başakşehir kayabaşı oturanlar

gfgfgf

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
186
3
arkadaslar kayabaşı kiptas konutlarında oturan varmı oraya tasınmayı düşünüyoru ama semti mekanı ulasım yollarını bilmiyorum evleri ve kiraları çok uygun fakat dağbasımı yani onu bilmek istiyorum

ben orada oturmuyorum ama dağ başı olduğunu garanti edebilirim

merhaba
bende kayabaşında oturmuyorum ama oradaki konut projelerini incelemiş ve üzerinde düşünmüştüm hatta yerini gidip baktım,tam anlamıyla dağ başı.Şu anda evler bitmiş biraz daha gelişmiş olabilir ama yolları bile hala yapılmış değil merkeze çok uzak bu noktada çok sıkıntı çekebilrsiniz.Özel araba şart,birde çevresi köy.Kadın başına pek sokağa çıkılacak gibi değil.Yani benim bildiğim böyle...

kayabaşı başakşehire 3-4 km mesafede sanırım yeni yapılaşıyor 5-10 sene sonra mükemmel bir yer olacağı kesin ama şuan herşey yeni arabanız varsa oturabilirsiniz tabi
evler yeni teslim edilmeye başlanacak snaırım
yollarda o yüzden tam yapılı değil
kayabaşı başlı başına bir yer oluyor başakşehir bahçeşehir gibi onlar gibi bir hale gelmeside zmaan alacak doğal olarak

bende kayabaşında oturmayı dusunuyorum fakat daha gıdıp bakmadım sessız sakınlıkten yanayım sehrın gurultusunden uzak olmak ıstıyorum

X