• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başaranlar ve nasıl başardıkları :)))

Pr....n şurubu aldım.Bir haftadır kullanıyorum,,iştahım çok açıldı.:56:İlk zamanlar biraz uyku yaptı ama alıştım...Henüz tartılmadım bir değişiklik olursa haber veririm :) :68:

geçen sene kilo almaya karar verdigimde, net ten bayagi ara$tirmi$tim nasil ba$arabilirim diye.. sonuç olarak dut pekmezinde karar kilmi$tim, sabah aç karna ve gece yatmadan once dut pekmezi içtim ve bunun e$liginde bir$eyler yemek için kendimi zorluyordum.. ba$ta yiyebildigim kadarini yedim, gunler geçiyor benim i$tah durmadan artiyordu, yedikçe yiyesim geliyordu.. artik midemi geni$letmi$tim, bunun sebebi tabiki "dut pekmezi" idi. 49 kg ile ba$ladigim diyete 59 kg ile sonlandirmi$tim ; boyum 163. bunu 3 ay da ba$armi$tim. temmuz sonuna dogru tatile çikmi$tik 5,7kg kaybetmi$tim tatilde :59: neyse sonuçta 53,3kg ya du$mu$tum o kadar kotu degildi bu kilo yu korudum, midem zaten buyumu$tu yesem yerdim, fakat ara da ta$indik e$yalari yenileme derdine du$tum falanlar filanlar herneyse 1 aydir yemeye hucum ediyorum (pekmezsiz), $imdi kilom 57.. dut pekmezi deneyin, i$tah açiyor emin olun. tarafimdan test edildi onaylandi

bende doktora gttim
163 boyum, kilom 39du
ne yaptı? ballı sütler, her öğünde nerdeyse yarım ekmekler şunlar bunlar...
bana bi liste verdi, zaten normalde yediğimin yarısı kadardı liste
dedim bununla kilo alamam ben
haftada 4 kere serum takılıyo şimdi, ve verdiği listenin 3 katını falan yiyorum 3 kilo alabildim
napıym metabolizmam böyle çalışıyo,normalde zaten 4-5 tabaktan az yemem şimdi tencerelern dibi gözüküyo 10 tane baklava yedim dün gece 12de, 2 avucta kuruyemiş.
iştahsızlıktansa o başka mesele ama metabolizmadan kaynaklanıyosa çoook zor

Son düzenleme:
Ben burda okudum bi ilaç onu aldım artık psikolojik mi bilmem yan etkisi olarak kilo aldırıyormuş 3 hafta oldu kullanalı 2 kilo almışım 2 haftada çok sevindimmmmm :))) bu arada ilacın ismini verebiliyomuyum bilmiyorum? :44:

ben de zayıfım ama artık eskisi gibi iştahsız değilim yani açıkçası kendimi psikolojikmen kilo almaya hazır hale getirdim .şöyle ki bişey yemeden önce bu bana kilo aldırıyor deyip yiyorum ve bu şekilde yemek bana zevk verir hale geldi.artık tabaklarımda yemekler kalmıyor gerçekten kendimi 50 kilo olmuş hissediyorum zaten 3 kilo kaldı..eskiden yemek yemek işkenceyken şimdi kocaman bi zevk ...yaşasın yemek yemek:66:

Ben burda okudum bi ilaç onu aldım artık psikolojik mi bilmem yan etkisi olarak kilo aldırıyormuş 3 hafta oldu kullanalı 2 kilo almışım 2 haftada çok sevindimmmmm :))) bu arada ilacın ismini verebiliyomuyum bilmiyorum? :44:

pr...n mi canım ismi ilacın

canım bende o ilacı burda okudum m......n ama almadım henüz sen doktora mı danışıp aldın nasıl kullanıyosun

nöroloji uzmanı bi tanıdığımız vardı ona söyledik zaten reçeteleri onlar yazıyolarmış çoğu zaman konuşmuş hiç bi sorun olmadığını yan etkisi olmadığını öğrendik yazdırdık. aksam 9da yarım içiyorum oldukça işe yarıyo zaten uyku problemimde vardı oda düzene girdi :)

nöroloji uzmanı bi tanıdığımız vardı ona söyledik zaten reçeteleri onlar yazıyolarmış çoğu zaman konuşmuş hiç bi sorun olmadığını yan etkisi olmadığını öğrendik yazdırdık. aksam 9da yarım içiyorum oldukça işe yarıyo zaten uyku problemimde vardı oda düzene girdi :)

bende de uyku düzensizliği var biraz araştırdım çok farklı bir yan etkisi yok kullanılabilir diye düşünüyorum ama fazla kullanım bağımlılık yaparmış sen ne kadar kullanıcaksın ve de kilo aldınmı ?

bende de uyku düzensizliği var biraz araştırdım çok farklı bir yan etkisi yok kullanılabilir diye düşünüyorum ama fazla kullanım bağımlılık yaparmış sen ne kadar kullanıcaksın ve de kilo aldınmı ?

