Başaranlar ve nasıl başardıkları :)))

Ahmet yıldırım'dan bomba aldım bugün. Düğünüme 2 ay var.4-5 kilo almayı planlıyorum. Gelişmeleri size yazarım :)

canım bende o ilaçtan kullandım aynen kilo alamıyorum diyeee... ben 59 kilodan 68 kiloya frladımmm ama daha onra bağımlılık olur diye bıraktım hapları ve zamanla 1 2 sene sonra aynı kiloma geri döndüm.. gerçi şuan 63 kiloyum ama kendi çabalarım ile :)

45-46 arasi dolasiyor kilom, boyum 1,67. Kilo aldirici ilaclardan korktugum icin hic arastirmadim. Bolca yiyip, yatma yolunu deniyorum. Hatta gunde 2 litre civari da kola iciyorum. (biliyorum kola cok zararli ama dehset kalori varmis.) Azimle 55'i bulsam cok mutlu olacagim xD Tum tuy siklet arkadaslara basarilar xD (Allahtan ulkemizde firtina falan yaygin degil de ucmuyoruz xDD)

Hep kilo alamama sorunum oldu.Hatta bu aralar 40'ın altına dahi düştüm.Artık kına kına şurubu içmeye başladım.İki haftada anca 1 kilocuk alabildim.Bu ilaç ilgimi çekti ama kafama göre ilaç da almak istemiyorum açıkçası.Galiba çok uyku yapıyormuş üstelik.

canım ben kına şurubunu duydum desem yalan olur.. ama bu siteden okuyup kullandığım ve gerçekten iştah açan bi şurupta var prakten..
benım arkadaşım eczacı ve kendisine danışarak aldım sabah akşam.. iştah açıyor ama ben içmeyi unuta unuta bıraktım gibi bişe oldu :)) onuda tavsiye edebilirim..

yani kızlar benımde kilo almak için başvurmadığım yol kalmadı bilesinmizzz :))

Prakten kullandım, uykunun yanında aşırı sinir de yaptı ben de. Allah'tan anladım ondan olduğunu. Snir küpü gezdim iki ay yoktan yere.

aaaaaaa çok şaşırdım hiç öle bişe olmadı bana :S başka bu şekilde etki eden varsa yazsın arkadaşlarrrrrrr

ya forumda bombadan bahseden arkadaslar,
aldınız mı kullandınız mı işe yaradı mı geri dönüş yapın lütfen
168 boyum 49 kilom yaza düğünüm var acil kilo almam gerek,inşallah bittikten sonra kilo vermem gelinlikde sorun çıkar yoksa
almayı düşünüyorum ama umarım sağlığımdan olmam

Prakten kullandım, uykunun yanında aşırı sinir de yaptı ben de. Allah'tan anladım ondan olduğunu. Snir küpü gezdim iki ay yoktan yere.

ben almıyım o zaman zaten normalde çok uyuyorum bide aşırı bi snir var bende kullansam ne olur Allah bilir :26: :86:

ilaç filan kullanmayın bence bi kaç gün kendinizi zorlayıp yedikten sonra mide genişliyor yiyorsunuz zaten, yani en azından bende öyle oldu

Arkadaşlar şimdi STV de İbrahim Saraçoğlu hoca kilo almakla ilgili konuşuyor, kaçırmayın derim.

mirtaron diyorum başka bir şey demiyorum ! araştırın nasıl olduğunu göreceksiniz

Son düzenleme:
mirtaron diyorum başka bir şey demiyorum ! araştırın nasıl olduğunu göreceksiniz

benimde kilo almaya ihtiyacım var reçetesiz alabilirmiyiz bu ilacı ya bağımlılık yapar diyede korktum sen ne kadar kullandım canım biraz bilgi verirmisin?

İlaç isimlerini vermeyelim ilaç konularını paylaşmayalım diye her konuda uyarı alıyorsunuz ama arkadaşlar ısrarla ilaç isimlerini paylaşmaya devam ediyorsunuz..

Kızlar,ilaçmış şuymuş buymuş vücudun kabul etmeyeceği şeyleri boşuna almayın.Ben de çok araştırdım ve nihayet 1 hafta, daha önce hiç yemediğim şekilde yedim ve 1 haftada 43 kiloyken 45 kilo oldum.Diyeti aşağıya kopyaladım,aynen bulabilirsiniz.Hem dengeli yiyorsun hem de garanti kilo alıyorsun.Şimdi 2. haftaya geçtim ben de,2 kilo daha alsam fena olmaz. Yalnız ben tamamiyle uydum diyebilirim.Şunun yerine bunu yesem, olur mu derseniz ne olur bilmem.Başta alışverişimi kendim yaptım,sevdiğim marka yoğurdu aldım mesela ve yemekleri de istediğim şekilde pişirdim.Et sevmiyordum iyice marine ettim yedim.Şimdiden uygulayacaklara afiyet olsun:)

"Kilo vermek değil de kilo almak isteyenlerin uygulayabileceği bir diyet sunuyoruz. Diyetin asıl sahibi ünlü aktör Ben Affleck. 1972 de California da doğan Affleck, tıpkı ağabeyi Casey Affleck gibi sinemayı seçmiş. "Good Will Hunting" adlı filmde beraber oynayan ağabey-kardeşten Ben Affleck, bir dönemler çok zayıf ve çelimsiz olduğu için belli bir süre uygun bir diyet ve bol bol spor yapmış. Kilo almakla ilgili sorunları olanlar için işte Ben Affleck Diyeti: (öğünlerde istediğiniz kadar su içebilirsiniz)

1.Gün

Sabah: 1 bardak ballı süt, 1 adet yumurta, 3 dilim ekmek, 1 bardak portakal suyu, Peynir ve zeytin

Öğle: 2 dilim ekmek, 200 gr yoğurt, 5 adet köfte

Akşam : 2 dilim ekmek, Makarna, 2 adet biftek, Lahana salatası, 1 adet muz

2.Gün

Sabah: 1 bardak ballı süt, 3 dilim ekmek, 1 adet muz, Peynir ve zeytin

Öğle: 2 dilim ekmek, 1 kase cacık, 2 adet biftek

Akşam: Jambon, kaşar ve mayonezli sandöviç,

Karışık salata, 1 adet elma

3.Gün

Sabah: 1 bardak ballı süt, 1 adet yumurta,

3 dilim ekmek, Peynir ve zeytin

Öğle: 2 dilim ekmek, 200 gr yoğurt, 4 adet sosis,Kızarmış patates

Akşam: 2 dilim ekmek, 1 orta boy pizza, Karışık salata, 1 adet muz

4.Gün

Sabah: 1 bardak ballı süt, 3 dilim ekmek, 1 bardak portakal suyu, Peynir ve zeytin

Öğle: 2 dilim ekmek, 1 kase cacık, 5 adet köfte

Akşam : 1 kase çorba, 2 dilim ekmek, 1 adet bonfile, Pirinç pilavı, Havuç salatası, 1 adet muz

5.Gün

Sabah: 1 bardak ballı süt, 1 adet yumurta, 3 dilim ekmek, 1 adet muz

Öğle: 2 dilim ekmek, 200 gr yoğurt, Sosisli patatesli omlet

Akşam : 2 dilim ekmek, Nohut ve pilav, Karışık salata, 1 adet elma

6.Gün

Sabah: 1 bardak ballı süt, 3 dilim ekmek, 1 adet muz, Peynir ve zeytin

Öğle: 2 dilim ekmek,1 kase cacık, 3 adet pirzola

Akşam: Jambon, kaşar ve mayonezli sandöviç,

Karışık salata,1 adet elma

7.Gün

Sabah: 1 bardak ballı süt, 1 adet yumurta,

3 dilim ekmek, 1 bardak portakal suyu, Peynir ve zeytin

Öğle: 2 dilim ekmek, 200 gr yoğurt, 2 adet biftek

Akşam: 2 dilim ekmek, 1 adet bonfile, Karışık salata, 1 adet muz"

gecen ay 41 kilo ile diyetisyene basladım iki gun önce 4 haftayı tamamladık ve 3.5 kilo almısım hedefimiz 49 :) bakalım ilerliyoruz emin adımlarla hedefimize

Bana özelden mesaj atan arkadaslara cevap yazamıyorum mesaj hakkım dolmadığı için o yuzden cevabı buraya ekliyorum, kolaylıklar herkese

selam,

valla ben de 1.63'üm ve 49 olmak istiyorum. ben diyetisyene baslayalı 1 ay fln oldu, aslına bakarsan öyle cok özel bişey yemiyorum benim de sasırdıgım sey bu, bu kadar kolay oldugunu sanmıyordum. Galiba işin sırrı duzenli yemekte, doktorum bana nasıl antibiyotiklerin saatine göre alınması gerekiyorsa yemeği de hergün aynı saatlerde yemeliyiz demişti. 3 ara 3 ana ögün yiyorum o da söyle;

Ben calıstıgım için öyle uzun uzadıya yemek yiyemiyorum. sabah evden ya ekmek arası peynir zeytin ya da ekmek arası yumurta götürüyorum saat 11'de 1 muz ve 1 meyve daha yiyorum, öglen zaten ofise bişeylerr söyluyoruz. doktor 2 dilim ekmek ve 2 köftelik et yemelisin demişti bunu zaten geçiyor cogu zaman sonra saat 4'de 2 dilim ekmek ve 1 süt ürününden olusan bir öğünüm var mesela 1 dilim su böreği ya da 1 bardak süt + 1 browni gibi şeyler. aksam yemeğinde de yine et agırlıklı yiyorum son öğun saat 9'da onda da bir sütlü tatlı ya da yoğurt yiyorum. içine ceviz badem ya da üzüm ekliyorum.

sana tavsiyem saatlere dikkat edebilirsin (çünkü bir süre sonra saat 11 ya da 16 oldugunda direkt acıktıgını hissediyorsun) bir de internetten ögrenip kalorisi yüksek seyler ve mutlaka ceviz badem tuketebilirsin. Doktorum bana hacmini kucuk ama içeriğini yogun tut demişti. bir muz bile yiyorsan mesela üzerine bal dök ya da tatlı yiyorsan ek bişeyler koy üzerine gibi gibi :) umarım yardımcı olur, kolaylıklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…