın bence.
bu arada başın sagolsun. rabbim başka acı göstermesin:KK19:
soru cozuyorum cozdukce de yanlislarimi gorup moralim bozuluyo sonrada cozesim kalmiyo :KK43: amin , tesekkur ederim :KK60:

o (-) (+) işlem yetenegi işte canım benim sorunun sadece buysa iki hafta üstüne düş işlem yeteneginin çatır çatır çözersin soruları sonrasında hatta durma burda koş işlem yetenegi ögren netten birsürü videolar var onları izle :KK54:
bunun icin adim adim matematik diye bi kitap vermisdi okulda ki hocam boyle teker teker anlatiyodu ama ben yine kavrayamadim onlari yapsam geo. Basima bela kaliyo ondada sekillerde hic goremiyorum :KK43: tekrar tesekkur ederim :KK60:

Önce bi yapamiyorum fikrini at kafadan ilk isin bu olsun sonra dersanenin rehberlik hocalariyla bi konuş bakalım belki çalışma stilinde bi hata var
en calismayan bile sinavindan 60-50alirken ben ala ala 25 aldim nasil kafamdan atabilirim ki yapamiyorumu :cry:dershaneye gitmiyorum ki
tesekkur ederim -

soru cozuyorum cozdukce de yanlislarimi gorup moralim bozuluyo sonrada cozesim kalmiyo :KK43: amin , tesekkur ederim :KK60:

bunun icin adim adim matematik diye bi kitap vermisdi okulda ki hocam boyle teker teker anlatiyodu ama ben yine kavrayamadim onlari yapsam geo. Basima bela kaliyo ondada sekillerde hic goremiyorum :KK43: tekrar tesekkur ederim :KK60:

en calismayan bile sinavindan 60-50alirken ben ala ala 25 aldim nasil kafamdan atabilirim ki yapamiyorumu :cry:dershaneye gitmiyorum ki
tesekkur ederim -
Dersaneye gitmeyip de pek ala basarili olabilirsin kıyas yapmakdan uzak dur ama. Calisma stillerini falan araştır bence senin sorun burda

geometriyi hiç karıştırma sınava az bi zaman kaldı matematik yapsan yeter zaten

Herkesin bir kapasitesi var tatlım
okumuş bir aileden cahil olarak çıktım
almıyor kafam :KK53:
Allah'tan babam farkettide kısa yoldan meslek sahibi oldum
yoksa boşa kürek çekecektim üzüldüğümde cabası olacaktı
sanirim benimde almiyo cunku gercekten cabaladigima inaniyorum keske babam bi arkamsa dursa :KK34:

Hocam bana sorularin ustunden git dedi dersaneye gidrbiloyorsan hocandan bol bol bire bir ders al once sen coz sonra hoca cizsun cozum yolunu gor insallah duzelir canim erkek arkadasinla konus anlayisli olsun seviyosa sabretsin deki ona aksamdan sabaha konusamam her dakka gorusemem ama senivseviyorum de
babam dershaneye karsi aramiz zaten bozuktur onunla yasamiyorum , ozel okulda okutuyorum daha ne istiyosuna getiriyo konuyu oysa ben okulumu bile sevmiyorum ama derslere elimden geldigince yogunlasiyorum
erkek arkadasim ne yazik ki bana bu konuda amlayis goatericek biri degil :KK42: tesekkur ederim :KK74:

sanirim benimde almiyo cunku gercekten cabaladigima inaniyorum keske babam bi arkamsa dursa :KK34:

babam dershaneye karsi aramiz zaten bozuktur onunla yasamiyorum , ozel okulda okutuyorum daha ne istiyosuna getiriyo konuyu oysa ben okulumu bile sevmiyorum ama derslere elimden geldigince yogunlasiyorum
erkek arkadasim ne yazik ki bana bu konuda amlayis goatericek biri degil :KK42: tesekkur ederim :KK74:
Ben bu konuda cok takintiliyim oluyan bi kizla okumamis erkek iliskisi bana sacma geliyor sonuda kadinin mutsuzlugu pismanligi oluyor buyuyup olgunlastiginda yanlis secim yaptim diyor erkek cogunlua ufku dar oldugundan kadini anlamiyor engel oluyor benden ustte olmasin isyiyor yine de sen bilirsin basarilar mutluluklar

Ben bu konuda cok takintiliyim oluyan bi kizla okumamis erkek iliskisi bana sacma geliyor sonuda kadinin mutsuzlugu pismanligi oluyor buyuyup olgunlastiginda yanlis secim yaptim diyor erkek cogunlua ufku dar oldugundan kadini anlamiyor engel oluyor benden ustte olmasin isyiyor yine de sen bilirsin basarilar mutluluklar
Belki haklisinizdin bilmiyorum.. tesekkur ederim , her sey için :KK60:

ben de o yollardan geçtim , hiçbir şey anlamıyormuşum gibi gelirdi ama şimdi tıp fakültesindeyim :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back