Başak erkeği mi ikizler erkeği mi ? Hangisi daha sorunlu ?

10 burç erkeğiyle de başa çıkabilirim ama başak ve ikizler erkeği tehlikeli gibi geliyor bana :işsiz:
Ikizler erkegi dengesizdir. Ondan bir halt olmaz. O bile ne istediğini bilmiyordur ki sana ne istediğini söylesin zaten. Fikirleri sürekli değişkendir. Söylediği söylediğini tutmaz. Uzak dur. Başak burcu tehlikelidir. Birde başaklar için sakin, sessiz, melek gibi derler ya. Melek yüzlü şeytan aslında. Şeytan az kalır, şeytana pabucunu ters giydirir tersi dönerse. Intikam alır, yapılan hiçbir şeyi unutmaz. Yalancıdır, dürüstüm ayakları yapar. Ama sen bunların hiçbirini farketmezsin ve hatta daha iyisini bulamazdım dersin. Çünkü saman altından su yürütür bunlar. Asla suçunu kabul etmezler, özür dileseler de onlara göre hep onlar haklıdır. Duygu sömürüsü yaparlar. Öyle bir noktaya gelirsin ki acaba ben mi suçluyum diye kendini sorgulatır insana. Aman uzak dur bir de yukseleni akrepmiş, akrep zaten intikamcı, tehlikeli bir burç. Yani ikizler mi başak mı dersen al birini vur ötekine. Umarım linç yemem.:KK53:

Ben boğayım yükselenim oğlak

Yükseleni akrep olan başak erkeği neden zor sizce ? Ne yapabilirler nasıldır karakterleri
babamdan ve abımden gordugumu soyleyeyım babam basaga basak abım basaga akrep
babamın siniri cok tersi pis bır konuda uzlasamazsınız sabıt fikirli bıldıgını okur
abımle asla anlasamıyorum her anlamda uyumsuz kinci etrafında pek ınsan yok genel olarak gecımsız

sinirlerı gelgıtlı oluyor

eşlik durumlarında sakinlıge dıkkat etmek lazım hoş ıkızler ve kocta sakin degıl ama en azından basagın sabit fıkırlılıgı yok daha oncu daha dısa dönuk sızı harekete gecırır basak gıbı kök salıp durmaz

oyuzden ben olsam basaklı akreplı olandan kosarak kacardım uzun vadede zor

babamdan ve abımden gordugumu soyleyeyım babam basaga basak abım basaga akrep
babamın siniri cok tersi pis bır konuda uzlasamazsınız sabıt fikirli bıldıgını okur
abımle asla anlasamıyorum her anlamda uyumsuz kinci etrafında pek ınsan yok genel olarak gecımsız

sinirlerı gelgıtlı oluyor

eşlik durumlarında sakinlıge dıkkat etmek lazım hoş ıkızler ve kocta sakin degıl ama en azından basagın sabit fıkırlılıgı yok daha oncu daha dısa dönuk sızı harekete gecırır basak gıbı kök salıp durmaz

oyuzden ben olsam basaklı akreplı olandan kosarak kacardım uzun vadede zor
Babanız ve abinizden örnek veriyorsunuz size karşı farklı olabilirler tabi :)

Bakalım başka ne yorumlar gelecek

Babanız ve abinizden örnek veriyorsunuz size karşı farklı olabilirler tabi :)

Bakalım başka ne yorumlar gelecek
annemde kovaya boga annemde babamla abımle aynı konuda sıkayetcı

mesela bır eltım var yengece akrep oda aynı belırtılerı gosterıyor

ama esım bogaya yengec . onunla ıyı anlasırım
kızım oglaga kova onla da ıyı anlasırım

bu sızın tabıatınızla ılgılı

ben sabıt fıkırlı bırıyle asla anlasamam öncü aslan gıbı bırı ıle anlasırım dısa dönuk olmalı gelısıme yenılıge acık olmalı

basakların genelı daha ıce dönuk daha sabıttır

basakla anlasan yok mu tabıkı var ama sızın burcunuz ıcın zor

bunun benle alakası yok yanı :) yanlıs anlasılma olmasın sızın burcunuz ıcın zor oldugundan akreplı basaklıyı dusunmeyın dedım

ve burca da cok takılmamak lazım dedıgım gıbı en onemlısı nasıl bır kulturde yasadıgı karakterı belırleyen asıl sey o

Şaşacak birşey yok, duygularıyla hareket edenler daha çok hata yaparlar:rolleyes:
11. Kova ve 12. ikizler... Mantıklı. Havai burçlar herşeyi takmazlar. Asabi kontrolsüz değiller. Aslan burcu 10. Sırada çok şaşırdım ki benim burcum. Yengeç 1. yani nasıl olur dedim.

