Başarı hikayesi değil yeniden doğuş :)

@asya sitare bak burda :) ben çok verdim sen altıyı çatır çatır verirsin :)

HARİKA GÖZÜKÜYORSUN TEBRİK EDERİM VALLA BENDE 10 GÜN OLDU DİYET VE SPOR YAPALI 3 KİLO VERDİM KİLOM 68 Dİ YAZA KADAR 10 KİLO VERSEM YETER BANA

HARİKA GÖZÜKÜYORSUN TEBRİK EDERİM VALLA BENDE 10 GÜN OLDU DİYET VE SPOR YAPALI 3 KİLO VERDİM KİLOM 68 Dİ YAZA KADAR 10 KİLO VERSEM YETER BANA
Masallah sana :) insallah istediğin kiloya kavuşursun canim bende su taşınma isi bitsin spora devam insallah

T tuba52 Can'ım burada anlatabilirim :)
Ben yaklaşık 2 buçuk senedir şeker kullanmıyorum Can'ım
Ancak benim kilo vermemde esas olan yaptığım diyet ve sabah akşam limonlu su içmemdi :) kaç kilo vermeyi hedefliyorsun :)

Anladım canım kaç kilodun neler yaptın banada anlatılması ayrıntılı anlatırken çok memnun olurum

Can'ım öncelikle her yaptığım işi spora çevirdim daha tempolu yaptım ekmeği azalttım ayda yılda bir yer oldum gerçi şimdi yiyorum da
Ben şu anda 90 günlük diyet yapıyorum 5.günüm bugün biraz anlatayım istersen hatta gel beraber yapalım
Tamam dersen anlatayım Can'ım 45 günde 8 kilo vermiştim çok da uymuyordum kurallara ama kurallara uydum geçen üç günde 2 kilo verdim hem de aç kalmadan dün misafirlikte idim ı yüzden çok uyamadım
Ne dersin anlatayım mı

Spor olarak da havalar ısındı imkanın varsa günlük 7000 adım atarsan eğer bu anlattığım diyetle birlikte kilo vermen daha kolaylaşır
Çok kilo vereceğin için sarkma olmasın diye spor şart ben plank de yaptım bazen mekik de çektim ama yürüyüş çok önemli

Benim hedef 65 Can'ım şu anda 71 kiloyum 1.72 boyum da o yüzden çok zayıflamak istemiyorum ama sana eşlik edebilirim dediğim gibi menüleri paylaşıp birbirimize yardımcı olabiliriz
:)
90 günlük diyet şöyle
1.gün protein yiyorsun sabah kahvaltı yerine bir adet meyve yiyorsun muz olmamasına dikkat et
Akşam 6 dan sonra yemek yemek yok çok acıkırsan tarçınlı süt içebilirsin
Örnek menü sabah bir elma 4 saat sonra ızgara tavuk salata akşam da yine başka bir protein
İki proteini aynı anda tüketmemeye dikkatmiş dilim ekmek yiyebilirsin öğünlerde
2. Gün nişasta günü sabah yine bir meyve öğle haşlanmış patates baharat ekleyebilirsin istediğin kadar yiyebilirsin ya da mercimek çorbası içebilirsin akşam yine bu ikisinden birini tercih edebilirsin
3.gün karbonhidrat günü
Sabah bir meyve öğle ve akşam istediğin bir hamur işi makarna pilav hangisini istersen ve bitter çikolata bile yiyebilirsin
4. Gün meyve akşama kadar çiğ meyve sebze tüketebilirsin çok acıkırsan fazla olmamak şartıyla kuruyemiş yiyebilirsin bol bol bitki çayı tüketebilirsin :)
5. Gün tekrar protein
6. Gün nişasta
7. Gün karbonhidrat
8. Gün meyve sebze
29. Gün sıvı günü şekersiz çay kahve bol bol su
Zaten gün geçtikçe bilgilendiririm seni :)
Yalnız bir şartım var en az benimle iki hafta bu diyeti yapman lazım sonuç almamız için
:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…