Başaranlar ve nasıl başardıkları :)))

arkadaşlar forum başlığını gördüm ve yazmak istedim inanın 37 kiloydum ve sizler gibi denemediğim şey kalmadı.en sonunda psikiyatra gittim e 3 ayda 8 kilo aldım .tabii ilaç ismini yazamıyorum.şu an gayet iiyim. bu başlığa artık girmiyorum bişi sormak isteyen olursa özelden mesaj atabilir.feci yemek yiyorum.pekmez ve tahinle başladı kilo almam.ilaçla devam ettim.hepinize kolay gelsin...hoşçakalın.

aynen sonbahar eczaneden alınan mama görüntüsünde krem şanti kokusunda bi protein ve karbonhidrat tozu

cnm peki fiyatını biliyormusun
yan etkileri varmıdır ki?
hani bazı kilo verdirici ilaçların yan etkileri fln oluyor bunda da öyle bir şey söz konusu olurmu
burada daha önce kullanıp çok memnun kalan var mı?

arkadaşlar 2sene önce bana sipraktini öneren bir arkadaşım vardı kilo problemi vardı alıyordu fakat şurubu bırakınca yine veriyordu. geçtiiğimiz aylarda doktora gitmiş sinirli olduiğu için ve doktor citol adlı bir ilac yazmış bu sayede 2ayda 50 kilodan 60 kiloya cıkmış. bu ilacı bilen var mı? doktor tavsiyesinde kullanan ???

bende öylke sipraktinle praktenle aldıgım kilolar durmus olsaydı hala bu topicde ne işim vardı aynen bırakınca kilo gidiyo süreklide içilmiyo..ama sakın derim o citol panik atakda kullanılan agır bi ilaç.. sinirsel bi durum yoksa sakın kızlarr aman uzak durun..

Arkadaşlar ben de 40 kilonun üzerine ancak 17 yaşımda çıkabildim. Boyum 1.55. Uzun yıllar lakaplar takıldı, arkadaşlarımın aileleri bile benimle dalga geçerdi "çırpı bacak" falan diye. Şimdi 24 yaşındayım. 46 kiloyum ve kilo almak isteyenlere şunları söyleyebilirim:
Zayıflığınızın altında yatan neden psikolojik olabilir, strese girince iştahınız kesiliyor olabilir. Moraliniz düzeldikçe iştahınız da yerine geliyor, merak etmeyin, sonra da bir daha asla o kadar kilo vermiyorsunuz zaten. Bir psikoloğa danışabilirsiniz.
Kendinizi kesinlikle yemek için zorlamayın. Ama kendinizi yemek yemenin keyifli taraflarıyla eğitin, örneğin bir yemek kursuna gidebilir, yemek kitabı alıp çalışabilirsiniz. Benim için çok etkili oldu, yeni tatlar keşfettikçe iştahınız artıyor.
Oradan buradan duyduğunuz ilaçları kullanmayın, bence gereksiz ve riskli.
Komik gelecek ama ekmek yemeyi unutmayın:) Benim alışkanlığım olmadığı için unutuyorum ekmek yemeyi, ama onu da yemek lazım, kilo aldırıyor.

Benim tavsiyelerim bu kadar, iyi şanslar!

ramazanda 41 kiloya düşmüştüm şu anda 46 kiloyum çok şükür... işim gereği sürekli yeyip oturduğum için rahatlıkla alabiliyorum artık. sabah kahvaltı yapıyorum, öğle yemeği yiyorum, akşama kadar da 3-5 bişeyler atıştırıyorum çikolata ağırlıklı.. evde tekrar akşam yemeği yiyorum ve 5 kilo aldım 2 ayda. hedefim 50 kilo. inş görürüm:)
bu arada şunu da belirtmeliyim 1 ay boyunca aksatmadan pr.k...n kullandım.onun da etkisi olmalı

aynen canım bende ramazanda çok verdim. mide de küçüldü şimdi yemek yemek için çok zorlanıyorum aynen bende kendime hedef belirledim 50 olmam lazım. kilom da 46

Arkadaşlar Merhaba,

Foruma yeni üye oldum. 27 yaşındayım 160cm boy 42 kiloyum. Yani çok zayıfım... Yıllardan beri kullanmadığım ilaç kalmadı...

YEMEK YEMEYİ SEV-Mİ-YORUM.... hazırlamayı da sevmiyorum...

Gün boyu" yemesem aklıma gelmeyecek... Ve kilo alamamaktan çok sıkıldım...

47-48 olsam başkada bişey istemiyorum. Ama yıllardan beri 42 kiloyum...

ne olduğu belli olmayan bir ilaç kullanmak istemiyorum...

sıkıştım kaldım... hatta umutsuzluktan nefret ederim ama kilo almak konusunda çok umutsuzum....

