Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben burda okudum bi ilaç onu aldım artık psikolojik mi bilmem yan etkisi olarak kilo aldırıyormuş 3 hafta oldu kullanalı 2 kilo almışım 2 haftada çok sevindimmmmm :))) bu arada ilacın ismini verebiliyomuyum bilmiyorum? :44:
pr...n mi canım ismi ilacın
hayır canım m ile başlıyor antidepresan..
canım bende o ilacı burda okudum m......n ama almadım henüz sen doktora mı danışıp aldın nasıl kullanıyosun
nöroloji uzmanı bi tanıdığımız vardı ona söyledik zaten reçeteleri onlar yazıyolarmış çoğu zaman konuşmuş hiç bi sorun olmadığını yan etkisi olmadığını öğrendik yazdırdık. aksam 9da yarım içiyorum oldukça işe yarıyo zaten uyku problemimde vardı oda düzene girdi :)
bende de uyku düzensizliği var biraz araştırdım çok farklı bir yan etkisi yok kullanılabilir diye düşünüyorum ama fazla kullanım bağımlılık yaparmış sen ne kadar kullanıcaksın ve de kilo aldınmı ?
almaz olur muyum canım :)) 3 hafta bitti 4.haftaya giricem 2 kilo aldım şimdi tartılmıyorum önümüzde ki cuma tekrar kiloma bakıcam ama aldığımı hissediyorum.. Herhangi bi bağımlılık yapmadı bana bazen sınavlara çalışıyorum mesela o akşam içmiyorum normal herzaman ki gibi oluyo.. bişey hissetmiyorum yani :) istediğim kiloya ulaşana kadar kullanıcam :)
canım çok iyi 3 haftada 2 kilo bende sınava hazırlanıyorum dalgınlık falan yapar diye tedirgin oldum fiyatıda pahalı geldi canım bende yazdırayım bari öyle kaça aldın?
bende ondan korkuyodum dalgınlık yapar etkiler diye ama inan ki hiç bi etki yapmadı sadece içtiğin zaman 1 saat içinde gözlerine hayır diyemiyosun kapanıyo :) ama ben gece karnımın sesine kalkıp yemek yediğimi biliyorum:) 28 tablet olanından aldım 28 tl :)
hımm anladım canım biraz pahalı geldi fiyatı ben bunu sonra denerim önce s...n alıcam fiyatı uygun 3 yıl önce kullanıp 10 kilo almıştım nerdeyse aynen uyku ve iştah açıcı etkisi var
tatlım yazdığımı okuduysan ben m...n kullanıyorum gayet memnunumm =)kıslar bende cok zayıfım boyum 166, kilom 43 - 45 arası gidip geliyor
50 kilo olmak istiyorum aşırı zayıfım
bu sayfada bir sürü ilaç ismi okudum prakten ,sipraktin ,mirtaron ,bomba bu ilaçlardan hangisini önerirsiniz bana kilo almak istiyorum