- 15 Eylül 2014
- 2.281
- 1.666
- 158
- 32
- Konu Sahibi Kafkanistan
-
Eki Görüntüle 1785918 Eki Görüntüle 1785914 Çoğu yerde rastlamışsınızdır bana nerdeyse her zayıflama topiğine uğramışımdır eee almam gereken yol çok uzundu sonuçta
Dağlar tepeler değil okyanuslar aşmam lazımdı eski halime dönmem için...
Ne kadar yardımı olsa da bu tipiklerin, beni harekete geçiren şey sevdiklerimin içinde bulunduğum durumu hunharca yüzüme vurmalarıydı
Gören hoşgeldin demeden önce oooo Kafkanistan ne oldu sana obez olmuşsun dikkat et diyordu
Kimsenin aklına gelmiyordu bu kız 1 ay arayla iki çocuk doğurdu diye kimin umrundaydı ki emzirdiğim için yemeği kısamadığım kimsenin !!!
Şubatta doğum yapmıştım ve temmuza kadar sade ve sadece 6 kilo gitmişti bu arada 104 ile ilk doğuma 107 ile de ikinci doğuma girmiştim ilk hamileliğimde 40 ikincisinde de 22 kilo almıştım
Olsun en azından evlatlarım sağlıklıydı şükredecek o kadar çok şey vardı ki !!!
Çevremdeki insanlar kilomu hiç yüzüme vurmamışlardı taki evlerinden 57 ile çıkmış olduğum ailemin yanına tatile gelene kadar
Dost acı söyler lafı kesinlik kazanmıştı
Ve ben 24 temmuzda bir karar aldım artık bebeğim yemek yemeye başlamıştı kısmaya başlayabilirdim ve başladım yaptığım herşeyi iki üç kat tempolu şekilde yaptım ailemin boya işleri vardı boyacı tutma baba bütün evi ben boyayacağım dedim bu arada kilolar tıkır tıkır gitme başladı ben daha da azimle sarıldım hayata ve bir ayda 7 kilo verdim daha yolun balındaydım ama olsun 80 li rakamları görmüştüm
Bu süre zarfında 90 günlük diyetin 45 gününü yaptım sonra kalori saydım bir ay kadar şu anda da son kilolarımın peşindeyim
Karın germe hareketlerine devam plank çok işe yaradı resimde de göreceksiniz sanki üçüncüye hamile gibiydim :)
Şimdi şunu belirtmek istiyorum azim ve kararlılık varsa kazandınız sayın
Sorularınız olursa cevaplamaya hazırım
Hadi Allah'a emanet olun inşallah daha zayıf daha sağlıklı günler bizimle olur
Kemik erimesi hastasıydım ve Ağrı'larım o kadar hafifledi ki ben hafifleyince :)
@asya sitare bak burda :) ben çok verdim sen altıyı çatır çatır verirsin :)
Eki Görüntüle 1785918 Eki Görüntüle 1785914 Çoğu yerde rastlamışsınızdır bana nerdeyse her zayıflama topiğine uğramışımdır eee almam gereken yol çok uzundu sonuçta
Dağlar tepeler değil okyanuslar aşmam lazımdı eski halime dönmem için...
Ne kadar yardımı olsa da bu tipiklerin, beni harekete geçiren şey sevdiklerimin içinde bulunduğum durumu hunharca yüzüme vurmalarıydı
Gören hoşgeldin demeden önce oooo Kafkanistan ne oldu sana obez olmuşsun dikkat et diyordu
Kimsenin aklına gelmiyordu bu kız 1 ay arayla iki çocuk doğurdu diye kimin umrundaydı ki emzirdiğim için yemeği kısamadığım kimsenin !!!
Şubatta doğum yapmıştım ve temmuza kadar sade ve sadece 6 kilo gitmişti bu arada 104 ile ilk doğuma 107 ile de ikinci doğuma girmiştim ilk hamileliğimde 40 ikincisinde de 22 kilo almıştım
Olsun en azından evlatlarım sağlıklıydı şükredecek o kadar çok şey vardı ki !!!
Çevremdeki insanlar kilomu hiç yüzüme vurmamışlardı taki evlerinden 57 ile çıkmış olduğum ailemin yanına tatile gelene kadar
Dost acı söyler lafı kesinlik kazanmıştı
Ve ben 24 temmuzda bir karar aldım artık bebeğim yemek yemeye başlamıştı kısmaya başlayabilirdim ve başladım yaptığım herşeyi iki üç kat tempolu şekilde yaptım ailemin boya işleri vardı boyacı tutma baba bütün evi ben boyayacağım dedim bu arada kilolar tıkır tıkır gitme başladı ben daha da azimle sarıldım hayata ve bir ayda 7 kilo verdim daha yolun balındaydım ama olsun 80 li rakamları görmüştüm
Bu süre zarfında 90 günlük diyetin 45 gününü yaptım sonra kalori saydım bir ay kadar şu anda da son kilolarımın peşindeyim
Karın germe hareketlerine devam plank çok işe yaradı resimde de göreceksiniz sanki üçüncüye hamile gibiydim :)
Şimdi şunu belirtmek istiyorum azim ve kararlılık varsa kazandınız sayın
Sorularınız olursa cevaplamaya hazırım
Hadi Allah'a emanet olun inşallah daha zayıf daha sağlıklı günler bizimle olur
Kemik erimesi hastasıydım ve Ağrı'larım o kadar hafifledi ki ben hafifleyince :)
Masallah sana :) insallah istediğin kiloya kavuşursun canim bende su taşınma isi bitsin spora devam insallahHARİKA GÖZÜKÜYORSUN TEBRİK EDERİM VALLA BENDE 10 GÜN OLDU DİYET VE SPOR YAPALI 3 KİLO VERDİM KİLOM 68 Dİ YAZA KADAR 10 KİLO VERSEM YETER BANA
80 misin cnm anlayamadım ya
3 ayda vermedim Can'ım ben de 30 kilo verdim yaklaşık 6-7 ay sürdüCanım 31 kilo sen kaç ayda verdin ksç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?