• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başaranlar ve nasıl başardıkları :)))

ya kızlar gerçekten kilo almak için uğraşıyorsunuz nasıl iş bende 178 boya 71 kiloyum 7 8 kilo veremiyorum :) ne garip birileri almak için birileri vermek için uğraşıyor. :) Takasa açık olan :)

benimde kardeşim kilo alamıyor.
yurt dışından tuhaf bi toz getirtti süte karıştırıp içti ama nafile...

Bende gittim diyetisyene ama verdiği kadar yiyemedim.fazla geldi bana.birde günün 2 öğününü mecburen dışarda yiyorum o zmnda dediklerini her zaman uygulayamıyordum.o yüzdende hiç kilo alamamıştm :50:

Aynen 2006 yılında bende diyetisyene gitmiştim, gerçi zorlu bir yıldı benim için onunda etkisi olabilir alamamamda ama, diyetisyenin verdiği liste ağır geliyor yazdıklarını zaten yiyebilsek o kadar tüketim yapılabilse diyetisyene ne gerek var, oraya gidenlerin çoğu tüketim sorunu olan insanlar, gidipte alıyorum diyen insanlar ise alt yapısında böyle bir sorunu olmayan insan olduğunu düşünüyorum.

Aynen 2006 yılında bende diyetisyene gitmiştim, gerçi zorlu bir yıldı benim için onunda etkisi olabilir alamamamda ama, diyetisyenin verdiği liste ağır geliyor yazdıklarını zaten yiyebilsek o kadar tüketim yapılabilse diyetisyene ne gerek var, oraya gidenlerin çoğu tüketim sorunu olan insanlar, gidipte alıyorum diyen insanlar ise alt yapısında böyle bir sorunu olmayan insan olduğunu düşünüyorum.

evt ben de diyetisyene gittim ve sadece 2 gün uygulayabiildim o da çatlama noktasındayım o derece ağır geliyodu ....kendi çabalarımla aylarca uğraşıp 4-5 kilo almayı başardığım oluyor ama en ufak bir streste iştah kapanıyo ve aylarca uğraşıp aldığım kilolar 1 ayda gidiyor :((

rosaa bende çok niyetlendim ama korktum içemedim eşim tam bir pimpirik yan etkisi filan olursa ömrü billah başımın etini yer
sana yan etkisi filan oldumu bi kutudamı istediğin kiloya ulaştın

ayy canım sanki benim nişanlım farklımı duysa başımın etini yer ama napıyım çok düşündüm artık sonunda almaya karar verdim 47 kiloydum ben aç olduğumda. daha az önce çekildim yine açım ramazanda kilo vermek istemediğim için takip ediorum sürekli 52 kiloyum şuan ortalama 53 falanım 2 kutuda oldu bu.belkide ilk kutuyu düzenli kullansam ikinciye ihtiyacım olmazdı.

canım benim şuan için görünen yan etkisi yok dimi
yoksa bende alayım ramazan bitimi.şimdi sende kullanma bence rosacığımm iyice açıkırsın gün içersinde daha çok zorlanırsın

bende hiçbir yan etkisi olmadı cnm ben en son kutuyu mayısta kullandım.aldığım kilolarımı geride vermedim şimdilik.Ramazandan sonra son bir kutu daha kullanıcam çünkü bir kaç kilo daha almak istiyorum

ayy ne güzel sevindim valla senin adına.52 olduysan iyi ama maşallah.fazlada alma bence.
bende bayramdan sonra ilk işim onu kullanmak olucak.eşim kolunu atıyo kemikime çarpıyo ya sinir oluyorum. :))

Ben de bu ilaçtan kullanmak istiyorum.
İnanılmaz kilo vermişim.Birşeyler yapmazsam artık ayakta tedavime imkan kalmayacak.
Toparlanmam şart.
Umarım bir yan etkisi yoktur.

bnce kullanmayın !!!!
çunku halamda benım gıbı zayıf bunyelı 33 yasında we 48 kılo boy 165 .ilacı kullandı 55 e cıktı .ilacı bıraktı 1 ay ıcınde tekrar eskı kılosuna gerı dustu.bu sefer de catlaklarıyla başbasa kaldı...:50:

ben bırakalı 3 ay olucak hiç kilo düşüşüm olmadı.zaten ilacı kullanırken iştahınız açık olduğu için yiyosunuz ilaç takviyede yapıo bence yedirmekle kalmıyo çünkü ben zaten çok iştahsız değildim yesede alamayanlardandım.ilaç bittiğinde yeme alışkanlığı kazanmış oluosunuz miğdeniz genişliyo en önemlisi..birde ahmet bey bana bırakırken yavaş yavaş bırakmamı söyledi o zaman aldığın kiloları vermezsin dedi belkide o yüsden kilocuklarımmm hala benimle. :)

Kesin bende bir bozukluk olmalı.
P...n şurubunu kullanmaya başladım.Bir doz aldım daha;ilk defa deliksiz bir uyku çektim ama öyle bir mayışma durumu yok.
'' Açım'' diye kıvranmıyorum da...Evet.

arkadaşlar bende şurup(p.....n) içerek kilo aldım,3 kiloya yakın aldım, bir kutu içtim yaklaşık 1 ayda, bu aldığım kiloyu nasıl koruyacağım onu bilemiyorum,azaltacağım şurubu ama kesince vermeyeyim aldıklarımı.Bu arada iştahım açıldığı için kilo aldım,normalde daha az yiyordum(şurup iştahımı açıyordu)benim gibi şurupla kilo alanlar nasıl aldığımız kiloyu koruyacağız? hep şuruba da bağlı olmak olmaz

Son düzenleme:
Back