Sadece gunes burcuyla kisilik analizi yapilmaz.
Basaklar soyle ikizler boyle demek cok absurd.
Bende aslanim mesela, yukselenim akrep.
Bildigin karincayi incitemem, kimseyi sahiplenmem kiskanclik vs ruhumda yok.
Ama aslan akrep i duyan aaa sen cok kiskancsindir, aaa intikam almadan duramazsin.
Daha bigune bigun intikam almisligim kin tutmuslugum yoktur.

Neyse diyecegim o ki 12 burcun hangi eve ne derece aciyla yerlestigi, evler arasindaki kare ve ucgen acilar vs.. chironun haritadaki etkisi, gunes saturn iliskisi ve bunun gibi pek cok detay var.
Ve her 21 yilda bir insanin gunes burcu kendinden sonra gelen bi sonraki burca kayar.
Yani ben aslan olarak dogdum ama 21 yas itibariyle basagin ozelliklerini de alirim, 42 yasimdan sonra ise teraziye kayarim gibi.
O tanidiginiz adamlari basak ikizler diye degerlendirmeyin yani.

Ben gunese aslan aya yengec dogdugum halde suanki haritamda gunesim ve ayim basakta.

Astroloji dusundugunuzden cok daha derin bi alan.
bu 21 yılda diğer burca kayması net bir bilgi mi benimde ilgim var bunu okumadım hiç bende 30 yaştan sonra insan yukseleninin özelliklerini alır sanıyordum

11. Kova ve 12. ikizler... Mantıklı. Havai burçlar herşeyi takmazlar. Asabi kontrolsüz değiller. Aslan burcu 10. Sırada çok şaşırdım ki benim burcum. Yengeç 1. yani nasıl olur dedim.
Rezzan kiraz yillar önce bir programda kizimi bi tek yengece vermem demisti :))

Peki yukseleni balık olan Başak erkeği birde yukseleni Başak olan yay erkeği nasıldır
Basak balik iyidir ...tuttugunu koparir en azindan cabalıdir
Basak yay gereginden fazla bencil olabilir yaradilis olarak...ama bir insani anlamak istiyorsaniz kıssadan ay burcunu ögrenin

Duygusal karakterimiz, iç dünyamızı yükselen burcumuz belirler. Bir de burçlara göre çıkarım yapmaya çalışmak çok da doğru degil. Herkesin doğum haritası bambaşka. Mesela ben bogayim, genel olarak cok sabit, istikrarlıyımdır aamaharitamdaki bir açı yüzünden koç burcunun özellikleri da var. Çok sakin gozuksem de hiç beklenmeyen, çok ani kararlar verebiliyorum

Peki yukseleni balık olan Başak erkeği birde yukseleni Başak olan yay erkeği nasildir
Sadece gunes burcuyla kisilik analizi yapilmaz.
Basaklar soyle ikizler boyle demek cok absurd.
Bende aslanim mesela, yukselenim akrep.
Bildigin karincayi incitemem, kimseyi sahiplenmem kiskanclik vs ruhumda yok.
Ama aslan akrep i duyan aaa sen cok kiskancsindir, aaa intikam almadan duramazsin.
Daha bigune bigun intikam almisligim kin tutmuslugum yoktur.

Neyse diyecegim o ki 12 burcun hangi eve ne derece aciyla yerlestigi, evler arasindaki kare ve ucgen acilar vs.. chironun haritadaki etkisi, gunes saturn iliskisi ve bunun gibi pek cok detay var.
Ve her 21 yilda bir insanin gunes burcu kendinden sonra gelen bi sonraki burca kayar.
Yani ben aslan olarak dogdum ama 21 yas itibariyle basagin ozelliklerini de alirim, 42 yasimdan sonra ise teraziye kayarim gibi.
O tanidiginiz adamlari basak ikizler diye degerlendirmeyin yani.

Ben gunese aslan aya yengec dogdugum halde suanki haritamda gunesim ve ayim basakta.

Astroloji dusundugunuzden cok daha derin bi alan.

Burc mudur tesaduf mudur bilmem ama nefret ettigim, buyuk kavga ve problemler yasadigim insanlarin buyuk cogunlugu hep ikizlerdi.
Bunun disinda duygusal iliski yasamadim hic o burcla orasini bilemicem zaten o tarz birileriyle duygusal boyuta varamazdim o ayri.

Back
X