kızlar bende çok zayıftım.36 kiloydum ve 21 yaşındayım çevremdeki herkes ne kadar zayıf olduğumu söyleyip dururdu acıyan gözlerle bakarlardı artık psikololojimde iyice bozulmuştu. diyetisyene falan da gitmiştim hiçbi sorunumum çıkmamıştı. en son pskiyatriye gittim o doktor bana mirtaron adında bi ilaç verdi ilaç yarım içiliyo ve acayip iştah açıyo o ila.la 2 ayda tam 11 kilo aldım. şimdi 47 kiloyum çevremdeki herkes çok güzelleştiğimden bahsediyo acayip mutluyum =) popo göğüs ne varsa artık hepsine sahibim. =) o ilaçla ablamda 47 kilodan 60a çıktı. sen doktora danış bence
canım bende o ilaçtan kullandım aynen kilo alamıyorum diyeee... ben 59 kilodan 68 kiloya frladımmm ama daha onra bağımlılık olur diye bıraktım hapları ve zamanla 1 2 sene sonra aynı kiloma geri döndüm.. gerçi şuan 63 kiloyum ama kendi çabalarım ile :)
Hep kilo alamama sorunum oldu.Hatta bu aralar 40'ın altına dahi düştüm.Artık kına kına şurubu içmeye başladım.İki haftada anca 1 kilocuk alabildim.Bu ilaç ilgimi çekti ama kafama göre ilaç da almak istemiyorum açıkçası.Galiba çok uyku yapıyormuş üstelik.
Prakten kullandım, uykunun yanında aşırı sinir de yaptı ben de. Allah'tan anladım ondan olduğunu. Snir küpü gezdim iki ay yoktan yere.
Ahmet yıldırım'dan bomba aldım bugün. Düğünüme 2 ay var.4-5 kilo almayı planlıyorum. Gelişmeleri size yazarım :)
mirtaron diyorum başka bir şey demiyorum ! araştırın nasıl olduğunu göreceksiniz
bende aynı tarihte aldım 10 gün oldu kullanıyorum ama 1 kilo anca aldım sen ne durumdasın
ahmet yıldırım diye aradım ben kitap çıktı canım ya....:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?