- 13 Aralık 2011
- 451
- 42
kızlar ilk önce kısaca anlatayım.. iki üç sene önce falan bi çocukla tanışmıştık. adı ahmet. bana karşı ilgiliydi aramız gayet iyiydi yani. normal arkadaşlarımla olduğu gibi değildi diyaloğumuz farklıydı ama sevgili de deildik kesinlikle.. çok sık görüşmezdik konuşmazdık ama karşılaştığımızda iyi anlaşırdık. hep bakardı bana ve konuşurdu benimle. sonra o bir kızla çıkmaya başladı bir müddet sonra o kızın beni çok kıskandığını öğrendim :s ve ahmete yazı yazdım bi daha konuşmayalım görüşmeyelim diye sil benim herşeyimi çünkü ben öyle yapıcam falan dedim.. ve sildim onu heryerden. msnden facebooktan. ama eski telefonumdan silmeyi unutmuşum. o telefonu kullanmadığım için hiç aklıma gelmemişti. herneyse işte bir senedir falan hatta belki daha fazladır hiç konuşmuyorduk. biryerlerde karşılaştığımızda görüyoduk sadece birbirimizi. gene bakıyodu ama konuşmuyoduk. ve ben bikaç haftadır eski telefonumu kullanmaya başladım çünkü diğeri bozulmuştu. ve bir hafta önce de numaramı değiştirdim. ve herkese yani tüm rehbere toplu msj yolladım bu benim yeni numaram diye.. ondan sonra aramızda geçen diyalog noktası virgülüne şöyle..
ben : yeni numaram ...............
o : bana galiba yanlışlıkla attın msjı toplu yolladın heralde ama dersen ki sen kaydetme numaramı kaydetmem neyse iyi akşamlar
ben : niye yanlışlıkla yollıyım ki :s
o : son konuşmamızda numaranı siliyorum demiştin konuşmuyorum seninle demiştin o yüzden yanlışlıkla yolladın heralde dedim yanlışlıkla değilse numaranı değiştirip kaydediym o zaman
ben : a :) sen o ahmetsin.. bu telefonumda numaranın kayıtlı olduğunu bilmiyordum. tüm rehbere yolladım msjı.. rahatsız ettiysem o zaman k.bakma
o : evet ben o ahmetim çok şaşırdın galiba :) yok rahatsızlık silebilirim istersen madem şimdi hangi ahmet olduğumu öğrendin sen bilirsin yani ben rahatsızlık vermim sana
ben : siliym de siliym ne meraklısın silmeye :)
o : meraktan değil sen zamanında siliyorum seni dediğin için ve beni daha yeni tanıdığın için silim dedim ve ben sana o zamanda dedim eski numaran kayıtlı olck diye silseydim onu silerdim yani dimi senin yanlışın var bu konuda :)
ben : başta seni başka bir ahmetle karıştırdığım doğru. uzun zamandan beri hiç konuşmadığımız için ilk sen aklıma gelmedin. ben asıl eski numaramı silmediğine şaşırdım :) ben olsam on kere silerdim. duygulandım bak şimdi silmediğine :)
o : duygulanmaya gerek yok yaa :) ben o zaman da dedim sana silmeyeceğim diye sen sil demiştin hatta merak etme rahatsız etmem seni dedim bak etmedim de sapıklık yapmadım yani :) demek senin diğer tel vesile olmuş gördün mü :)
ben : numaramı kaydetmek istiyomusun peki :)
o : kaydettim bile ben seni istiyomusun nedir ki anlayamadım :)
ben : tamam kaydet o zaman :) bayramlarda yeniyıllarda doğumgünlerimde msj atarsın :d
o : sadece o zaman mı atim msj :) öyle diyosan öyle yaparım o zaman
ben : :) biz barıştık mı şimdi *-)
o : evet barıştık tabi ki :)
ben : o zaman ne zaman aklına gelirsem o zaman msj at.. :)
o : sen de o zaman aklına ne zaman geliyosa yaz yani :)
ben : tamam.. denerim :)
o : oldu o zaman :)
ben : olsun bakalım o zaman :) iyi akşamlar..
o :iyi akşamlar :)
o akşamın sabahı msj atmış bana aklıma geldi :) diye. ben de ne çabuk yazdım. öyle öyle biz msjlaşmaya başladık. bir haftadır sürekli msjlaştık araştık. biz onunla iki sene önce falan yemeğe çıkmak istiyoduk ama bir türlü o yemek gerçekleşememişti. onu hatırlattı bana. yemek yapıcaktın bana dedi. tekrar birlikte yemek yemek için anlaştık. sürprizim olucak sana yemek akşamı dedi.. hayaller kurdu o akşamla ilgili şöyle yaparız böyle yaparız diye. hatta pazartesi için bu sabah için yani birlikte kahvaltı yaparız diye anlaşmıştık. o istedi. gayet güzel konuşuyoduk biz yani.