Son düzenleme:

ben bu bombayı araştırıyorum aklıma yattı alıcam. inşallah busefer kilo alırım yaa bende spraktin kullandım ama bırakınca aldığınız kiloyu veriyosunuz hiç gerek yok. herşeyi denedim sadece ilaç kullanmamıştım ama onuda denicem. 18 yaşındayım 1:57 boy kilomda 41-42. 4 5 kilo alsam yeter yaa offf

Ne güzel ah ben de bi 5 kilo alabilsem,kilom 40 neredeyse...o şurup sayesinden 5 kilo almıştım ama bırakınca geri verdim..2 gün önce yeniden başladım şuruba...sürekli yiyorum...ne kadar sağlıklı şurup bilmiyorum ama bılktım artık zayıflıktan..temmuzda düğünüm var o zamana kadar kilo almam gerekkk

Son düzenleme:

Ben de aynı şekilde 3 ay oturarak çalıştığım işimde sabah hafif kahvaltı,ardından kan hapı,öğlen çok acıkıyodum ve 1 tabak etli,sebzeli yemek,burası önemli:Yemek sonrası tatlı(çikolata,bisküvi,ekmekli kadayıf...ne bulursam)ve akşam yemeği.Ama o tatlılar ve bir tabak dolusu öğlen yemeği 3 kilo getirdi diyebilirim.

Kilo alınır ama asıl sorun neden alamadığım bende bi ara cok zyaıfladım 44 kılaya dustum boyum 1,65 cok kotu oldu 2-3 sene kılo alamadım. Şimdi aldım anltıcam nasıl aldıgımı ama once sunu soylyeyım bı arkadasımın mıdesınde parazıtcıktı ne yapsa kılo almıyor once doktora gıdın pskolojık sorun yok falan derse ozaman kolay...
Ben balık yagı kapsulu ıctım omegalı falan daha ılk gunden acayıp ıstah yaptı, saglıklı ınsan ıstahlı olur zaten mesala ben 44 kılodayken ınsanlara sasardım nasıl 1 saat yuruoyrlar dıye yerımden kalkcak gucumolmuyordu bu hap zaten dogal bende acayıp ıse yaradı kılo bı yana kendıme geldım hanı derler ya yuzume renk geldı. tavsıye ederım abımde oyle kılo aldı. Bıde ozel caba ıstıyor gercekten kafaya koycan su hapı ıceyım de olsu bıtsın degıl zaten o acıktıyor ama yıne de ınsan bıraz azımlı olacak... cok sıkıntılı bır olay bılıyorum 3 yıl cektım gorenler hasta sanıyordu. Umarım bır an once alırsınız

ben heralde hayatım boyunca zayıftım 1.62 boyla 44 kiloydum diyetisyenlere gittim her türlü test yapıldı tamamen sağlıklı olmama rağmen kilo alamadım kullandığım ilaçlar diyetler de işe yaramadı ama son 1 aydır kendi diyetimi uyguluyorum çalışan insanlar için uygulaması biraz daha zor ama temel kural doyduktan sonra da yemeye devam etmek öncelikle sabah kahvaltılarınızı gerçekten iyi yapın atıştırıp geçmeyin özellikle reçel tahin-pekmez ve sürülebilir çikolataları bol tüketin kahvaltıdan sonra enaz 3 saat içinde tekrar yemeniz gerek öğün sayısını artırmak gerekiyo ve nekadar sağlıksız densede yatmadan önce yemek çok işe yarıyo ben gece genelde kolay ısıtılabilir şeyler yiyorum çünkü uykumda tekrar acıkmaya başladım 3 saatlik periyotlar halinde yemek yiyorum artık mümkün olduğunca yemekle beraber sıvı tüketmeyin üstüne için yemeğin yanında içtikleriniz daha az yemenize neden oluyo özellikle asitli içecekler kola gazoz gibi bunları yapabilmeniz için gerçekten kararlı olmalısınız tabağınıza koyduğunuzu nekadar doysanız da bitirmeye çalışın bende işe yaradı umarım sizdede yarar

Arkadaşlar benim kilo ile çok sorunum var bu yaşıma kadar içmediğim şurup hap ilaç kalmadı en sonunda doktorum ENSURE önerdi eczacıda kesin gelir demedi başka nerede bulabilirim nolur yardım edin bnm bu yaza kadar en az 9-10 kg almam lazım internete hanqi siteden alabilirim?? sahibinden.com da yok :2::2::95:

kızlar bende çok zayıftım.36 kiloydum ve 21 yaşındayım çevremdeki herkes ne kadar zayıf olduğumu söyleyip dururdu acıyan gözlerle bakarlardı artık psikololojimde iyice bozulmuştu. diyetisyene falan da gitmiştim hiçbi sorunumum çıkmamıştı. en son pskiyatriye gittim o doktor bana mirtaron adında bi ilaç verdi ilaç yarım içiliyo ve acayip iştah açıyo o ila.la 2 ayda tam 11 kilo aldım. şimdi 47 kiloyum çevremdeki herkes çok güzelleştiğimden bahsediyo acayip mutluyum =) popo göğüs ne varsa artık hepsine sahibim. =) o ilaçla ablamda 47 kilodan 60a çıktı. sen doktora danış bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…