almaz olur muyum canım :)) 3 hafta bitti 4.haftaya giricem 2 kilo aldım şimdi tartılmıyorum önümüzde ki cuma tekrar kiloma bakıcam ama aldığımı hissediyorum.. Herhangi bi bağımlılık yapmadı bana bazen sınavlara çalışıyorum mesela o akşam içmiyorum normal herzaman ki gibi oluyo.. bişey hissetmiyorum yani :) istediğim kiloya ulaşana kadar kullanıcam :)

almaz olur muyum canım :)) 3 hafta bitti 4.haftaya giricem 2 kilo aldım şimdi tartılmıyorum önümüzde ki cuma tekrar kiloma bakıcam ama aldığımı hissediyorum.. Herhangi bi bağımlılık yapmadı bana bazen sınavlara çalışıyorum mesela o akşam içmiyorum normal herzaman ki gibi oluyo.. bişey hissetmiyorum yani :) istediğim kiloya ulaşana kadar kullanıcam :)

canım çok iyi 3 haftada 2 kilo bende sınava hazırlanıyorum dalgınlık falan yapar diye tedirgin oldum fiyatıda pahalı geldi canım bende yazdırayım bari öyle kaça aldın?:71:

canım çok iyi 3 haftada 2 kilo bende sınava hazırlanıyorum dalgınlık falan yapar diye tedirgin oldum fiyatıda pahalı geldi canım bende yazdırayım bari öyle kaça aldın?:71:

bende ondan korkuyodum dalgınlık yapar etkiler diye ama inan ki hiç bi etki yapmadı sadece içtiğin zaman 1 saat içinde gözlerine hayır diyemiyosun kapanıyo :) ama ben gece karnımın sesine kalkıp yemek yediğimi biliyorum:) 28 tablet olanından aldım 28 tl :)

bende ondan korkuyodum dalgınlık yapar etkiler diye ama inan ki hiç bi etki yapmadı sadece içtiğin zaman 1 saat içinde gözlerine hayır diyemiyosun kapanıyo :) ama ben gece karnımın sesine kalkıp yemek yediğimi biliyorum:) 28 tablet olanından aldım 28 tl :)

hımm anladım canım biraz pahalı geldi fiyatı ben bunu sonra denerim önce s...n alıcam fiyatı uygun 3 yıl önce kullanıp 10 kilo almıştım nerdeyse aynen uyku ve iştah açıcı etkisi var

kıslar bende cok zayıfım boyum 166, kilom 43 - :43:45 arası gidip geliyor
50 kilo olmak istiyorum aşırı zayıfım
bu sayfada bir sürü ilaç ismi okudum prakten ,sipraktin ,mirtaron ,bomba bu ilaçlardan hangisini önerirsiniz bana kilo almak istiyorum

hımm anladım canım biraz pahalı geldi fiyatı ben bunu sonra denerim önce s...n alıcam fiyatı uygun 3 yıl önce kullanıp 10 kilo almıştım nerdeyse aynen uyku ve iştah açıcı etkisi var

canım evet biraz pahalı ama kullandıysan diğerini sen daha iyi bilirsin :))

kıslar bende cok zayıfım boyum 166, kilom 43 - 45 arası gidip geliyor
50 kilo olmak istiyorum aşırı zayıfım
bu sayfada bir sürü ilaç ismi okudum prakten ,sipraktin ,mirtaron ,bomba bu ilaçlardan hangisini önerirsiniz bana kilo almak istiyorum
tatlım yazdığımı okuduysan ben m...n kullanıyorum gayet memnunumm =)

merhaba kızlar.ben bu siteye 2 sene önce filan üye oldum kilo almak için...iran iksiri aldım ve olan parama oldu.hiçbir işe yaramadı..prakten bvitamini ve balık yağı hapıyla 41 kioladan 45 çıkmıştım 15 günde.ama çok düzenli içemiyordum ve yine kilo verdim.sonra 2 yıl boyunca 43 kiloda kaldım.şu sıralar yine çok iştahsızım ve 41 kiloya düştüm.erkek arkadaşım ilk zamanlar sürekli kilo al diyordu ve ben stresten hiç alamıyordum 39a bile düşmüştüm.şimdi oda isteyipte alamadığımın farkında ve birşey demiyor.bu arada boyum 161.mayısın 28inde mezuniyetim var ve ne denediysem yakışmadı. :5: o güne kadar tam 2 ay var ve en azından 5 kilo almak istiyorum..bazen çok iştahlıyım ama yalnız olunca birazdan yerim deyip yemeği unutyorum bir bakıyorum üstünden 2 saat geçmiş 1 öğün atlamışım bile.en sevdiğim yemeği bile doyunca gözüm görmek istemiyor.şimdi şuruba başladım.balık yağıda kullanıyorum B vitamini alıcam.inşallah hepimizi başarırız

bende bugün s...n aldım kullanmaya başladım bile bakalım daha önce kilo aldırmıştı yine olur inş. fena uyku yapıyor :37:

Back