-
sonra iki gün önce cumartesi günü biz annemle alışveriş merkezine gitmiştik. sabah günaydın diye msj atmıştım o da yazmış günaydın hava çok soğuk ben çalışıyorum yazmış ben cvp yazıcaktım ama baktım telefonum kapanmış şarjı bitmiş.. akşam eve geldik ve anca açabildim telefonumu şarja takıp. telefonumu açtığımda ondan iki tane msj gelmiş. en son işte ' telefonun niye kapalı senin arıyorum açık deil. ' yazmış. ben de saat 10 gibiydi ' şarjım bitmiş.. ' yazdım. ' :) sen napıyosun ' yazdım. cvp gelmedi :s 11 buçuk gibi yine yazdım. ' sen bu akşam erken uyudun galiba :) ben de yatıyorum şimdi.. allah rahatlık versin. :) ' yazdım.. dün sabah kalktım hala cvp yok. dün bütün gün o hiç aramadı msj yazmadı. ben de aramadım yazmadım. en son akşam yazdım ki ' :s gene küstük galiba *-) bu sefer ben bişey yapmadım ama.. :) eğer bir daha konuşmayacaksak bu sefer bu senin kararın olur. benim deil. ben sadece kararına uyarım. çünkü dünden beri msjıma bir cvp bile vermedin sonuçta ' yazdım yolladım. baktım iletilmedi bu msj. aradım telefonu kapalı.. :) sonra işte bikaç saat sonra msj iletilmiş. ne yazmış bana biliyomusunuz ' dün msj atıyorum cvp yok arıyorum telefonun kapalı. akşamın o saatine kadar şarja takılmıyo mu telefon. takılmıyomuş demek ki.. taa gece msj atıyosun hep benden bekliyosun. bugün de ben yazmadıysam sen yazabilirdin mesela. herneyse ya bunları şuanda sana söylemem bile saçma. başka yerlere çekmeye gerek yok birşeyleri dimi. işte de bazı problemler çıkmış yarın erken gitmem lazım.. kahvaltı edemiycez birlikte yani.. sen de onu düşünmüyodun zaten dimi. neyse uyumaya çalışıyorum. iyi geceler. ' yazmış.. ben de bu msjı okuduktan sonra çok moralim bozuldu. kötü oldum. bağırmış bana resmen. sanki ben ona zorla msj attırıyomuşum gibi hep benden msj bekliyosun yazmış yaa.. sinirimden ağladım ben kendimi tutamadım da. sonra ona cumartesi günü nerde olduğumu açıklayan bi msj yazdım. sonuna da dedim ki benimle konuşmak istemediğini bilmiyodum özür dilerim dedim. bi de teşekkür ederim ağlattın beni bu akşam ! dedim. bunu unutmuycm. kendine iyi bak hoşçakal yazdım. o da bu sabah yazmış ben konuşmak istemiyorum diye birşey mi söyledim sen öyle anlamışsın yazmış. böyle bikaç msjlaştık. sonra tamam ben öyle anlamışım.. dedim. kapattık konuyu tekrardan k.bakma iyi günler yazdım. o da saol sana da iyi günler yazmış :)
böyle işte kızlar.. şimdi benim sormak istediğim bu çocuk ne yapmaya çalışıyor :s dengesiz mi.. benim ona bu saatten sonra nasıl davranmam lazım :s bilemiyorum. ben aramamayı sormamayı düşünüyorum. sonuçta durup dururken o değişti ben deil :s ağlattı bi de beni üstüne. ben neye uğradığımı şaşırdım :s bir de onun sevgilisi var belki de *-) onu tam bilmiyorum hiç sormadım hala sevgilimisiniz falan diye. herneyse. niye böyle davrandı bana sizce *-) o tam bir başak burcu bu arada. samimi midir söylediklerinde yaptıklarında hiç bilemedim *-) sizce nasıl davranmam lazım bu saatten sonra *-)
ben : yeni numaram ...............
