aynen sonbahar eczaneden alınan mama görüntüsünde krem şanti kokusundabi protein ve karbonhidrat tozu
aynen canım bende ramazanda çok verdim. mide de küçüldü şimdi yemek yemek için çok zorlanıyorum aynen bende kendime hedef belirledim 50 olmam lazım. kilom da 46ramazanda 41 kiloya düşmüştüm şu anda 46 kiloyum çok şükür... işim gereği sürekli yeyip oturduğum için rahatlıkla alabiliyorum artık. sabah kahvaltı yapıyorum, öğle yemeği yiyorum, akşama kadar da 3-5 bişeyler atıştırıyorum çikolata ağırlıklı.. evde tekrar akşam yemeği yiyorum ve 5 kilo aldım 2 ayda. hedefim 50 kilo. inş görürüm:)
bu arada şunu da belirtmeliyim 1 ay boyunca aksatmadan pr.k...n kullandım.onun da etkisi olmalı
Arkadaşlar Merhaba,
Foruma yeni üye oldum. 27 yaşındayım 160cm boy 42 kiloyum. Yani çok zayıfım... Yıllardan beri kullanmadığım ilaç kalmadı...
YEMEK YEMEYİ SEV-Mİ-YORUM.... hazırlamayı da sevmiyorum...
Gün boyu" yemesem aklıma gelmeyecek... Ve kilo alamamaktan çok sıkıldım...
47-48 olsam başkada bişey istemiyorum. Ama yıllardan beri 42 kiloyum...
ne olduğu belli olmayan bir ilaç kullanmak istemiyorum...
sıkıştım kaldım... hatta umutsuzluktan nefret ederim ama kilo almak konusunda çok umutsuzum....
Arkadaşlar Merhaba,
Foruma yeni üye oldum. 27 yaşındayım 160cm boy 42 kiloyum. Yani çok zayıfım... Yıllardan beri kullanmadığım ilaç kalmadı...
YEMEK YEMEYİ SEV-Mİ-YORUM.... hazırlamayı da sevmiyorum...
Gün boyu" yemesem aklıma gelmeyecek... Ve kilo alamamaktan çok sıkıldım...
47-48 olsam başkada bişey istemiyorum. Ama yıllardan beri 42 kiloyum...
ne olduğu belli olmayan bir ilaç kullanmak istemiyorum...
sıkıştım kaldım... hatta umutsuzluktan nefret ederim ama kilo almak konusunda çok umutsuzum....
canım aynen bende 24 üme giricem hala 43-44 arası geziniyom boyum 1.58.hiç yiyesim gelmiyo yemesem aramam bile yemek dışında da ne bi çerez ne bi meyve yiyorum canım istemiyo çok diil yaa 3-4 kilo alsam yetecek ama olmuyooo delircem yakında bi doktora gidicem olmayacak böyle giydiğim bi kıyafet bile yakışmıyoo :84:
ramazanda 41 kiloya düşmüştüm şu anda 46 kiloyum çok şükür... işim gereği sürekli yeyip oturduğum için rahatlıkla alabiliyorum artık. sabah kahvaltı yapıyorum, öğle yemeği yiyorum, akşama kadar da 3-5 bişeyler atıştırıyorum çikolata ağırlıklı.. evde tekrar akşam yemeği yiyorum ve 5 kilo aldım 2 ayda. hedefim 50 kilo. inş görürüm:)
bu arada şunu da belirtmeliyim 1 ay boyunca aksatmadan pr.k...n kullandım.onun da etkisi olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?