Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Başarı sıramın ne kadar üstüne tercih yapabilirim?
bnm sorunum sıralamayla ilgili.bnm basarı sıralamam 69 binlerde bunun ne kadar üstüne kadar tercih yapabilirm?dersaneye falan gitmediğim için hiç bir fikrim yok lütfen yardım edin
bende dershaneye gitmemiştim ama yinede iki dershanenin rehberlik servisine danıştım.yardımcı oldular.sende yardım isteyebilirsin.bu arada 69 binlerdeysen 59 binlere kadar tercih yapabilirsin.ama ilk tercihini sana daha yakın puanlara yap.
Bende tercih aşamasındayım. 10bin altını yazmanda bi sakınca yok bencede hatta 15bin bile olur. Çünkü senin önündeki biçok kişi seneye hazırlanmayı düşüncek, kimi Avrupa'ya gitcek, kimi de seninle aynı bölümü yazmicak. bunu düşünerek; bizim rehberlikçi şöyle bi listeyi uygun görüyo. Mesela ben 13 tane tercih yaptım. İlk 3 tercih benim sıralamamın altlarında, sonraki 3 tercih sıralamama çok yakın, sonraki 3 sıralamamdan uzaklaşıyo, son 4 ise altlarda. Muhakkak gelir böyle bi tercih listesinde bi okul. Hayırlısı olsun inşallah