o : bana galiba yanlışlıkla attın msjı toplu yolladın heralde ama dersen ki sen kaydetme numaramı kaydetmem neyse iyi akşamlar
ben : niye yanlışlıkla yollıyım ki :s
o : son konuşmamızda numaranı siliyorum demiştin konuşmuyorum seninle demiştin o yüzden yanlışlıkla yolladın heralde dedim yanlışlıkla değilse numaranı değiştirip kaydediym o zaman
ben : a :) sen o ahmetsin.. bu telefonumda numaranın kayıtlı olduğunu bilmiyordum. tüm rehbere yolladım msjı.. rahatsız ettiysem o zaman k.bakma
o : evet ben o ahmetim çok şaşırdın galiba :) yok rahatsızlık silebilirim istersen madem şimdi hangi ahmet olduğumu öğrendin sen bilirsin yani ben rahatsızlık vermim sana
ben : siliym de siliym ne meraklısın silmeye :)
o : meraktan değil sen zamanında siliyorum seni dediğin için ve beni daha yeni tanıdığın için silim dedim ve ben sana o zamanda dedim eski numaran kayıtlı olck diye silseydim onu silerdim yani dimi senin yanlışın var bu konuda :)
ben : başta seni başka bir ahmetle karıştırdığım doğru. uzun zamandan beri hiç konuşmadığımız için ilk sen aklıma gelmedin. ben asıl eski numaramı silmediğine şaşırdım :) ben olsam on kere silerdim. duygulandım bak şimdi silmediğine :)
o : duygulanmaya gerek yok yaa :) ben o zaman da dedim sana silmeyeceğim diye sen sil demiştin hatta merak etme rahatsız etmem seni dedim bak etmedim de sapıklık yapmadım yani :) demek senin diğer tel vesile olmuş gördün mü :)
ben : numaramı kaydetmek istiyomusun peki :)
o : kaydettim bile ben seni istiyomusun nedir ki anlayamadım :)
ben : tamam kaydet o zaman :) bayramlarda yeniyıllarda doğumgünlerimde msj atarsın :d
o : sadece o zaman mı atim msj :) öyle diyosan öyle yaparım o zaman
ben : :) biz barıştık mı şimdi *-)
o : evet barıştık tabi ki :)
ben : o zaman ne zaman aklına gelirsem o zaman msj at.. :)
o : sen de o zaman aklına ne zaman geliyosa yaz yani :)
ben : tamam.. denerim :)
o : oldu o zaman :)
ben : olsun bakalım o zaman :) iyi akşamlar..
o :iyi akşamlar :)
o akşamın sabahı msj atmış bana aklıma geldi :) diye. ben de ne çabuk
-
sonra iki gün önce cumartesi günü biz annemle alışveriş merkezine gitmiştik. sabah günaydın diye msj atmıştım o da yazmış günaydın hava çok soğuk ben çalışıyorum yazmış ben cvp yazıcaktım ama baktım telefonum kapanmış şarjı bitmiş.. akşam eve geldik ve anca açabildim telefonumu şarja takıp. telefonumu açtığımda ondan iki tane msj gelmiş. en son işte ' telefonun niye kapalı senin arıyorum açık deil. ' yazmış. ben de saat 10 gibiydi ' şarjım bitmiş.. ' yazdım. ' :) sen napıyosun ' yazdım. cvp gelmedi :s 11 buçuk gibi yine yazdım. ' sen bu akşam erken uyudun galiba :) ben de yatıyorum şimdi.. allah rahatlık versin. :) ' yazdım.. dün sabah kalktım hala cvp yok. dün bütün gün o hiç aramadı msj yazmadı. ben de aramadım yazmadım. en son akşam yazdım ki ' :s gene küstük galiba *-) bu sefer ben bişey yapmadım ama.. :) eğer bir daha konuşmayacaksak bu sefer bu senin kararın olur. benim deil. ben sadece kararına uyarım. çünkü dünden beri msjıma bir cvp bile vermedin sonuçta ' yazdım yolladım. baktım iletilmedi bu msj. aradım telefonu kapalı.. :) sonra işte bikaç saat sonra msj iletilmiş. ne yazmış bana biliyomusunuz
böyle işte kızlar.. şimdi benim sormak istediğim bu çocuk ne yapmaya çalışıyor :s dengesiz mi.. benim ona bu saatten sonra nasıl davranmam lazım :s bilemiyorum. ben aramamayı sormamayı düşünüyorum. sonuçta durup dururken o değişti ben deil :s ağlattı bi de beni üstüne. ben neye uğradığımı şaşırdım :s bir de onun sevgilisi var belki de *-) onu tam bilmiyorum hiç sormadım hala sevgilimisiniz falan diye. herneyse. niye böyle davrandı bana sizce *-) o tam bir başak burcu bu arada. samimi midir söylediklerinde yaptıklarında hiç bilemedim *-) sizce nasıl davranmam lazım bu saatten sonra *-)
Son düzenleyen: Moderatör: